Přejít na obsah

Majlou

Uživatel
  • Počet příspěvků

    95
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 177 zobrazení profilu

Oznámení Majlou

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak mam jiz vse funkcni ale co nemohu dodelat je nastaveni spravnych kilometru. Poradil by mi prosim nekdo jak zmenit kilometry? Vag commander to nebere. Dekuju za pomoc.
  2. Zdravím. Mám budíky z Roomstera a chci je dat do fabky. Nemam ale PIN k budikum z Roomstera. Pokousel jsem se je vycist pres Vag Can Commander stejne jako z budiku na fabce ale nejde mi to. Pise mi to neco jako security key. Pouzivam commandera verze 2.5 Poradite nekdo jak vycist ten pin?
  3. Test jsem delal a stejne to nejde. Neni tu nekdo z okoli Kolina nebo Kutnohorska kdo mi to za poplatek nakoduje?
  4. Ahoj všem, Tak jsem se snažil dokodovat dojezd oken ale VDS v DOS se mi nespoji. Mam KKL kabel na portu COM1 ale nespojí se to s jednotkou. Musí se jeste nekde neco nastavovat? Diky za všechny rady.
  5. Nemáte někdo návod, jak aktivovat dojezd oken dálkou? VDS Pro mám a Dos taky
  6. Já mám také dotaz. Neměl jsem kmé Fábce dálku atak jsem vyměnil Komfortku, koupil Škodováckej klíč s frekvencí 434 a spároval. Odemykání a zamykání funguje bez problému. Když ale zmáčknu prostřední tlačítko na odskok kufru,tak se nic nestane. Odskok tam mám. Musí se to někde nakodovat zvlášť nebo je něco špatně v zámku? Když jsem koukal na známého diagnostiku, tak tam měl možnost aktivace otevření pátých dveří dálkou. Pak mám ještě jeden dotaz. Jak docílit toho aby se mi při zamčení dálkou automaticky dovřely okna?
  7. Zdravím. Mám Fabii 1.4 16V 55kW a zkousel jsem do ni jiz treti budiky. Pokazde ale neukazuje rucicka tachometru. Mam ji z Nemecka a zjistil jsem, ze tam jsou budiky z MPicka, tak jsem tam chtel dat ty, co tam patri ale pokazde se setkam s tim problemem rucicka tachometru. Nevite nekdo, co by to mohlo delat? Proc ty budiky nefunguji?
  8. Kdyz si menil komfortku, musel si neco prekodovat? Mam tu jinou komfortku a bojim se ji vymenit.
  9. Co znamená toto: konstanta z 3775 na 3904 Kde to ve VAGU změnim? Jde mi o to, že mi neukazuje rychloměr. Na původních budíkách ukazoval dobře a po to, co jsem vyměnil budíky nefunguje. Kodování budíků mám 20141 Díky za info
  10. Taky to muze delat tesnici guma kolem okna. Ja to promazal a piskalo to stejne. Pak jsem vymenil tu cernou tesnici gumu a bylo po piskani.
  11. Mas pravdu. Uz mi vse funguje. Dokonce mam i dojezdy oken.
  12. Jediny co tam je, ze mohu otestovat dvere. Jak to nakodovat tam nikde nevidim
  13. Ja to v dilenske prirucce nemuzu najit.
  14. Dekuji ti, a nevis ten postup aktivace ? Nerad bych tam neco zmrvil.
×
×
  • Vytvořit nový...