Přejít na obsah

vaklaf

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

779 zobrazení profilu

Oznámení vaklaf

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. vaklaf

    Závady na záruku

    F3 rok 2015 1.2 TSI 66kW, na záruku opraveno: - zadní brzdy (zrezlé bubny po 2 letech) - výměna za nové - stabilizátory na přední nápravě - vrzání budíků - kompresor klimatizace
  2. Na dálnici 100-110km/h, ale pak se člověk zasekne na Strakonické a Dobříšské v Praze.
  3. Ahoj, přikládám mojí dlouhodobou spotřebu před přemazáním. Každý den do Prahy a zpět. 80% dálnice a 20% město, cca 45km v jednom směru.
  4. Serfig - můžeš prosím pak přidat fotky po montáži? Taky uvažuji o dodatečné montáži. Díky
  5. Klepání něčeho za budíkama jsem reklamoval při posledním servisu. Technik vyndal budíky, zkontroloval, vrátil a prý vše OK. Od té doby při chladném ránu křupe ta plastová lišta kolem budíků. Takže ve výsledku ještě horší. Před zimou jim to tam půjdu zase reklamovat.
  6. Přikládám moje dvou týdenní jízdy do práce. 60% dálnice na tempomat a 40% Praha přes Blanku a pak pár křižovatek. Foceno před natankováním cca jen 39 litrů. Výsledná reálná spotřeba 4,2. Auto je čerstvě po první výměně oleje. Před tím spotřeba pořád kolem 5l. Jezdím na pohodu, žádný brzda plyn...
  7. Tak jsem se dnes zeptal na výměnu SWING bez BT za SWING s BT. Musí se měnit jak jednotka, tak nějaká řídící jednotka a komplet kabelový svazek s mikrofonem do stropu u lampičky. Cenu raději nesdělil, ale šlo pochopit, že se snad už vyplatí prodat auto a objednat novou konfiguraci. Po tomto jsem koupil BT handsfree od Parrota do stínítka za 1500,-.
  8. Potvruzji. Stejný problém odstraněn na záruku minulý týden. Začalo mi to dělat už trochu dřív cca od 25 tis.
  9. Jak říkám, je to celé jedna součástka. Jj nechají ti to, ale co s tím.
  10. Jop, dávají se celé páčky nové levá i pravá. Je to jeden kus a vlastně je to i nejdražší položka - nějakých 3500,- bez DPH.
  11. vaklaf

    Brzdy

    Ahoj, přidám mojí zkušenost s reklamací zrezlých zadních bubnů. Minulý týden jsem dal auto na první servis po 30t km a na garanci jsem nahlásil zrezlé zadní bubny. Při prvním tel. hovoru ohledně auta mi bylo oznámeno, že reklamaci zamítají. No ale nedal jsem se. Auto jsem si nepřevzal a místo toho jsem si zavolal přímo garančního technika. Po cca 1,5h diskuzi co se mě snažil přesvědčit, že to není možné reklamovat, nakonec poslal ofiko reklamaci Škodovce a světe div se, Škodovka výměnu potvrdila. Pro zajímavost stojí celkem 3400 Kč bez práce.
  12. Ahoj, minulý čtvrtek jsem si objednal k pravidelnému servisu po 30t km i domontáž tempomatu. Dnes jsem si auto převzal. Funguje OK. Cena celkem 5463Kč včetně DPH. Dostal jsem 5% slevu jako domovský AS (Praha).
  13. Tak já tam funkci Doba zapnutí nemám a přitom mám taky Swing bez BT - MR2016. Budu se muset zeptat v AS, protože mi přijde, že auto spíná světla pod každým mostem na dálnici úplně zbytečně.
  14. Ahoj, tak já mám najeto už 14t km a průměrná spotřeba 4,8 , chvíli jsem jezdil každý den do centra Prahy přes Blanku a to se dalo jet za 3,6
  15. vaklaf

    Brzdy

    ekr: nene, nechal jsem si nastavit pevný interval 15t km/ rok, takže koncem měsíce je na to v servisu aspoň upozorním.
×
×
  • Vytvořit nový...