Přejít na obsah

vvcrx

Uživatel
  • Počet příspěvků

    77
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    159676534

Návštěvy profilu

763 zobrazení profilu

Oznámení vvcrx

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Nesmysl,mám ty koncovky co se šroubují asi rok a nic černého není.
  2. ventilátor-pojistka,stejná jako na klapku,ten samý problém,klapka vyměněná,pojistka vyměněná,vše klape,tak jak má :-)
  3. nebo pytel ,jistota je jistota
  4. story lampička už bych vůbec nerozváděl a od pana stockela bych si objednal opravdu jen redukci a lampu si zašel koupit ke škodovce :-).Nicméně máme tady skvělého rolbaře,který chybu pánů germánů napravil a za to mu patří díky :-).JInak má "kamarádka" tě nemá ráda roberte,nesnáší ostré světlo a má z toho migrény,už mě zkusila poprosit,jestli by ty ledky nešli dát pryč ....................................nešli
  5. přesněji řečeno 5 pojistek :
  6. no jo bobíku,všechno sem to spálil,ještě že máme rolbaře ,je užasnější jak ty
  7. No,teda pokud nemáš se šroubkem něco v nepořádku jako já,nevím proč,ale prostě nejde odšroubovat,jen se protáčí,takže u mě se nemuselo rozdělávat nakonec vůbec nic a protáhl sem to nokem kolem dveří a opatrně za ten sloupek zastrkal,nejde to vůbec poznat :-)
  8. mám aktivní,felicii mám celou rozežranou,na oktávku si zatím netroufli,díky tomu plašiči :-)
  9. Sice sem si taky pro jistotu pozvla kamaráda,aby držel kapotu,ale nakonec to ani nebylo třeba,povolil sem a dal tu vzpěru a kapota se ani nehla,práce celkem na 10 minut a uplně v pohodě,nemusíš se bát vorlajz,zvládneš to :-)
  10. vvcrx

    (Auto)fólie

    Dělal sem to ve zlíně,naprostá spokojenost,dělali na tom dva chlápci,práce trvala necelé dvě hodiny.Dva dny nestahovat a 14 dní na to nešahat(nečistit fleky),bo se prej to lepidlo vypíná(vysichá voda) a tak nějak mi to vysvětlovali.
  11. Jo,jasně,já už tak jezdím půl roku,jen sem a problém nebyl,jen sem si to dneska tak nějak uvědomil a chtěl se zeptat,jestli v tom není problém.
×
×
  • Vytvořit nový...