Přejít na obsah

jindra999

Uživatel
  • Počet příspěvků

    106
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 402 zobrazení profilu

Oznámení jindra999

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Mám taky ty 50 W z Číny, svítí perfektně. Víc nemá cenu, pokud necouváš každý večer po lesní cestě a nepotřebuješ to na přísvit.
  2. Můžeš ho instalovat, kolikrát chceš. Jen některé originál kabely za nižší cenu, jsou omezené na určitý počet aut, co s tím můžeš dělat. Aby to bylo pro soukromou osobu na jeho jedno dvě auta, ale ne na servisní činnost ve velkým. Nevím jestli mluvíš o originálu nebo klonu, pokud klon, tak je to tak levný, že není důvod kupovat použitý. Tam ale nesmíš dělat aktualizace. U starších verzí se musel i zakázat internet a antivir a vracet datum zpátky na určité období, to už snad u dnešních není nutný.
  3. Přesně takto se mi projevoval starý kabel z roku 2013. Koupil jsem verzi 2 s odpojitelným kabelem z roku tuším 2017 a fungovalo to dokonale na první pokus.
  4. Na ali to není fuč, špatně hledáš. Zkus pouhé HEX V2 vyhledat v řádku na ali. Je tam i česká verze. Každopádně v historii nákupů bys měl svůj kabel najít a kontaktovat prodejce, pokud teda nemá už neaktivní účet. On by ti jistě poslal soft. Potřebuješ totiž přesně tu verzi, pro kterou je kabel určený. Součástí instalačního balíčku je návod krok za krokem, jak to rozchodit. U řady verzí je potřeba vypnout net a změnit datum, ale ne u všech. A nejspolehlivěji to funguje pod Win XP. Já si na noťas do šachty místo DVD mechaniky dokoupil rámeček a 32 GB SSD a hodil na to XP, čistě jen pro auto diagnostiku. Chodí to dokonale. Na rozdíl od pár let staré verze kabelu v kombinaci s Win10.
  5. Bez změny datumu zpět na období kdy byl kabel zakoupen, to píše něco o zastaralé verzi. Už si ani nepamatuju, jestli to bez změny datumu funguje nebo ne. Dlouho jsem to nepoužíval.
  6. Přeprodejce ti to dá za dvojnásobek, zbytečný. Když praskne CD, tak ti to Číňan pošle přes Megaupload například. Vůbec se toho neboj. Kupuj novější provedení V2 za těch 25 EUR, to starší a ještě levnější nebylo moc spolehlivé. Já mám pro ten účel extra instalaci Windows XP v multibootu, abych tam měl jen tu diagnostiku, žádný antivir, změněné datum zpátky a jediné na co nesmím zapomenout, tak vypnout wifi před bootem toho systému.
  7. No tak buď si koupíš drahý originál nebo lacinou koupii na Ali nebo pokud neumíš kupovat v zahraničí, tak předraženou kopii na Aukru. https://aukro.cz/diagnostika-vag-hex-can-v-cestine-pro-vozy-skoda-vw-audi-do-r-2017-6943127965
  8. Podle mě ta anténa vliv mít nemůže na nic.
  9. Díky za navedení. Mám ES 2003/76B což odpovídá EURO 4. Vyřešeno.
  10. To je spjaté jen s rokem a ne s kódem motoru?? To by bylo mrzuté, že mám jen Euro 3. Když se chystá to zdanění. Každopádně jsem viděl tabulky, kde u motoru 1.6 MPI psali EURO 5, EURO 4. Nikoli 3. Nebo jestli se jedná o modelový rok, tak bych měl možná 2005 a tudíž EURO 4.
  11. Nemůžu nějak dohledat, jestli mám EURO 4 nebo 5, je to kód motoru BGU z roku 2004, samý počátek výroby. Díky
  12. Vidíš, to je věc, co jsi mohl napsat rovnou, řada posledních komentářů je tak zbytečná. A proč to zrovna na tvým autě nejde, ti asi nikdo neřekne na dálku a budeš s tím muset zajet někam, kde se v tom vyznají a vyzkouší to na místě.
  13. Co? Že máš nelegální čínskou kopii kabelu? To může a nemusí být důvod, proč to tam máš šedý, to ti nikdo na dálku neřekne. Zkus sehnat někoho s originál kabelem a nejlíp i se zkušenostma.
  14. Tak odpor dáváš k LED, u té se nemůže přepálit vlákno, ale když LED odejde, tak signalizace nefunguje, protože je to přemostěno odporem. Zatím mi žádná ledka neodešla, ale v řadě světel zůstávají žárovky, tak je dobře, že signalizace u nich funguje i nadále. Kdo nechce použít odpor a nechá si deaktivovat hlášení vadných žárovek, tak aby si dal ledky všude nebo holt jezdil občas s nefunkčníma žárovkama, než si toho všimne.
  15. Přidám se k tématu. Měnil jsem rádio za čínské a od té doby mi to v diagnostice píše chybu 19 Can Gateway, něco o Infotainment bus. Zkrátka spolu nemluví rádio a jednotka úplně. Kromě této chyby mi neukazuje info z Climatronicu a na rádiu se nezobrazuje teplota. A na multifunkčním volantu nefungují dvojité šipky. Vše ostatní jo. Otevřené dveře to taky zobrazuje. Pomohlo by vyměnit gateway za novější? A jaké mám shánět písmeno, mám jednu z prvních O II, výroba 6/2004. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...