Přejít na obsah

sunny1986

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení sunny1986

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj,lidi chtěl jsem se zeptat půjde nakodovat na Roomster r.v.2010 denni sviceni mlhovkama??Tzv.Amerika?? Vypínač v poloze 0 a po zapnutí klíčku by se zaply jen mlhovky. Popřípadě kde to nakodovat,děkuji
  2. Napadá ještě někoho něco co by to mohlo být??Pořád problém přetrváva.Je zajimave že pokud se to nezahřeje na 90C tak vše v pohodě a jakmile vyskoči rucicka na 90,zacne to cukat a strilet pri prudsim seslapnuti.Vymene a zkontrolovane hadice sani,vycistena vaha vzduchu,vymenen palivovy filtr,cidlo teploty odpojene a žádná změna.
  3. Ahoj,řeším ted takový problém,že když se mi zahřeje auto a vice šlápnu na plyn,začne pocukávat a střilet. Jedná se o 1.2 20v 92kw Procházel jsem veškeré hadice,a narazil jsem na hadici sání urvaný ten malý boční vývod,může to dělat to?? A chci se ještě zeptat z toho bočního vývodu je hadička která se rozdvojuje a jedna vede kousek navrchu a ta druhá někam dolů do motoru,která je nastrčena do takového většího otvoru,ale ta byla a je z toho otvoru povytažena a cela roprazskana a nejde tam zasunout.Může m někdo vysvětlit kam a na co ty hodičky jsou a jaký můžou mít vliv??Děkuji
  4. Auto máme tak rok a jediné co jsme na tom měnili tak byl olej+filter. Auto má najeto 200tkm. Diagnostika neukazuje právě nic. To že octavia má nějaký režim sytiče moc nevím.To znamená že tam nejde po zahřatí dost paliva??
  5. Ahoj,chlapi už jsem zoufali a potřeboval bych poradit.Mám octavii 1.8 20v 92kw a mám takový problém že jak se motor zahřeje a šlapnu trochu víc na plyn tak to začne škubat,jakoby střílet do výfuku a auto vůbec nejede,jakmile povolím trochu plynu auto se jakoby chytne a zase jede.Když jezdím celou dobu tak na čtvrt plynu tak to skoro vůbec nedělá.Když je motor ještě studený tak to sice žere jak kráva ale jede to normalně.Nedávno se mi rozpadl termostat,a když jsem tak jezdil auto jezdilo jakštak,nebo se mi teplota motoru nedostála na 90C,ale jakmile jsem termostat vyměnil vše se vrátilo zpět.Nevíte co by to mohlo být?Takové menší poznatky,chrastí KAT a našel jsem tu hrubou hadici od sání zadělanou nějakým tmelem.
  6. Zdar chlapi,potřeboval bych poradit s jedním problemém ohledně Octavie 1.8 20v.Jde o to že při vetším sešlápnutí plynu auto přestane jet a začne střílet a nejede,když plyn trochu povolím auto se rozjede začne tahat a nestřílí.Dělá to spíše při zahřatém motoru,za studena to jede v pohodě.Díky za každý typ a radu co by to mohlo být.
×
×
  • Vytvořit nový...