Přejít na obsah

sjakub

Uživatel
  • Počet příspěvků

    170
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení sjakub

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. sjakub

    Servisni intervaly

    Děkuji oběma za informace!
  2. sjakub

    Servisni intervaly

    Nikdo nic? Nemůžu dohledat nikde, co vše obnáší servis při 90 000 km u prodlouženého intervalu. Děkuji!
  3. sjakub

    Servisni intervaly

    Chtěl bych vás poprosit o informaci, co mě čeká při servisu v 90 000 km u Octavie II, 1.8 TSI. Co byste třeba doporučili zároveň ještě udělat? Děkuji.
  4. No mě to zklamalo. I když típek mi do telefonu řekl, že vony ty svítivější vydrží míň... Bral bych to, kdyby stály stejně co běžně svítivé, které ale oproti nim déle vydrží :-) Navíc ty vlákna obou žárovek jsou takové... jakoby zoxidované. Proč nereklamovat po pár měsících žárovky 3x dražší, než standard?
  5. Mně cca po 4 měsících jedna žárovka odpadla - zkusím reklamovat a uvidím, zda-li se ke "svítivějším" ještě vrátím.
  6. Čekám mě 60 000 prohlídka a tuším, že se mění i svíčky. Bez ohledu na to - jaké konkrétní s ohledem na kvalitu doporučujete? Nebo tam dát prostě ze servisu "originální"? Moc děkuji.
  7. Mám sice 1.8 TSI, ale mám teď 60 tkm a už jsem 2x doléval nedávno... podzim/zima. Druhé nedávné dolití přisuzuji tomu, že jsem neměl víčko dotažené fest... + že by i topením? Ale jsem lajk, takže jen myšlenka :-) Nešlo to však pod spodní rysku.
  8. Prosím o info, co vše obnáší servisní prohlídka při 60 000 km u Octavia II (2011) 1.8 TSI. A cena u aut. servisu? Děkuji.
  9. sjakub

    Výměna kola

    Je nutné dotahovat šrouby nějak přesně na Nm. nebo prostě na doraz, ale nestrhnout je? :-) Děkuji. Jo a jak ošetřit náboje? Začla mi tam povrchová koroze a to jsem hezky vyčistil :-(
  10. Asi tak... Nebo bych měl do servisu jezdit také tankovat? V mezičase jsem teď dělal také u známého. Pokud tam je vše podle předpisu, pak není co řešit.
  11. Jj, přesně (zvuk je takový rezonující, drnčivý - ne moc, ale je tam)... Má cenu to řešit ihned, nebo třeba až při servisní při 60 tkm cca do půl roku?
  12. plazboz: Kdyby jen v kabině? Mně jde slyšet nějaké rezonování sem tam a při sešlápnutí spojky zmizí... Někdo říkal, že snad ložisko u spojky... Nebo...? :-) A je fakt, že to slyším jen v autě.
  13. Může nějak tomuto motoru ublížit tankování 100 okt. benzínu? Děkuji :-)
  14. Poslouchal jsem, ale to je celkem hodně výrazné a intenzivní... a trvalé... Mně to dělá jak kdy a když dělá, tak třeba i nepravidelně... ale je to spíš drnčení, které jako by nemělo s chodem motoru co dělat... Ku*va, fakt nevím :-)
×
×
  • Vytvořit nový...