Přejít na obsah

dindung

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení dindung

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. dindung

    Zadní ložiska

    Ja dal na zkousku obe od Starline a po 40t.km furt drzi.
  2. Zdravim ztraci se mi voda, louze se dela pod prevodovkou presne mezi motorem a skrini. Nevite nahodou jestli je nekde misto u spojky na bloku kde by mohla voda prolinat. Hadice a spoje sem skouknul. Voda se zacina ztracet jen po jizde kdyz motor vypnu. Cca 0,7l
  3. Co tam mas za alarm, origo nebo neco dodelavanyho. Stimhle sem se setkal se zabezpecenim od Jablotronu a ne jednou kdyz to nebylo odborne zapojeny.
  4. Měnil sem přední lampy na faceliftove a použil jsem konektory ze starých lamp a vyměnil sem je. Potřebuji zapojit mlhovky aby mi nevyhazovali pojistky, mám tam teď 2 hnědé kabely díky za rady
  5. A co se jednou sejit na cerpaci stanici Gulf ve vestci u prahy. Schazime se tam pravydelne s vw clubem a zadnej problem. Obsluha cerpacky je uz zvykla na hooodne aut tak no problem.
  6. Doufam ze me neroztrhnete, potrebuji cervene rucicky nemate nekdo. Diky
  7. 5w40 primo pro tyhle motory v praci a gratys, vzdy mi v konvici litr navic zbyde a nez to lejt do kamen tk mam bokem kanistr do svyho.
  8. Taky sem je poridil, kdyz uz mam predek po srazce z divocakem ve fl. Origo lampy + listy 1100 na vrakarne.
  9. Zdravim da se naroubovat prevodovka z neceho jinyho na tenhle motor. Diky jde mi o to aby mi to tolik netocilo pri 110km/h skoro 5000rpm. Diky
  10. Nastavoval jsem si rozvody na 1.6 74kw AKL tak ze jsem si dal vacku na znacky a pist na 1 valci do horni uvrate sesadil a vrci do ted.
  11. Zdravim potreboval bych podsvitit pristrojovku, kdo mi ji z prahy podsviti, diky
  12. Taky jsem měl zvětšenou spotřebu oleje, udělala se hlava, nový kruhy komplet tesnění, rozvody. Material i s hlavou 8000 a je klid.
×
×
  • Vytvořit nový...