Přejít na obsah

rembaz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    161
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

1 235 zobrazení profilu

Oznámení rembaz

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

24

Popularita

  1. Medzičasom som si už na to krkolomné zapínanie zvykol a ide to už celkom rýchlo.
  2. Zaujimava vec. Keď zoberiem, že som dal za 3 sedacky už 750e tak je to síce stále drahé ale lacnejšie ako napr. meniť auto. Mozno niekde na ebay by sa to dalo zohnať za rozumnejšie peniaze.
  3. Tie su priestorovo samozrejme lepsie ale nie su priamou konkurenciou pre Kodiaq.
  4. Bez isofixu vojdu 3 sedacky aj do Octavie. Osobne vyskusane. (idealne na zapinanie to nie je) 2x Cybex Solution 1x Romer Eclipse (1-4) Ak trvas na isofixe skus pozriet Peugeot 5008. Ma tri v druhej rade.
  5. Kedy má manželka termín dodania?
  6. Keby som bol sám tiež si SUV nekupujem. Ale pri rodine treba väčšie auto a 7miest sa občas hodí a hlavne väčší a vyšší kufor. Najpraktickejšie by bolo nejake MPV ale to by som zase ja neprežil:) Takze 5008 je taký dobrý kompromis. K tomu ešte veľmi dobrá svetla výška. Keby mal Kodiaq v druhej rade tri samostatne sedačky tak v bolo rozhodovanie o dosť ťažšie. 5008 má kvôli absencii 4x4 aj rovnu podlahu, čo je tiež plus. Techniku má podľa mna Kodiaq lepšiu, aj motory a hlavne ergonómiu. Bez dáždnikov a podobnych vymoženosti by som prežil.
  7. Ja mám 180 a s miestom som nemal problém. Je pravda že som neskúšal verziu s panorámou. Ono, rozum mi velí Kodiaq, srdce 5008 V každom prípade si 5008 plánujem požičať aspoň na víkend kým ju kúpim.
  8. Mne sa francuzske auta nikdy nepacili a nikdy som ich nemal. Ale po usadnuti do novej 3008/5008 ma jednoducho dostali. Auta mavam len pocas zaruky takze ak budu nejake problemy tak to opravia a co bude neskor to ma uz netrapi. V kazdom pripade necham nakup asi az na dalsi rok aby mali cas vychytat prve muchy. V prvych rokoch produkcie sa aj tak vzdy u vsetkych aut doladuju chyby.
  9. Dobre vedieť. Niekedy musím potom odskúšať či sa bude iPhone chytať.
  10. Aký máš tablet? Ja mám síce iba Octaviu ale tiež s vyhrievaným sklom (dratkami), no s GPS som nemal problém ani na jednom iPhone. Je možné že tvoj tablet nemá práve najsilnejsi príjem GPS.
  11. Ved prave. Som sa celkom divil zeby v Skodovke malo byt nieco lepsie.
  12. Ja som zvedavy hlavne na ten hybrid (ak bude) a Matrixy.
  13. Na mobil pozeraz aj z trocha inej vzdialenosti. Ja som dig. prístrojovku videl na Golfe a vyzeralo to úplne Ok. Filmy by som ale na tom nepozeral.
  14. rembaz

    Škoda Kodiaq

    Tak to bol riadny umelec. Tu cestu dobre poznam, je to pekna smykalka. Ale aj tak nechapem co robil.
  15. Pokial si ich nedala ako priplatok tak veru jedine GT ale ta je zase iba s 2.0 motorom. Skoda ze sa to neda skombinovat. Chcel by som 5008 s 1.4 TSi Ta 1.2 benzin sice vyhrala niekolko krat motor roka ale nejako si to neviem v tom aute predstavit. 1.6 THP mala dost velke problemy a ktovie ci uz vsetko odstranili. 1.6 diesel je dost slaby a 2.0 sa predava az s GT.
×
×
  • Vytvořit nový...