Přejít na obsah

vosa88

Uživatel
  • Počet příspěvků

    54
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 410 zobrazení profilu

Oznámení vosa88

  1. Já jsem také zkoušel relé, bez výsledku. Zkusil jsme vyměnit tlačítka u řadící páky, taky bez výsledku. Čidla během jízdy ukazují správné hodnoty.
  2. Zdravím, chlapci zkuste se mrknout na čidlo, které je na fotce v té tepelné cloně. Může se stát, že se zespodu ulomí náhubek na podtlakovou hadičku. Díky tomu, že to drží ta spona to všechno vypadá v cajku. Měl by to být snímač rozdílu tlaků na DPF proto to tak často spíná.
  3. Právě, že to bylo na 3 diagnostikách, ve škodovce tam stim šaškovali 2 hodiny a nic nenašli. Nechápu to.
  4. mám podobný problém, mám O3 RS 2.0 tdi. Když otočím klíčkem okamžitě na mě vyskočí hláška závada brzdy do servisu, svíti kontrolky ABS, ESC. Poté co se rozjedu kontrolky zhasnou a rozbliká se závada kontroly tlaku v pneu nebo nezhasnou a svítí celou dobu jízdy. Na diagnostice to bylo přímo ve škodovce a nic nenašli.
  5. Pro jistotu jsem zajel do autorizáku, dvě hodiny hledali problém kde by to mohlo být, ale vůbec nic nenašli.😒 Teď navíc to vypadá, že si auto dělá co chce, někdy kontrolky zhasnou a nesvítí nic, někdy svítí jen závada kontroly tlaku v pneu a někdy chyba za jízdy vyskočí a zase zmizí.
  6. Zdravím, můžu vědět jak jsi dopadl? Vyřešil jsi nějak problém, dnes mě potkalo prakticky to samé.
  7. ano byla to originál diagnostika
  8. tak jsme udělali kompletní diagnostiku a nikde žádná zapsaná chyba, absolutně nic.
  9. Budíky ukazují pořád aktuální rychlost.
  10. Ahoj, řeším zapeklitý problém a nemohu přijít na řešení. Za jízdy mi začaly blikat kontrolky abs a esp a vyskočila hláška závada brzy navštivte servis. Zajel jsem tedy ke známému s dignostikou a jeho odpověď byla: žádnou chybu to nenašlo. Kontrolky, ale stále svítili a stále to psalo hlášku závady brzdy. Nesetkal se stím někdo?
  11. Zdravim, stalo se někomu z Vás, že jste měli zaseklou uvolňovací páku tažného? Zkusil jsem jí rozhýbat, ale ani s ní nehnu. Zkusil jsem vyndat zámek, ale páka je pořád zaseklá. Nezkoušel jste někdo tažné opravit?
  12. vosa88

    Climatronic

    Ahoj všem, chci se zeptat zda tu někdo neví jaký význam má blikání climatronicu po nastartování? A jestli krokový motor klapky rychlosti jízdy je V71? Zkoušel jste někdo ten motorek opravit?
  13. Tak nakonec jsem vyměnil zapalovací modul a cukání ustalo.
  14. Zdravim, zajímalo by mě jestli se Vám povedlo problém vyřešit? Mě se začalo dít to samé. Nešli rozsvítit dálková světla, houkačka jde a při razatním pohybu s páčkou se dálkový rozsvítily. Nemůže to být pouze zoxidovaný kontakt ??
×
×
  • Vytvořit nový...