Přejít na obsah

Fajerak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    324
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

3 040 zobrazení profilu

Oznámení Fajerak

  1. Nemáte někdo náhodou návod (nebo foto) jak vyměnit na tomto motoru vodní čerpadlo?? Chci si ho sám vyměnit tak at se mám čeho chytnout.Dík.
  2. Ty Continental jsou dost hlučné
  3. No dávno temu jsem si Kléber koupil můj postřeh byl že jsou moc mněké a dost ubývali. U Michelinu CrossClimate2 uvádí větší výdrž (o 20 procent) ale jak mají vzorek jen 6.5mm tak to při našich zimách bude tak na 2 roky a pak už používat jen jako letní.
  4. Máte někdo zkušenosti s celoroč. pneu. Zajímá mě hlavně opotřebení.
  5. Jo a já byl včera v Polském Těšíně a tam o10kč. na litru levněji.
  6. Většinou odchází hardy spojka ta u haldexu,(v jakém je stavu se dá zjistit aj pohledem) pak bys nemusel vše rozhazovat a v rychlosti udělal jen ji,(o hodně míň práce).
  7. Ono hrozný přístup je vlastně všade, a o EGR ani nemluvě.
  8. I tohle je možnost ale i další nemalé výdaje!
  9. No,než do toho vrážet další peníze tak to bych pokut to jde raději odstoupil od smlouvy a vys.spotřeba oleje dal jako skrytou vadu!
  10. Řekni ti přesně jaká bude reakce od "Škoda +". Paní,toto je běžná spotřeba oleje s tímto motorem,TO JE V POŘÁDKU, ŽÁDNOU JINOU ZÁVADU JSME NENAŠLI!
  11. Já jdu ještě výš!
  12. Mám ten samý motor,olej si měním sám a možu říct že to co tam naleju tak to i po 10-15tis.vyleju. 1L na 1000km je podle mne hodně! To by motor musel mět najeto aspoň tak 350000km.
  13. Tak-že "Frantino" klidně to z kopce pusť (nezapomeň si do něho sednout) a nedávej tam 1 ani 2 ale vyšší stupeň, buď v klidu (a nečti hlouposti).
×
×
  • Vytvořit nový...