Přejít na obsah

NehalemEN

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

913 zobrazení profilu

Oznámení NehalemEN

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, chtěl bych se zeptat zda se již někdo z Vás nepátral po tom zda jdou osadit dekorativní lišty z SIII viz. celokov či s plastem na SII. Podle obrázků si myslím že by to jít mohlo, ale bohužel nemám možnost porovnat s SIII. Děkuji.
  2. Zdravím, zeptám se, jak na to přistupují na STK?
  3. Zdravím, měl jsem takový problém. A to že mi začalo blikat osvětlení SPZ, měl jsem místo klasických sufitek LED velikosti 36mm, s několika LED diodami, cca rok to fungovalo, ale něco se stalo a ikdyž jsem vyměnil za nový pár, tak stejnak LED po několika minutách začala blikat, i pokus s odpojením baterie na 15 minut nepomohl jen to oddálil na pár vteřin jak se starou sadou LED tak i s novou. A proto jsem začal tento problém řešit s FERDA25 a ten mi pomohl od problému. Poradil zakoupit originální LED od VW pod číslem 1K8943021C za pěknou cenu na stránkách cc.autodily.cz/osvetleni-spz-led-2?do=brandForm-submit určené pro SuperB2 SEDAN. Cena je za 1KS, musíte objednat dva kusy, ale za tu cenu je to snadné řešení a demontáž starého osvětlení a montáž je snadná, už žádné šroubování, jen zacvaknout a je hotovo, u mě cca 15 minut. Ještě přihodím fotografie nového LED osvětlení, na panelu jsou 2 LED bez stínítka a svítí opravdu krásně.
  4. Zdravím, prosím Vás najdu někde šikovný návod na výměnu toho motorku? Taktéž jsem narazil na stejný problém, nejde otvírat dvířka nádrže. Nebo popis demontáže a montáže bude v dílenské příručce???
  5. Ano, ano máte pravdu, špatně jsem se podíval jaká žárovka kam jde, je to přesně jak píše HANZTD
  6. Je tam patice Ba15s, ovšem už někdo vyměňoval žárovky za ledky? aby jednotka nehlásila chybu....
  7. Zdravím, je tu někdo z plzeňského kraje kdo se vyzná v uváděném k´dování řídící jednotky na to aby LEDky u SPZ neházeli chybu v jednotce? Děkuji.
  8. Zdravím taky jsem objednal ledky can-bus a po vložení svítí a počítač hlásí chybu :-( ovšem ledky co jsem dal do zrcátek tak ty chybu nehlásí.
  9. Zdravím, to já jsem si objednal tyto http://www.denni-sviceni.eu/denni-sviceni/eshop/0/3/5/80-Bila-LED-CREE-5W-do-denniho-sviceni-S-Superb-Fabia-Roomster-nehlasi-chybu v klidu nainstaloval, zapnul zapalování vše fungovalo svítilo a na počítači nebyla chyba prasklé žárovky a když jsem po druhé zapnul zapalování tak vyskočila chyba a ledky už svití :-( tak jsem je poslal na reklamaci.
  10. Zdravím, chtěl bych se zeptat jak se dostanu do tohoto osvětlení? Pořád přemýšlím a pátrám ale nic jsem zatím nevykoumal, potřeboval bych vyměnit žárovky. A taky jak se nejsnáze dostat do zadního stropního osvětlení? U superba I to byla sranda, ale tady si nějak nevím rady. Děkuji.
  11. Zdravím, ať se snažím jak se snažím středové ofuky se mi vytáhnout nedaří dělám to podle návodu jak je zde uvedený, ale nevaří se :-( Boční na skla dvěří jsou v pohodě, ale ten středovej ofuk mi dává zabrat.
×
×
  • Vytvořit nový...