Přejít na obsah

Martab

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8 807
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    77

2 Sledující

Návštěvy profilu

16 411 zobrazení profilu

Oznámení Martab

  1. Pokud je požadavkem navigace, tak Amundsen. Nebo potom něco s podporou zrcadlení (AndroidAuto/CarPlay) kde ale není vestavěna navigace v podobě RCD360 Plus/Pro.
  2. Měli jsme stejný problém na Karoqu, nakonec byla na vině špatná baterie.
  3. Martab

    Škoda SCALA

    Až na to, že co do interiéru je Kamiq i Scala 1:1 kopie. Takže co do prostornosti (až na kufr) je ten "největší HB" i "nejmenší SUV" úplně to samé... Jinými sllovy, Kamiq nabídne stejně prostorný interiér na o 12cm kratším prostoru, každý ať volí co mu vyhovuje, ještě stále je možnost zvolit si
  4. Jde o to, že článek se snaží tvrdit že "v Oranienburg mají problém kvůli čerpadlům a EV" (aspoň tak to na první pohled působí a i tvé komentáře to naznačují). To ale není pravda a došlo jen ke sloučení 2 zahraničních článků.
  5. ze zmíněného článku: Tak je problém to, že se nepočítalo s tím, že dané město rychle "poroste", nebo je problém to, že současní obyvatelé přecházejí na nové zdroje (tepelná čerpadla, BEV)? Nehledě na to, že ten článek na Novinkách se snaží působit dost "šokujíce" a přitom kombinuje 2 originální články: https://www.focus.de/finanzen/news/stromnotstand-wegen-waemepumpen-und-ladestationen-erste-stadt-deutschlands-warnt_id_259853274.html https://www.merkur.de/wirtschaft/gas-krise-waermepumpe-strom-stromnetz-heizen-heizmethode-elektronisch-zr-91758300.html kdy každý pojednává o něčem trochu odlišném...
  6. @x-man Také by mne zajímal zdroj této informace. Navíc pokud je to takto životně důležitá část, je minimálně zvláštní, že auto na její nefunkčnost nijak neupozorňuje a už vůbec na ni neupozorní servis, když vidí výpis z diagnostiky. A nemyslím to tak, že by to byla lež, jen mne opravdu zajímá, jak to vlastně je.
  7. Jen by jsem si dovolil podotknout, že elektrický proud je fyzikální veličina udávána v jednotkách A (ampér).
  8. Mám taky první verzi krabky a toto mi to začalo někdy v lednu dělat + odezva na kliknutí byla hodně dlouhá. Používal jsem 2.4GHz WiFi, přepnul jsem na 5GHz a od té doby je zatím klid.
  9. Martab

    Kódování Kamiq

    @mirahany1 Bohužel příspěvek nelze citovat z nějakého důvodu... To co je na videu je standardní chování u High/Top světel. Jediný rozdíl může být u aut z doby covidového nedostatku chipů, kdy byli didávány i tyto světla bez dynamické animace a kódováním s tím nelze nic udělat.
  10. je to docela běžná závada kulisy DSG:
  11. Nejspíš problém s kapacitní volantem, svého času to byl docela velký problém. V servise by si s problémem v rámci záruky měli poradit (nový SW, popřípadě výměna volantu).
  12. Ne, to první jsou TOP světla a ty na spodní fotce jsou ty základní, muselo by se měnit celé světlo.
  13. Je třeba dodržet VW normu, to je podstatné.
  14. Bezdrát umí až MIB3, tedy ne. Ale lze koupit externí krabičku která to umí (třeba AAwireles a podobné).
×
×
  • Vytvořit nový...