Přejít na obsah

B4stard0s

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli B4stard0s

  • Narozeniny 2.4.1992

Návštěvy profilu

994 zobrazení profilu

Oznámení B4stard0s

  1. Jenom je divný že v -8 nic a teď když se oteplilo tak to začalo dělat
  2. Taky teď řeším problém s adaptivním tempomatem. Včera ráno po ujetí cca 6km se rozsvitilo "Nedostupný adaptivní tempomat" a k tomu závada start stop a čtení dopravních značek.. Neměl jsem čas to řešit a dnes ráno vyjedu a všechno funguje.. Ale zase po ujetí úplně stejné vzdálenosti to znovu vyskočilo. Na chvíli to tak 10x probliklo jako když je někde špatný kontakt a chytalo se to, ale už to zase nefunguje. Není možné že by byl třeba na radaru acc špatný kontakt a vyřadilo by to i start stop a čtení značek? Popřípadě dá se nějak jednoduše dostat k radaru aniž by se musel sundávat nárazník?
  3. Mám dotaz. Pokud mám vepředu 4 senzory, co potrebuji na 6 senzorů. Myslím co se týká kabeláže. Nikde jsem nedohledal jestli je více druhů kabelů. V etce je hromada druhů kde se liší jenom poslední písmeno 5E0 971 095 (H), ale nikde na internetu jsem k žádnému nenašel nějaké info. RS 1/2018 EDIT: Tak dnes jsem našel kabel na 6 senzorů, ale je ve svazku i konektor na čidlo venkovní teploty.. Tak se vyskytuje otázka jestli musím sehnat svazek na všechno co mám v nárazníku zapojené (pdc, acc atp.), nebo mi stačí jen na pdc. Protože jsem viděl svazek kde byl mimo jiné i sensor na airbag nebo mlhovky. Jde o to jak je to zapojené dále.. Jestli je to všechno v jednom konektoru nebo je to zvlášť.
  4. tak po čase už si to trochu sedlo a neni to tolik vidět.
  5. Zdravím, chystám se na výměnu pátých dveří (liftback) a chtěl sem se zeptat co všechno musím sundat (a jak, ideálně) abych odpojil kabeláž a odšrouboval samotné dveře. se zbytkem si už poradím. Děkuji za vaše rady a připomínky
  6. teoreticky by to melo jit, ale jestli neni jiná tuhost, radsi pockej az ti odpovi nekdo kdo tomu vic rozumi EDIT: a jak pises ze si menil komplet podvozek.. ja menil jen predni tlumice s ulozenim a zvedlo se to taky dost, ale uz si to seda..
  7. pokud vim rs ma pruziny kratsi, mozna i tvrdsi ale to nevim jistě. Já osobně bych bral originál tu https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0411105aj-pruzina-perovani-predni-napravy-skoda-27883.html nebo druhovyrobu tu (tady je asi nejlevnejsi) http://www.hanza-autodily.cz/3-predni-naprava-18t-rs/c-2224/
  8. slyšel jsem že tohle můžou dělat poloosy, ale počkej až ti k tomu napíše někdo kdo s tym má zkušenosti.
  9. tak dneska jsem to zkoušel a s levym se hejbe i pravý... kamos ma to samy a dela mu to taky, tak to asi tak udělali..
  10. Tak jsem něco našel TADY, jestli ti to pomůže.
  11. já mám L nahoře uprostřed výhřev a dole R. Fotku nemam, ale POKUD si vzpomenu tak zitra vyfotim. jinak mam RS 2003
  12. Někde sem četl že to má co dělat s podtlakem v nádrži, ale víc opravdu nevim.
  13. Zdravím, doufám že to tu neni, ale nic podobnýho sem nenašel. Po výměně tlumičů s uložením se mi na RS zvýšil předek asi o 2-3 cm. To by mi nevadilo, ale proti zadku je to vidět. Tlumiče jsou originál a uložení sachs. Uložení bylo viditelně větší, ale jiný uložení jsem nikde nenašel. Na netu jsem našel tuhle fotku (nové vs. staré) u mě to bylo podobný. A přijde my divný že by byl jinej tlumič když to je original. A delka pístu výšku nijak nezmění.. Ještě mě napadlo že by "vysel" v těhlici, ale to je blbost, na obou stranách se to zvedlo stejně. Takže si myslím že to je uložením. Myslite ze by se to srovnalo kdybych vyměnil uložení i vzadu? Nebo to vzadu je uplně jinak řešený, nikdy sem to neměl v ruce tak nevim jak v tom sedí tlumič Zadní tlumiče se mi měnit nechcou.. Nemam ted peníze Díky za rady.
  14. presne tohle mi delalo u 1.8 rs po vymene cerpadla kdyz se spatne nasadilo tesneni kolem neho a asi to nejak prisavalo vzduch kdyz tam bylo malo paliva nebo se jen nedalo tolik dotahnout aby sedelo tak jak ma. Po poradnem usazeni bez problemu.
  15. radsi sundej tapec zevnitr a tam to vymenis uplne luxusne stejne se ti muze stat ze pokud by se ti ji podarilo vyndat, tak pri zapojovani zatlacis objimku dovnitr EDIT: Abych odpověděl na tvoji otázku, šrouby drží jen v té plastové liště. Takže si myslím že by se ti je nepovedlo odvrtat, to když už bys musel to sklíčko oddělat tak bych ho radši rozlámal a šroubek vytočil kombinačkama, protože podle mě se ti nepodaří ten šroubek chytnout když tam bude to sklíčko
×
×
  • Vytvořit nový...