Přejít na obsah

wizaard

Uživatel
  • Počet příspěvků

    476
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli wizaard

  • Narozeniny 22.8.1988

Návštěvy profilu

2 999 zobrazení profilu

Oznámení wizaard

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

52

Popularita

  1. Zdravím! Hledám a hledám, ale nenacházím, tak se zkusím zeptat - je v Praze či okolí (případně i dál) někdo, kdo se těmto dieselům (CFFx) a má nějakou všeobecnou důvěru? Před 3 lety mi dělali vstřikovače a čerpadla (celkem cca 70 tisíc Kč). Teď mi auto na dálnici zničehonic škubalo (de facto stejně jako tenkrát), zastavil jsem, nalil VIF (už jsem to hodně dlouho nedělal, přiznám se, auto jsem dost zanedbával) a nemám úplně dobrý pocit - vibrace, myslím, jsou vyšší, motor mi přijde hlučnější a dělá už nějakou dobu jakési pravidelné cvakavé zvuky. Rád bych, aby se na to někdo podíval, ale někdo, kdo se vyzná. Díky!
  2. @kocourek2019 Originální LED lampičky VAG. Lampička je celý díl. Ale předpokládám, že hlavně bude třeba kódování = ferda25.
  3. @m.a.x.i.m.u.s: Zrovna @prassat to zde 11. února 2014 na kombíka popsal i nafotil... ;-) 2 loga z Citigo, tenkrát ještě matná, dnes lze i lesklá. Ale dobře...
  4. Kolegové, vím, že vám nepomůžu, ale opravdu radím - kupte kvalitní LED (ideálně bez všech těch odporů a CANBUSů a hláškových eliminací), zajeďte do Strakonic (nevím, zda to umí někdo jiný), nechte si správně nastavit řídicí jendotku (aby vám auto nehlásilo chyby, neblikalo při studených testech žárovek a podobně) a budete mít svatý klid napoprvé a jednou provždy. Doporučuji!
  5. Tenhle problém (Superb II 2009) nemám... Naopak poslední dvě aktualizace na iOS konečně ukazují dlouhodobý stav baterie v grafu a funguje - zdá se - spolehlivě. Pořád tam mám kolem 12,5 V.
  6. Ostřikovač je součástí světla, spíš bych ho ale pročistil - pokud vyjede, hadičky budou v pořádku. Odhaduju, že je ucpaný.
  7. Otázka je, jestli to chceš "samo domo", nebo opravit profesionálně? Existují firmy, které se opravami sedaček zabývají (látka a kůže nebývá problém, ale myslím si, že zvládají dnes i alcantaru) a výsledky jsou výborné - pohledej tady na fóru, jsou tu nějaké zkušenosti.
  8. Ahoj, bohužel nevím, ale alespoň napíšu, co vím - zapalovač i jeho osvětlení je součástí schránky 3T0 863 077 B (nevím ale, zda je to žárovka = jde vyměnit, nebo dioda = to už by asi bylo náročnější). Nevím, jak moc je snadné schránku demontovat - měla by jít snad celkem snadno vymontovat - drží na dvou šroubcích, ale je dost možné, že se musí ještě demontovat nějaké obložení kolem řadicí páky.
  9. Na štítku je jen pár čísel. Buď poskytne ochotný prodejce/servis, nebo je možné vytáhnout kompletně ze servisního webu erWin za cca 250 Kč.
  10. Mně trošku vadí, že se toto téma změnilo z předávání zkušeností na knihu praní a stížností... Ale to je mimo téma. Já osobně nemám - až na ten drobný výpadek teď - žádný problém (služba, aplikace, notifikace, web). Samozřejmě funkcí by mohlo přibývat, uvidíme...
  11. Jinak ale teď zrovna se opravdu něco se službou / webem děje, aplikace nechce načítat data a webové rozhraní nic neukazuje ("undefined" a jiné další radosti)... že by nějaký velký update? [emoji6]
  12. Mně se jak na webu, tak v aplikaci zobrazuje aktuální poloha auta, vždy. Problém tedy bude někde jinde - špatný signál sítě? GPS? Nějaký problém s datovým připojením?
  13. @Shaarky: Dvě zařízení na jednom účtu určitě ano. Dvě auta v telefonu také ano. Nevím ale, jak se to chová - když nastavuju notifikace, vidím nahoře i jméno auta. Tak možná, když máš auta dvě, lze nastavit notifikace pro každé...
  14. @milanxx: Ono takových rozdílů mezi webem a aplikací je víc... Což mě ale překvapuje, když by měly brát data ze stejného zdroje. Každopádně ale to "poskakování" na mapě je normální, spíš by se musela vyladit citlivost, aby to nekřičelo pořád. Ale funkci upozornění na pohyb auta bez nastartovaného motoru by měli doplnit. Otázka ale je, jak ta krabička spoří energii, což může mít nějakou spojitost s tím hlášením pohybu bez zapnutého motoru - podle všeho to vypadá, že krabička je v "plném" režimu až po nastartování, naopak když auto volně stojí, spoří energii a asi ani tak přesně a často neaktualizuje GPS polohu. Nicméně otřesy zahlásí hned, takže těžko říct... Obecně a celkově jsem ale pořád s krabičkou a celým konceptem spokojený - jasně, má to mouchy. Jasně, funkcí není mnoho (a věřím, že budou přibývat). Nehledě na to, že tady v ČR máme nižší verzi i té krabičky (v USA jedou na vyšší verzi s podporou LTE, tedy i palubní Wi-Fi). Přesto ale jsem - za těch pár korun - stále pozitivní a těším se na další vývoj!
  15. @Pawlisko: To není spatné řešení, ale líbilo by se mi, kdyby to šlo automaticky.
×
×
  • Vytvořit nový...