Přejít na obsah

verys

Uživatel
  • Počet příspěvků

    88
  • Registrace

  • Poslední návštěva

2 Sledující

O uživateli verys

  • Narozeniny 2. Červen

Návštěvy profilu

1 735 zobrazení profilu

Oznámení verys

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

45

Popularita

  1. Díky kluci za názory, proto jsem se radši ptala zda jo nebo ne. Prdím na to. :)
  2. Ano do oleje, tady píšou, že jedna ta nádobka se nalije do starého oleje a nechá se nastartovaný motor 20min na volnoběh a pak se má vyměnit olej. Olej používám Shell Helix HX8. Děkuji za odkaz, přečtu si to.
  3. Ahoj, chtěla bych se poradit zda do toho jít nebo ne. Čeká mne výměna oleje. A přemýšlím zda nekoupit tuto sadu aditiv https://www.auto-doplnky.com/sada-pro-dekarbonizaci-motoru-benzin-gdi-fsi-pn-109e-pn-115e-pn-208e-3x-325-ml-bg-bg6577k-p43952 na dekarbonizaci. Jestli jste spokojeni s aditivi zda s tím máte dobré zkušenosti. Nebo jestli do tohoto motoru dáváte jiná aditiva (myšleno jiný výrobce), tak si klidně nechám poradit. Moje auto má už najeto přes 184tisíc. Tak přemýslím zda nekoupit něco takového co by mohlo prodloužit a pomoc motoru. Děkuji za pomoc
  4. Ahoj, chtěla bych se zeptat zda někdo neumí nebo nezná někoho z okolí Pardubic a dokázal by přehodit polodot za maxidot..?? Ještě se chci zeptat, pin kód se najde na štítku na budíkách nebo.... Děkuji za odpověďi.
  5. Ano, mám RS nárazník před face na před face Octavii 2008 :)
  6. Ahoj, poradí mi někdo, mám Octavii před face 2008, nechala jsem si vyměnit nárazník za RS, jen jsem na netu četla, že je potřeba vyměnit potom i svorkovnice k mlhovkám. Tak jsem hledala, ale nejsem si jístá zda to jsou tyto: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0973722h-svorkovnice-de-27512.html ?? No hledala jsem to tady na foru, ale nic jsem nenašla. Tak se nezlobte zda to bude tady znovu. Díky
  7. Zdravím: Po zapojení neorigo rádia Alpine CDE-185BT místo origo rádia Stream mp3 se rozsvitila kontrolka (brzdový systém). Může to mít s tím spojitost? Jde o to, že když se rozjedu do těch 35km/h tak kontrolka svíti a občas bliká. Jak jedu nad 35km/h tak to píská jako když, je zatažená ručka. Brzdy jsou v pořádku je to tak půl roku od výměny, a brzdová kapalina tam je. Děkuji za pomoc.
  8. Děkuji zkusím tedy přejít z 5w30 na 5w40. Děkuji i za odkazy. Pomohlo mi to.
  9. Zdravím, chtěla bych se Vás zeptat zda by mi někdo neporadil. Budu měnit olej, a tak přemýšlím jaký tam mám dát. Známý mi řekl ať si klidně donesu svůj pokud chci. Vůbec se v tom nevyznám ani netuším jaký olej tam tedy mám dát. QG0, QG1 a QG2 vůbec netuším, kde to najdu abych se podle toho orientovala. Mám 1.8 TSI rok 2008. Kód motoru BZB. Podle štítků v autě tam mám akorát 5w30 ale značku atd nic. Chci se jen zeptat zda by mi někdo neporadil lepší kvalitnější olej do těchto motorů. Děkuji za odpověď.
  10. karpi, děkuju moc, je potřeba sundávat ten plast (jak jsou stěrače) nebo to jde i bez sundání akorát, že se to třeba dělá hůř??.. každopádně to mám zatím u řidiče tak se tam podívám, pokud by to nešlo, tak budu muset nastavit kabel..
  11. Ahoj, hledám tady na foru, a co potřebuji jsem nenašla nebo blbě hledám. Každopádně našel by se někdo kdo by poradil kudy vést červený „tlustý“ (napájecí) kabel ze zesilovače k baterce. Mám rok 2000, jestli někdo neví, kde se najde průchodka v karoserii. Hledala jsem dneska ráno a nemohla jsem nic kloudného najít. Kdyby někdo měl popřípadě foto, kde asi se nachází tak by to bylo fajn. Mám vše už připraveno kabel nataženej a připřavenej pod řidičem pod plastem, kostru a ostatní kabely natažený taky. Jen nevím kudy ho mám prostě vést ten posdlení kabel k baterce aniž bych musela vrtat díru. Z interiéru k baterce. Děkuji za rady (Omlouvám se, hodila jsem do špatného vlákna téma, překřikla jsem se...když mi to admin přehodí do vlákna 1 fabky budu ráda)
  12. verys

    Sex ve Fabii

    Tady u nás s místem to je taky naprd. Ale na ty rychlovky by se něco našlo
  13. verys

    Sex ve Fabii

    to nejspíš asi píšete z vlastní zkušenosti , protože nejsem blázen, abych tohle dělala na parkovišti, ale tak neberu vám to
  14. verys

    Sex ve Fabii

    nojo, ale horší je když jsem v jeho v autě a ne ve svým kde stejnak ještě nejsou, tak je to jedno :D
  15. verys

    Sex ve Fabii

    to já se ráda mačkám, tulím ... ale tady mě to nějak nevyhovuje nehlede na to, že se občas stalo, že někdo o kus dál šel a čuměl co to tam děláme :D tak to bylo takový trapný .. všichni najednou aktivní sportovci nebo houbaři :D
×
×
  • Vytvořit nový...