Přejít na obsah

radek1841

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 182 zobrazení profilu

Oznámení radek1841

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Dedicated Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Měl jsem stejný problém. Při garanční prohlídce jsem to nahlásil, no ono je na to přímo TPI od Škodovky. Práce cca 1,5 hodiny (45 minut stahování SW, a 30 - 45 minut nahrávání a kódování ). Pokud se to povede. Pokud ne je dost možné že umře jednotka. Vše je ale normálně na záruku.
  2. Ahoj, jak to tu tak čtu tak se podělím o svůj způsob. Sice se nejedná o vůz Škoda ale o VW Touran. Pro zprovoznění AA pomocí Bezdrátového spojení. 1. Jít do nastavení AA v mobilu asi 5X poklepat na verzi (povolit vývojářský režim). 2. Povolit bezdrátové promítání. 3. Připojit se na WIFI v autě. 4. Připojit se na Bluetooth v autě (pokud již spojení je vytvořeno tak se musí smazat a znovu vytvořit). 5. Spustit AA na radiu a řídit se pokyny. To je vše. Snad to pomohlo. Mě na Touranu ano na 2 telefonech (Redmi 8T Android9, Asus Zenfone 6 Android10)
  3. Ahoj tak i já se přidám. Mám stejný modul z prvního příspěvku a ,,log´´ (screen). Škoda Superb II Fl 2015, Škoda Yeti Fl 2015 taktéž nefunkční app Carista sekne se při 25%. Na poslední verzi jde načíst alespoň chybové hlášení, ale to je vše nic jiného nefunguje.
  4. Ahoj Tak dle oficiálního vyjádření ŠA je i voda ve světlech OK a nejen stékající po krytu světla jako kondenzát ale dokonce i souvislá vrstva vody. Dle oficiální dokumentace ŠA kterou jsem měl možnost vidět tak i cca 0,5 -0,7 cm vody ve světle je OK. Jinak když jsem byl v autorizovaném servisu ŠA tak venku stál VW TOUAREG a ten měl ve světlech tak 2 cm vody a názor VW je voda je OK prý to světlem nevadí to prostě jeden nepochopí.
  5. Tak mlží se to cca z 10% viz foto ale i tak dle mého to normální rozhodně není. Jinak toto je foceno cca 15 min. co auto stálo venku takže to muselo být zamlžený ještě víc.
  6. Tak dnes po návštěvě ŠA je mlžení světel normální jev nechápu.
  7. Ahoj Tak i já se přidávám k tomuto problému. Auto staré 1/2 roku najeto cca 16 000 Km všiml jsem si mlžení v Pondělí, po telefonátu do ŠKODA servisu jsem se domluvil na Pátek na kontrolu a pak se prý uvidí co a jak.
×
×
  • Vytvořit nový...