Přejít na obsah

dafr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    121
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 307 zobrazení profilu

Oznámení dafr

  1. Tak já mám na telefonu u ukazatele síly signálu i nápis LTE. A je pravda, že když jsem v autě v místě se špatným signálem a telefon mám v kapse, tak na displeji auta vidím třeba 3 čárky síly signálu. Když ale telefon vyndám z kapsy a položím ho na tu plochu, tak tam přibudou další dvě čárky. Stalo se mi to už víckrát.
  2. Ta plocha před řadící pákou nezesiluje gps signál, ale je tam bezdrátové nabíjení a zesilovačLTE.
  3. dafr

    Škoda SCALA

    Můžeš poslat odkaz a foto?
  4. dafr

    Škoda SCALA

    Za studena jo, po zahřátí ne.
  5. dafr

    Škoda SCALA

    No musí to být velmi nepříjemné dostat se do takové situace. Ale kdysi jsem viděl na ČT pořad (snad Černé ovce) a tam byl pán, který měl podobné problémy s novým Peugeotem. Jedna porucha za druhou, auto bylo víc v servisu než u majitele a dealer auto nechtěl vzít zpět, takže vlastně na tom byl ještě hůř. To si asi nevybereš, Myslím, že kdyby teď koupil druhou Škodovku, tak bude vše OK. Na druhou stranu bych uplně chápal, kdyby ztratil důvěru a koupil jinou značku. Spíš by mne zajímalo, jestli s tím servis něco udělal, než to dali na SAuto, nebo jestli to nechali tak...
  6. dafr

    Škoda SCALA

    Ale slyšíš to jen v garáži nebo maximálně venku, ale jen tam, kde je skoro klid? Řekl bych, že je to běžný jev.
  7. Tak třeba u mojí nanijecky je program pro moto, pro auto a potom jeden u něhož je sněhová vločka. Ten se má podle návodu, který teď nemohu najít, používat při nízkých teplotách a pro baterie AGM. Myslel jsem, že u baterií EFB je to stejné. O těch v návodu nebyla zmínka. Takže raději normální program?
  8. A co servisu navrhnout to, co zde napsal @martin-TT 30.9.2020? Jinak píšeš, že stojíš v garáži. To by odpovídalo tomu, proč se to teď u mne neprojevuje. Jde o teplotu. Já stojím venku. Vypadá to, že se to projevuje jen v určitých teplotách. Může jít i o kondenzaci vlhkosti v souvislosti s částečným ohřevem. Mně se to projevovalo pouze na podzim po velmi krátké jízdě do obchodu (asi 1km) a po 20 minutách chladnuti další start s tímto projevem. Typická situace. Když jsem jel déle a motor se víc prohřál, tak bylo vše ok.
  9. No mně se to už asi 3 nebo 4 měsíce neprojevilo. Uvidím, co bude dál.
  10. Tipuji to na přerušený svazek ve dveřích spolujezdce. V harmonice.
  11. Takové slabounké klepání, pouze, když mám ventilátor na stupeň II? Nevím, ale dělá mi to taky.
  12. A neví někdo, jestli tento konkrétní snímač je pouze u tohoto motoru a u jiných motorů je jiný? Protože ve vláknech k ostatním motorům nikdo tento problém neřešil.
×
×
  • Vytvořit nový...