Přejít na obsah

pávek..

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli pávek..

  • Narozeniny 26.3.1982

Kontaktní metody

  • MSN
    a.podhorsky@seznam.cz

Návštěvy profilu

1 159 zobrazení profilu

Oznámení pávek..

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, chlapci, asi před týdnem jsem dával na mojí O1 1.6 75kw nové zadní brzdiče, v sadě byli 2 různé druhy čepů pro uložení brzdového třmenu. 2+2 ks. Viz foto. Nevíte náhodou někdo kam který patří, nevyčetl jsem to ani z dílenské příručky...
  2. Zdarec, lidi, chtěl bych se zeptat jak se přes vag com diagnostikuje dpf, děkuji za případné odpovědi, myslím v jakých skupinách jsou Měřené hodnoty DPF a tak.
  3. Kartu s mapama mám, ale je na na ní mapa německa, tak bych na ní potřeboval dohrát mapové podklady pro ČR
  4. zdravím ,lidi v navigaci v autě Sd kartu s mapama mám, je na ní ale bohužel jen mapa německa, půjdou na tuhle SD kartu "jen" donahrát mapy pro Čr? děkuji za odpovědi.
  5. Zdravím, lidi, nevi někdo z vás, jak je zapojeno a řízeno vyhřívání odbzdušnění hlavy válců, které se do vozů octavia montuje pouze jako zvláštní výbava, jde mi o tento díl :http://www.ebay.com/itm/Air-Intake-Hose-Pipe-For-VW-Golf-Mk4-Bora-Audi-A3-1J0129684CG-1J0129684NT-C725-/281508413862?hash=item418b3581a6:g:Sz0AAOSw~bFWG5s5&vxp=mtr. Dle etky se montuje do vozidel pro severské země. Prosím o radu.
  6. nazdárek lidi, nevíte někdo jakým tlakem se mají brzdy u octavie plnit když použiju plničku?
  7. myslím že rozteče by takový problém nebyly. stačilo by vyrobyt nějaký mezikus ... horší je to s tím přepínáním, jde taky o to, o kolik by se zvedl výkon, nevíš o kolik byšel zhruba ten víkon nahoru kdyby se to povedlo?
  8. jo jo. ještě by trochu pomohl sportovní filtr a sportovní výfuk... a Ale víc z toho motoru asi vymáčknout nepůjde.
  9. mrkni se na http://www.sportmotor.cz/index3.htm .tam je to celkem pěkně popsaný. a je tam iceník
  10. to je pravda. asi bude lepší jen vyměnit vačku a nechat udělat čip...
  11. zdravím všechny přítomné, nevíte prosím někdo jestli by šlo na motor AEE "napasovat" sání s proměnnou délkou? třeba z motoru 1.6 75kw... :help:
×
×
  • Vytvořit nový...