Přejít na obsah

Guzmen

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Guzmen

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Vydržela v pohodě až do prodeje vozu. Jen pro zajímavost, led diody do zadních světel VW Passat v originále vyrábí taktéž Číňan.
  2. Vstřikovač č.4 je na 4 válci, to znamená nejblíž od rozdělovače.
  3. Moc díky za odpovědi ! Tak to bych to ze 4,8 moc nevylepšil !
  4. Právě že tomu věřim, ale zajímá mě (ze zvědavosti) co je vyraženo na těch origo šroubech, nikde se to totiž neuvádí.
  5. Nevim co je špatnýho na tom, že chci vědět jakou mají pevnost šrouby? Asi byste se divily co vám tam v servisu napchaj !
  6. Libero nemáš náhodou ten šroub co deklarují jako origo aby ses podíval jakou má pevnost ?
  7. Zdravím všechny, nevíte někdo jakou mají mít pevnost šrouby jenž drží čep v rameni? Hodlám použít pevnost 4,8 a nevím jestli to stačí.
  8. Dříve jsem používal kotouče FERODO a nikdy se nezkroutily, až dosud. Patrně se jedná o padělky renomovaných značek. V servisu vymění okolo hromadu nesmyslů a nikam to nevede ! Měl jsem silentbloky v hajzlu a kotouče najely 200 tis. Doporučuji koupit kotouče v Německu ale ani tam to neni na 100%
  9. Zaujala mě tam ta nízká cena, všude ho mají za cca 170 kč a všechny normální čepy začínají kolem 300 kč. Již jsem se setkal u neznačkového čepu, že se nepatrně rozměrově lišil a celá geometrie byla v háji. U trw když označim šroby tak geometrie netřeba.
  10. Zdravím, nemáte někdo zkušenost s tínto čepem ? Má být české výroby. Viděl jsem kuláky čínské, německé ale české ? Aby to nebyla převlečená čína.
  11. Nedávno jsem se setkal s Čínským ramenem, a mělo trochu jiné rozměry a v tu ránu jsou jízdní vlastnosti v háji ! Stačí koupit použité origo rameno, vyměnit čep a gumy a jsi sotva na polovině ceny nového.
  12. Kdepak rány, mlátit do toho nesmíš, ty vrypy jsou od svěráku. Lis bohužel nemám. Ale když to děláš jen občas tak svěrák stačí, ale musí to být YORK. ty neznačkový většinou puknou !
  13. Už je tam sviňák, nakonec tam zalezl docela dobře !
  14. Pro doplnění: měl jsem v háji lambda sondu, po její výměně scaner opět funguje, je to divné ale jako by to spolu souviselo !
×
×
  • Vytvořit nový...