Přejít na obsah

Dav1d

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Dav1d

  • Narozeniny 15.5.1992

Návštěvy profilu

660 zobrazení profilu

Oznámení Dav1d

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Dav1d

    Koupe ojete OIII

    Ahoj, co rikate na tuhle octavku? http://www.audi-bmw.cz/detail/?id=1003 Myslite ze za tu cenu v tom nebude nejaky hacek?
  2. Jo tak to je jasný že člověk může trefit zrovna na model kde prostě bude jen samej problém i když dalších 100 lidí kolem s tím nemají ani jeden problém. Šlo mi spíš jen o to na co se kdyžtak zaměřit a dát si na to pozor. Tak já bych to měl na ježdění do práce = cesta 20km tam a odpoledne 20km zpátky a třeba jednou do měsíce delší výlet po okolí. Edit: Popřípadě jaký typ motoru by se na tohle cestování hodil?
  3. Super díky za tipy. Něco si ještě víc pročtu a snad budu mít štěstí na pěknou bezproblémovou ojetinu
  4. A jo s tím DSG souhlasím, že to je další věc co se v autě může vysypat, ale zas nikdy jsem auto s automatem nevlastnil a parkrát jsem se svezl se zanámým, který má audi a4 v automatu a je to prostě taková pohoda svezení. Tak už dlouho přemýšlím o automatu a tahle octavia se mi docela zalíbila A jinak u 1.4 tsi až na ty rozvody se extra na nic nemusím zeměřovat co by tam mohlo být problémové?
  5. Co říkáte na tohle auto? https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/16914229?goFrom=list Na co si dát pozor při hledání takového motoru a na co kdyžtak si dát pozor a koukat při kupování octavie v combíku?
  6. Zdravím vás, hledám větší rodinný kombík od roku 2009 a najeto max okolo 100t km. Tak jsem usoudil, že asi zůstanu u škodovky a přemýšlím o koupení octavii. Roční nájezd mám něco okolo 17 tisíc kilometrů a to většinou po okreskách, takže bych raději asi benzín. Chci se zeptat čeho zásadního si všimnout a čemu se vyhnout při hledání takového auta. Zasílám ještě dva odkazy o kterých nyní přemýšlím: https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/16952164?goFrom=detail#tabs https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/16914229?goFrom=list
  7. Jaký AUX kabel na propojení rádia s iPhonem? A přes tento kabel jde jen pouštět hudba nebo i funguje jako handsfree na telefonování?
  8. Má někdo zkušenosti s 1DIN rádiem s výsuvným displayem? Potřebuji spárování s iPhonem kvůli telefonování, DVD a GPS výhodou Bylo mi doporučeno tohle: pioneer
  9. Dav1d

    Slunecni clony

    Já osobně kvůli tomu že se mi narodila dcera jsem sháněl clonu na zadní okna a pořídil si clonu od Shendi. Zatím jsem spokojenej i když jsem nezkoušel jízdu se staženým zadním okénkem. Mohu jen doporučit.
  10. Já třeba vlastním Fábii 1.2 tsi 66kw 2016, ambition plus a stěrače mi stírají až po ostříknutí a nezačínají hned na sucho stírat. Tak nevím kde teda udělali chybu v té zmiňované služební Fábii. Pravda, že mě taky rozčiluje, že po vypnutí se s oknama nedá hýbat.
×
×
  • Vytvořit nový...