Přejít na obsah

Laddis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    377
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    4

O uživateli Laddis

  • Narozeniny 21.12.1984

Návštěvy profilu

1 613 zobrazení profilu

Oznámení Laddis

  1. A navíc kromě oranžové Phoenix z konfigurátoru zmizela i Modrá Lava. Ale za mě hodně povedená akce. Už jsme byli skoro rozhodnutí pro některou z předváděcích Sportline a Škodovka nám do toho takhle hodila vidle 😊
  2. Laddis

    Jaké disky

    Zdravím, mám dotaz ke kolům na FL Sportline. V současném konfigurátoru je pouze možnost kol Procyon 18". Tušíte někdo, jestli má v tomto případě v TP zapsaný i 19" rozměr a je možné je tedy vyměnit dodatečně? Předpokládám, že ne...
  3. Díky za info. Ještě dotaz - vzhledem a výbavou se mi nejvíc zamlouvají verze Monte Carlo (vnější vzhled, obvykle větší výbava než style, sportovní sedačky+černý strop). Bohužel mně dost odrazuje panoramatická střecha se kterou nemám zkušenost. Pročetl jsem fórum a pořád nejsem moudrý 😊 Argumety proti jsou: Nemám garáž, takže předpokládám, že střecha bude permanentně špinavá a po každé zimě poškrábaná od ometání sněhu apod. Dále se bojím, aby hlavně děti netrpěli při letních vedrech více než s plechovou střechou. Asi to dost řeší roletka a klima, ale jak píšu nemám zkušenost. Nevím, jestli lze případně vozit kola na střeše, resp. nevím jestli bych chtěl riskovat, že jí při nakládání nějak poškrábu (i když u plechové se mi to zatím nestalo). Pak možná riziko poškození střechy odletujícím kamenem apod. To by snad řešilo havarijko. Máte někdo zkušenosti s výše jmenovaným? Neřešit to a jít do MC nebo raději slevit z požadavků na výbavu a jít do Style?
  4. Zdravím, mám dotaz. Jdou u Scaly dodělat a aktivovat nějaké prvky z mimořádné výbavy přímo v autorizáku? Např. bezdrátový smartlink, parkovací kamera apod.? Ptám se proto, že lehce ojetá Scala (style nebo monte) je jedním z možných kandidátů na nový vůz. Rád bych kvůli nosiči kol nějaký kousek s tažným zařízením, což dost limituje výběr 😊 U stávající Fabie jsem takto dodělával tempomat, vím že snad šel smartlink a možná ještě něco, ale tady vůbec netuším.
  5. Ještě jednou se vrátím k tomuto tématu. Dnes jsem zjistil, že po vydatných deštích v minulých dnech mám v pátých dveřích plno vody. Stalo se to někomu?
  6. Zdravím, mám jeden hloupý dotaz 😊 Když ostříknu přední sklo, vždy mi vyteče část kapaliny i ze zadního ostřikovače. Je to normální? Ptám se tak blbě, protože mi dost dlouhou dobu kvůli prasklé hadičce zadní ostřikovač moc nefungoval a už si nepamatuji jaký byl výchozí stav 😊 Vzadu mi kapalina tekla spíše do interiéru než na sklo.
  7. Zdravím, oživím tohle staré téma. Rád bych na letní sezónu pořídil nové textilní koberce (originální). Ty stávající, které mám v autě od výroby už nejsou nic moc. Kvalita šla oproti O1 docela dolů 😊 A teď můj dotaz - v nabídce jsou dva typy koberců, a to standardní a Prestige. Protože ty Prestige stojí minimálně jednou tolik co standardní, chci se zeptat jestli se vyplatí připlatit, nebo jestli je to stejné a připlácí se jenom za vyšitý nápis Fabia 😊 Díky.
  8. Tak hadička byla opravdu prasklá zhruba v místě gumové průchodky do pátých dveří. Vyměněno v rámci prodloužené záruky včetně kompletního svazku elektriky pátých dveří. když bude slábnout proud z ostřikovače nebo ucítíte v autě kapalinu a bude se vám více mlžit, doporučuji toto místo zkontrolovat.
  9. Oživím tento starší dotaz. Můžete mi poradit, jak vyndat třetí brzdové světlo na Fabii Combi? v dílenské příručce co mám staženou jsem to bohužel nenašel. Zřejmě se mi vypojila hadička ostřikovače a kapalina při ostřiku místo na sklo teče do dveří a průchodkou dovnitř auta. Předpokládám, že bude jenom nacvaknuté, ale drží docela fest a bojím se abych něco neurval.
  10. Pro moje občasné použití mám taky příčníku z Lidlu a za ty peníze spokojenost. Jak už bylo psáno výše, je třeba počítat s tím, že nejsou kompatibilní s T šrouby Thule a hučí. To bylo stejné i s originálními příčníky co jsem měl na předchozí Octavii I. Zlepší se to, pokud je na nich namontovaný nosič na kolo. Kvůli parkování na sídlišti ho bohužel musím hned sundavat.
  11. Zdravím, rád bych taky konečně namontoval zadní MC křídlo, co se mi válí doma. Chci se zeptat, jaké lepidlo by jste mi doporučili?
  12. Taky bych měl zájem, ale nejde mi odeslat SZ :-)
  13. Zdravím, pokud není obsazené sedadlo spolujezdce a jedu přes nerovnosti, ozývá se docela hlasití kovové drnčení. Pokud na sedadle někdo sedí, je ticho. Když bouchnu do sedáku, zdá se mi, že drnčí něco pod pravým plastovým krytem sedáku. Snad mechanizmus sklonu opěradla nebo výškového nastavení sedadla. Neřešil někdo stejný problém?
×
×
  • Vytvořit nový...