Přejít na obsah

meresjev

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 383 zobrazení profilu

Oznámení meresjev

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Pokud se nepletu, tak u mne se "noční" režim zapíná tím, že přepnu z denního svícení na standardní. Bez ohledu na čas.
  2. Přiznám se, že do té doby, než jsem si přečetl Tvůj příspěvek, jsem si myslel, že mi to přepíná manželka, když občas jede s károu. Manželka už v záruce není a update SW by u ní nesvedl asi ani Ferda... Ale teď je jasno - stejně se to chová OBČAS i u mne. Vždycky je to tak, že původně byla puštěná media a po nastartování se zapne rádio. Ale je to málo často a nijak mne to neprudí. Dej vědět, jestli to řeší nový SW. Díky!
  3. Konečně mne navigace nenutí sjet z D3 na každém výjezdu a jet po staré. :-)
  4. Mám u Amundsena dva sloty. Ve druhém je karta s navigací. Ale to je, předpokládám, standard. Používám full size SD kartu. Když jsem ji kupoval (září 2013), rozhodně se u nás ještě microSD 128GB běžně neprodávala. ...koukal jsem, že ani teď ji třeba Alza nenabízí.
  5. Nemusis se bat, mam v amundsenovi SDXC 128GB a nikdy zadny problem nebyl.
  6. OIII jsem v září přebíral v Zákaznickém centru v MB a nějak na tom nevidím žádné pozitivum. Stříbrná plaketa veškerá žádná (k čemu by mi taky byla?). Snažil jsem se domluvit převzetí na sobotu, ale to mi řekli, že nejde - jen v pracovní dny. Prostředí je samosebou přijemné, personál ultra vstřícný, dokonce jsem dostal velmi dobré (n)espresso. Ale nevidím žádnou velkou přidanou hodnotu přebírání v ZC MB.
  7. Tak můžu potvrdit, že informace o infotainmentech jsou u autorizovaných servisů naprosto nulové. Včera jsem zkusil jeden velký v Praze a tam mi řekli, že to nejde upgradovat sofwarově, že je to úplně jiný HW a musel bych zaplatit celý nový infotainment. Netvrdím, že nemůže mít pravdu, ale nepřijde mi to moc pravděpodobné - na mém Amundsenu je tlačítko Voice, mikrofon pro HF... jen to chybí v SW konfiguraci (chybí v menu konfigurace hlasového ovládání). Dnes mi v dalším servisu řekli, že to lze, ale musí se vyměnit celá řídící jednotka. Takže budu muset pár měsíců počkat, jestli se ty informace a možnost upgradu neobjeví. Škoda (auto). ;-)
  8. Mám OIII s Amundsenem a už po pár dnech používání jsem začal řešit, že by nebylo od věci přidat hlasové ovládání (které jsem "chytře" neobjednal). Netušíte někdo, jestli už někde v servisu umí nahrát FW a rozšířit funkcionalitu? Zkoušel jsem jednoho autorizovaného dealera a servis, ale tam mi řekli, že jim ŠA zatím nedává vůbec žádné informace o Infotainmentech a možnostech rozšiřování. Dokonce ani netušili nic o aktualizaci map do navigace, což je informace dost rozšířená, se mi zdá.
×
×
  • Vytvořit nový...