Přejít na obsah

Pette-KH

Uživatel
  • Počet příspěvků

    102
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Pette-KH

  • Narozeniny 7.9.1973

Návštěvy profilu

3 416 zobrazení profilu

Oznámení Pette-KH

Nováček

Nováček (1/14)

5

Popularita

  1. Ano, pokud je druhá rychlost zaškrtnutá, nezobrazuje se.
  2. SmartGate zobrazuje informace ze sběrnice CAN v aplikacích nainstalovaných ve smartphonech. Funkce pro technoidy anebo pro někoho kdo potřebuje výstupní parametry k vyhodnocení provozu vozu. "A jak jsi musel odkliknout druhou rychlost?" To je pouze pro zobrazení druhé rychlosti v mph, popř. kmh místo teploty na Maxidotu.
  3. Jinak pro vysvětlenou.... Funkce "SmartLink" Funkce SmartLink umožňuje elegantní propojení mezi vozidlem a chytrým telefonem prostřednictvím rozhraní MirrorLink. Princip spočívá ve zobrazení obrazovky telefonu na obrazovce infotainmentu vozidla. Zařízení se k funkci připojují skrze USB kabel (nabíjení a přenos dat). Funkce SmartLink je volitelná k infotainmentu BOLERO 6,5", AMUNDSEN 6,5". Funkce "SmartGate" Jednou z možností jak propojit chytrý telefon se systémy vozu je řešení SmartGate. Jejím prostřednictvím jsou data z datové sběrnice CAN bus zpřístupněna (komunikace probíhá pouze jednosměrně) pro aplikace v chytrých telefonech. SmartGate z elektronických systémů čte a dále poskytuje více než 40 parametrů např.: - napětí na baterii - spotřeba paliva (na kilometr, na hodinu, celkem) - počítadlo kilometrů - rychlost - informace odpovídající jednotlivým kontrolkám přístrojové desky - indikace rychlostního stupně a doporučení přeřazení - režim automatické převodovky - přetížení (příčné, podélné) - počet dní/kilometrů do výměny oleje/servisní prohlídky - VIN - rychlost vozu - otáčky motoru - start/stop status - sešlápnutí brzdy SmartGate, resp. na ní napojené aplikace na základě těchto údajů dokáže dopočítat a přehledně graficky zobrazit uživatelsky zajímavé provozní parametry vozu. Podporována jsou zařízení: S operačním systémem iOS (verze 7 a vyšší) a s operačním systémem Android (verze 4.0 a vyšší)
  4. Maxidot zobrazuje rychlost. Pokud ne, je v nastavení skryta.
  5. Na první pohled je pro mě těžké rozeznat Rapid Spaceback a Fabii Combi
  6. Není nic jednoduššího než si přečíst návod v autě a okamžitě zkoušet a ne čekat 2 roky.
  7. Jak píšeš, otázka vkusu. Kdo další se zapojí se svým názorem?
  8. MICHAL5 - já se tedy musím přiznat, mě se Nissan Juke velice líbí. K Yetimu. I první verze je zajímavá, ale s touto novou maskou mi připadá štíhlejší. A nový jednotný design všech škodovek se mi moc líbí. A když už jsem u těch designových exotů - absolutně ulítlý mi přijde Multipla.
  9. Jsou fuč. Mě se Yeti líbí víc bez nich.
  10. U mě to funguje tak, že bez doteku displeje rádia jsem schopen přepínat stanice a v režimu USB a SD posouvat skladby.
  11. To jsem myslel, že už jsi běžel
  12. Tak strana 18, návod zde http://forum.skodahome.cz/files/file/34-%C5%A1koda-yeti/ ale je to stejný jako u mého přepínač MaxiDotu v horní poloze podržet, vybrat Audio a tlačítkem zespod potvrdit volbu...Zkus a uvidíš.
×
×
  • Vytvořit nový...