Přejít na obsah

michal-b3

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení michal-b3

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky všem za příspěvky,doufám že octavka vydrží dlouho a bez závad.Kvůli tomu taky kupuji noví vůz,jak auto bude doma tak přidám nějaké fotečky.Ještě přemýšlím že nechám dozadu namontovat RS křídlo,ale chci ho tam nechat jen nalepit,přeci jenom nechci dělat díry do nové kastle.Myslíte že to bude držet,nebo se na to mám raději vykašlat.
  2. ix35 je krásné auto,ale pro rodinu docela nepraktycké.Má moc malej kufr
  3. Díky všem za vaše rady,donedávna jsem byl rozhodnutej že pujdu do I30 LPG ale nakonec jsem se rozhodnul pro Octavku.Dostal jsem celkem slušnou nabídku Octavia Ambition 1,6 TDI / 77 kW Šedá Platin metalíza Climatronic Zadní stěrač Rezervní kolo Paket Ambition plus Vyhřívání předních sedadel Kola z lehké slitiny Pyxis Cena po slevě 419 000,- Vím že oproti Hyundai je to dost drahé ale snad mě to těch deset let vydrží.Vždycky jsem byl proti naftě a vydíte nakonec ji kupuju.Včera jsem jel spředváděčkou a svezení super,už se nemužu dočkat až bude unor,to si pro autíčko jedem.Tak se země stane nakonec Škodovák :-)
  4. Teď nereaguji na tvuj příspěvek ale tady se člověk rady moc nedočká a nervěte mě prosím vás pořád OIII.
  5. To je fuk,na tu novou stejně nebudou prachy protože bude bestak drahá jak čert.Raděj poraďte do čeho byste šly.
  6. No přeci v časopisu Měli ji tam vifocenou z venku,Předek celkem ušel ale ten zadek se mě vubec nezamlouval a Rapid to rozhodně nebil.
  7. Upřímně vám mužu říct že se mě ta nová octavka moc nelíbí,co jsem zaím viděl.
  8. Čau lidi,potřebuju prosím vás poraďit.Začátkem příštího roku si chceme z manželkou kupovat nové auto,byl jsem na sto procent rozhodnutej že chci Octavku ale nová i30 mě docela dostala.Jak jsem předtím zmiňoval chceme buďto i30 cw 2012 Style 1,6 MPI LPG nebo Škodu Octavii Ambition 1,6 MPI LPG.Co se týká ceny tak vítězí Hyundai,akorát mám trochu obavy ze spolehlivostí.Do auta chcem vrazit max. 460 000,- a proto uvítám názor vás všech,přece jen takoví peníze se na ulici neválí a člověk si na nové auto dlouho šetří,bude to naše první fungl nové auto tak nechci aby stálo vic v servisu než doma v garáži. Předem vám děkuji za vaše názory
×
×
  • Vytvořit nový...