Přejít na obsah

Akire1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    118
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

803 zobrazení profilu

Oznámení Akire1

Nováček

Nováček (1/14)

7

Popularita

  1. Používám tento olej již více jak 8 let a naprostá spokojenost. V dané specifikaci jednoznačně jednička.
  2. Málo platné, SUP si ten palec nahoru zaslouží nejvíc ze všech SUPÁKŮ!
  3. Jinak je to jak " z říše divů" - to nemůže ani myslet vážně!?
  4. Halloooo, haló, "SVĚTŠTÍ JEDOU"!
  5. Tak tak, přesně s touto chytrou nabíječkou z Lidlu, nabíjím, resp. dobíjím neodpojenou baterku a bez problému!
  6. Máš prasklej koš! Narval jsi zpátečku moc rychle _ vůz byl v pohybu vpřed! Musíš poptat opravu, resp.repas,těžko radit,ale dávat nějakou nevyzkoušenou je velký risk! Hodně štěstí při řešení.
  7. Akire1

    Jarní sraz 2016

    Jako vždy ryze pragmatický a správně laděný názor! Ten Milanův návrh je z mnoha pohledů zajímavý!
  8. Akire1

    Podběh plastový

    Ahoj, já jsem se k tomu taky ještě nedostal a to díky tomu, že mne jeden mladík pěkně zezadu nabral a tak asi budu mít daleko více starostí! Jinak jsem s nimi mluvil telefonem a ty šrouby ti dodají společně, když to uvedeš jako poznámku do objednávky. Přesvědčoval mne, že to tam sedí jak zadek na hrnci. A o ceně není třeba mluvit. Hodně štěstí. http://www.adhk.cz/produkty-zadni-pravy-plastovy-podbeh-skoda-octavia-i-dovoz-detail-73358?vehicleId=206c64b1-a59a-43af-926f-535092ac2305
  9. Akire1

    Podběh plastový

    Zdarec všem, hoši máte někdo zkušenost s těmi "made Poland" podběhy? Potřebuji je tam dát, ale nerad bych něco převrtával, resp.do vozu bych určitě nevrtal! Taky bych poprosil jaké šrouby se tam dávají a zda to objednat s těmi podběhy? Díky moc za odpovědi.
  10. Akire1

    Zatuhlé stěrače

    Ahoj, měl jsem podobný problém na babičce Octě a bylo to tím, že to byla Čína z Kelly! Reklamoval jsem to a doplatil jsem za origo a byl klid!
  11. Bohužel - stará známá pravda, "co nechceš to půjč" - drahá zkušenost" !
  12. Ten úchyt na tom pravém blatníku je na vlajku, mohlo by se jednat o vůz, který v Belgii jezdil na ambasádě a konec konců ty kola i zadní blatník vypovídá o nějaké manželce diplomata a tím bych i připouštěl ten nízký nájezd - ovšem chtělo by to řádně prověřit!
  13. Akire1

    Defekt Automatu

    Čoveče, SUP ti to jasně napsal! Oddělal jsi automat a to je drahá sranda, jak píše - buď sehnat starší - ale to je sázka do loterie, jako rozumné se jeví rozprodat to na díly a pořídit si jiného. Specielně "automat" hnát přes varování, je absolutní zhovadilost, ale chybama se člověk učí, ale toto je zkušenost za velké peníze!
×
×
  • Vytvořit nový...