Přejít na obsah

Lucasse

Uživatel
  • Počet příspěvků

    427
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Návštěvy profilu

2 539 zobrazení profilu

Oznámení Lucasse

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

138

Popularita

  1. Zdravím, auto už jsem před lety prodal :) Ale byl tam v kloubu takový bílý plastový šroub u pedálu, tak jsem ho pootočil a zmírnilo se to.
  2. Lucasse

    STK v Brně

    Chci se podělit o zkušenost s STK v Brně, konkrétně stk-brno.cz na Vídeňské. Absolutně nedoporučuji! Nelze se objednat (alespoň to mi bylo řečeno po telefonu), takže je nutné se připravit na čekání a čekání. Jel jsem tam s tím, že technická bude pro velmi udržované auto jen formalita. A jelikož je auto staršího data, při kontrole technik hledal snad vše špatné co jen šlo a do závav sepsal i absolutně nesmyslné záležitosti! OK - auto neprošlo z "důvodu větší vůle než montážní" v pohyblivém spoji mechanismu řízení, či rejdového čepu. Dále unikající olej (unikající však nikoliv, jen v servise neutřeli pár kapek na trubce, na kterou to spadlo při výměně oleje). Auto prošlo před technickou kompletním řádným servisem (o svá auta velmi dbám a do servisu jezdím každý rok preventivně), prolezli celé auto a bez problému. Ale OK, mohli v servise něco přehlédnout... Nechápu však proč mi ale zde na STK napsali do závad např.: Poškozené nebo opotřebované sedačky! .. :-( .. v příloze přidávám fotku oné poškozené sedačky. Jedem dále. Do závad mi bylo dále vyčteno: "Doba zdravotnických potřeb autolékárničky je překročena" To už jsem si nechal zavolat technika, kterému jsem ukázal z kufru zapečetěnou lékárničku s expirací 2019. Na to jen odvětil, že si toho nevšiml, nebo že to nemohl najít. A můžu pokračovat.. O nepořádku v kufru a přenastaveným volantem se sedadlem ani nemluvím. Po krátké konzultaci s technikem, který auto kontroloval, zabil hřebíček do rakve se slovy, že je auto v perfektním stavu a že to příště dám. Jaké máte zkušenosti s STK v Brně vy? Máte nějaké tipy kam jet a kam naopak určitě nejezdit? Kde se k vám chovají fér?
  3. Má někdo zkušenost s podložkami a technickou? (Ne)projde s přimhouřeným okem? :-)
  4. Minulý rok 4/2015 jsem byl na první garanční prohlídce a teď mi PP oznamuje, že mám zajet na další garanční prohlídku.. Ví někdo co se na druhé prohlídce kontroluje / mění? Příp. jak to vychází finančně? (1.4 TSI) Jinak někdo doporučení na Škoda servis v Brně? Minulý rok jsem byl v AutosalonHora a asi bych možná zkusil i jiný...
  5. Ceny to jsou šílený. Druhá věc, jestli to někdo koupí :-)
  6. Zdá se mi to, nebo se za posledni rok(?) zvedli ceny Octavek? Namátkou jsem kouknul za kolik se prodávaj jetý OIII a spadla mě brada. Cenovka kolem 400tis za jetou 1.4 TSI celkem běžná cena...
  7. Taky mám trochu odchlípnutý boční dekl u přihrádky spolujezdce jak S.Lopik. Nicméně, zkoušel někdo lepit na ten boční dekl kousek molitanu (silikon se mi nezdá), nebo něco podobnýho co by ty pazvuky mohlo omezit?
  8. Naštěstí opět přestavba Pak už jenom třmeny, světla, odhlučnění, snížení podvozku, sedačky a dál už na to kašlu )) Mladá do mě furt tlačí co k narozeninám, tak nárazník byla první věc co mě napadla.
  9. Panove na kolik vyjde RS predni naraznik v laku bez senzoru?
  10. Dnes jsem Darji (1.4 TSI) dopřál garančku a vše v cajku. Práce: Vyměna oleje: 459,- Výměna prachového a pylového filtru: 102,- Likvidace vlastního oleje: 80,- Materiál: Olejový filtr: 162,- Těsnící šroub: 46,- Vložka filtru s filtrem: 487,- Doplnění odstřikovačů: 19,- Drobný a pomocný materiál: 13,- Ve výsledku 1655,- (olej vlastní) Navíc proběhla servisní akce: SDA 5514 (výměna podložek u dorazů 5tých dvěří). Prachový (kabinový) filtr se mění po 60ti km, nebo po 2 letech (v jiným případě zaniká záruka mobility). Původně jsem jim to zamítl (co můžu si udělám sám), ale hodili jsme o tom řeč a nakonec jsem do toho šel. Jinak díky Ales_BX za tip
  11. Měnil tu někdo i servisní interval z dlouheho na kratky? Resp. specifikaci oleje z VW 504 00 na VW 502 00 (u 1.4 TSI). Nebo se servis klasicky nepta a pri garancce lije automaticky olej VW 504 00?
  12. Pristi tyden me (se spatnymi zkusenostmi se servisy obecne) ceka garancka a chci si na auto rovnou pockat - nejlepe primo v garazi. Hlavni duvod - predevsim neduvera. V minulosti me svereni motorky do autorizovanyho servisu malem stalo zivot. Od te doby jsem si na motorce a aute delal vse sam a navic s radosti. Ted at chci - nechci musim auto sverit opet servisu, takze chci byt u toto. Je tu taky nekdo takovej blazen a resil to se servisem? Nejlepe z Brna
  13. Clinte, nejdriv se sunda bocni kryt u dveri (je nacvaknutej, takze pohoda) a z otvoru uvolnis takovou zapadku drzici kastlik. No a pak ten kastlik jednodusse, trochu se silou, vydelas Nic na tom neni. Jen zpet se dava ta zapadka trochu hur, hlavne z duvodu maleho mista pro manipulaci.
  14. Co ti tam konkrétně opravili?? Dveře snad nemůžou jen tak odtáhnout od palubky Napadá mě tam lepnout kousek kobercovky ) Dost pazvuků v autě jsem si už opravil, ale ten u kastlíku spolujezdce ani za boha..
×
×
  • Vytvořit nový...