Přejít na obsah

eMeF

Uživatel
  • Počet příspěvků

    69
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 162 zobrazení profilu

Oznámení eMeF

Nováček

Nováček (1/14)

13

Popularita

  1. Nezkoumali jste nekdo jestli je mozne prodlouzit interval pro automaticky rozjezd ACC z defaultnich 3s? Uz jsem psal drive, ze by to melo jit az na 15s.
  2. Uz zacalo verejne beta testovani a soude podle toho jak je waze na carplay stabilni bych si tipnul, ze se velmi brzo dockame finalni verze.
  3. Mel jsem naprosto stejny problem. Vsimli si toho ale bohuzel az v leasingovce, kdyz jsem vracel rocni auto a inspektor cekal nove auto...jak jinak:) Opravu odhadnul na necelych 5tis. Nechal jsem si to nicmene opravit po vlastni ose. Asi zalezi na mire poskozeni, ale do prahu se da udajne dostat prednim podbehem a “vytlacit” jej zpet + vsechny plechy maji tvarovou pamet a daji se zvenku vyklepat. Sice jsem se zdesil kdyz jsem frajera uvidel jak mi mlati do auta kladivkem, ale opravili to dokonale. Krom prahu mi behem chvilky srovnal spousta dalsich tukancu. Delali mi to v renove cars ve Vestci a za ten prah chteli mam dojem do 2tis. Nepotreboval jsem ale lakovat.
  4. Moc mi k tomu nerekli, ale odstranili chybovou hlasku a rekli, ze pokud by se opakovalo at se ozvu. V kazdem pripade s touto chybou se obcas objevovaly problemy s prijmem GPS a samovolne se prenastavovaly hodiny (nastavene na automaticke serizeni podle GPS). jinak ale souhlas s nazorem viz vyse...
  5. Chyba nouzoveho volani. Byl jsem v servise i se svetlama, nahodne se prenastavujicima hodinama a vypadavajicim signalem gps. Vyresili jen svetla (snad) na zbytek se maji prijet v patek primo ze skodovky.
  6. Mezi aplikacemi v Carplay je appka Skoda, ve ktere muzes spojeni deaktivovat. Carplay se ti pak nespusti ani po opetovnem pripojeni.
  7. Pokud umi Android Auto tak mas vyhrano. Mam pocit, ze v jinem topicu se o tom psalo vice. Nativni mapy jsou opravdu k nicemu. Klidne te poslou do zakazu vjezdu apod:(
  8. Presne jak pises. Zacal jsem na 5 a sel dolu a mel pocit, ze je to porad stejne. Proste od nejnizsiho stupne uz to je tak intenzivni, ze to je az neprijemne
  9. Narazil jsem jeste na jednu novinku Elektricke zesileni reci. Je to v menu Nastaveni zvuku - Hlasitost. Vychozi nastaveni je vypnuto...alespon u mne to tak bylo. Pripadne pri vypnutem motoru je ikonka vpravo nahore po zmene hlasitosti. Funguje to, ale mel jsem pocit jako bych sedel v plechovce. Zkousel jsem regulovat silu zesileni, ale skoro jsem mel pocit, ze to nereaguje...porad stejna ozvena.
  10. Nekoukal jste nekdo jestli se da prodlouzit 5s interval pro automaticke rozjeti pri popojizdeni v kolone? Nekde jsem cetl, ze by to melo jit az na 15s. Psal jsem to sice uz v jinem topicu ale bez odezvy...
  11. Jeste lepsi je skoda connect nebo jak se to jmenuje. Auto je pripojene k internetu a muzes si zobrazit i historicka data, zjistit jestli jsi zamknul apod. Nekde jsem tady psal dotaz jak je to s pripojenim k internetu, ale vlakno zmizelo. Odpoved jsem nakonec nasel v manualu. Snad nikoho nepohorsim kdyz to shrnu:) care connect umoznuje asistencni sluzby + informace o voze na dalku. Konektivita je zajistena HW v aute. Inforainment online pak rozsiruje o nejake funkce jako cerpaci stanice s cenami, intenzitu dopravy, pocasi, ctecka RSS, ... K tomu je ale potreba vlastni pripojeni k internetu. Nechapu proc to neudelali jednotne pro obe sluzby. Klidne za poplatek. Tech dat podle me nebude nijak moc. Jo a jeste jsem si vsimnul ze FL ma v piano black i panel climatroniku. No nevim. Asi neurazi ale ma to trochu nadech ciny:)
  12. eMeF

    Superb III

    Vyhledat jsem si to mohl, priznavam, ale mysli pozitivne. Kolik lidi diky tomu zjisti, ze neco takoveho vubec existuje a kde to hledat... Ale nekrmme uz flame war, za chvilku jsou Vanoce!:)
  13. eMeF

    Superb III

    Tusite nekdo co to je? Nasel jsem to v kufru pod kobercem. Ma to tvar podkovy
  14. Mam dojem, ze kdyz jsem objednaval MR2017 tak to bylo podminene i BSD. Ale to je jedno. Spis jsme zapomneli na DSG. Kazdopadne popojizdeni v kolonach auto umi i bez LA. LA by mel standartne hlidat pruhy nad 65km/h. V kombinaci s ACC to umi i pod 65km/h a o tom bude cely TJA. Ja kvuli tomu sice uz podruhe “zbytecne” objednaval paket BSD, LA a Smart Light Assist, ale nelituji, uz me tydle blbosti par krat zachranily. Nekde jsem cetl, ze se da prodlouzit 3 vterinovy interval na rozjeti az na 15s. @ferda25 co ty na to? Udelas ze superba skoro-autonomni vuz?:)
  15. Pokud TJA neni o toceni volantem a pouze o brzdeni a akceleraci tak k cemu potrebuje LA? A pokud to je jen o brzdeni a akceleraci tak podle toho co jsem videl je TJA v kazdem aute, ktere ma ACC. Podle me se do toho kuci ve ŠA trochu zamotali a ve skutecnosti je TJA jen LA, ktery funguje v rychlostech pod 65km/h a na popojizdeni v kolonach zadny TJA neni potreba. Mate nekdo supa s ACC a bez LA? Umi sam zastavit a znovu se rozjet v kolone? Nebo to byla jen nejaka anomalie co jsem videl?
×
×
  • Vytvořit nový...