Přejít na obsah

Emil-Z

Uživatel
  • Počet příspěvků

    141
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 105 zobrazení profilu

Oznámení Emil-Z

  1. Co je to za podivný přesah nad displejem u řidiče?! 🤥 Jako kdyby byla palubní deska převzata z původní verze, ale digitální štít nakonec někdo dal před to... Přitom u Passata je to vyřešeno hezky elegantně.
  2. Je to rok 2023. Co to znamená, že "nepůjde ovládat z menu"? Myslí se tím menu Columbusu? Předpokládám že na virtuálním cockpitu ovládání bude fungovat... a s tím čtením značek to je pech. Znamená to tedy, že na to řešení neexistuje?
  3. Ahoj, našla by se tady dobrá duše pro nakodování čtení dopravních značek a event. i lane assist (Matrix-LED, takže kamera za oknem je).
  4. Ahoj niooo, podařilo se zprovoznit to čtení dopravních značek a lane assist?
  5. Nevíte někdo, zda lze doplnit obrázek k profilu řidiče?
  6. V SK funguje TMC podobně jako v CZ. Osobně vícekrát vyzkoušeno 😉
  7. Jak na Columbuse dostat zobrazeni dopravních značek? (MIB3)
  8. Kolega kamarád ho dnes přivezl = čekal téměř přesně rok... (2.0 TDI, L&K) První zajímavý poznatek: Area view tam prej má! (ani se mě to nechce věřit...zítra se jdu přesvědčit na vlastní oči) PS. Dodání skutečně na letních, a tak ještě musel na těch "pár" dní nechat přezout na nové zimní 🤦‍♂️
  9. A jak je to vlastně s kódováním a zárukou? Jak reaguje autorizovaný servis? Můžou si třeba všimnout, že se v autě "objevil" line assist... Někdo nějaká zkušenost?
  10. Na slunci, vypadá tahle modrá barva fakt dobře... když je auto umyté.
  11. Kolega kamarád dnes info od prodejce, že auto je hotové a příští týden snad má být na salonu! Objednával Březen 2022 (L&K, TDI) PS: Někdo nějaké info zda v zimě chodí auta na zimních pneu?
  12. Dlouho žádné reakce... Někdo nějaké info jak jde výroba Superbů?
  13. Dnes na Idnes: V hlavním závodě Škody v Mladé Boleslavi je na příští týden na lince pro výrobu modelů Enyaq a Octavia naplánováno velké omezení provozu: „V tomto týdnu byly odvolány první dvě noční směny, jinak vše beze změn. Za to v příštím týdnu budou pouze 4 ranní směny a jinak všechny směny jsou odvolány. Zaměstnanci jsou z tohoto zděšení a ptají se, co bude dál, nikdo jim však v tuto chvíli nedokáže odpovědět a nejistota stále stoupá,“ píše Škodovácký odborář... 🤦‍♂️
  14. Předpokládám, že si zkoušel i jiné "stanice", že?
×
×
  • Vytvořit nový...