Přejít na obsah

Vydrz motoru 1,2HTP


Petrkiller

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

jinak dnes je to přesně 12 let, co jsem vyzvedával Andělu v saloonu, takže stav k dnešnímu dni je 345 352 km což činí 28 779 km na rok :kol-31:

 

tak nějak jsem vypozoroval, že si mi objevil na ní další stařecký neduh, nesvítí mi kontrolka dobíjení ... musím přes VAG dát test přístrojů, jestli kontrolka vůbec svítí, nebo je pes zakopaný jinde ... nicméně dobíjet to dobíjí (to už bych dávno nejezdil, kdyby ne) a jezdit bez toho se taky dá ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmmm, tak já tento měsíc zjistil, že mi fabka nějak moc žere olej. 1.2htp 40kw (AWY) r.v. 2004, najeto 82tis. Doplnil jsem olej dle měrky na max a vydal se za rodinou z Ostravy do Prahy a zpět. Po cca 800km cestě byl olej na polovině. Takže předpokládám 0,5l. Přitom bych řekl, že auto jede pěkně, motor nevydává žádné divné pazvuky, .... No možná je krapet línější. Tankováno z 80% želví power 95. Auto využíváno z 90% na "cestování" do práce tj. 3km tam a 3km zpět.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, hubo44 napsal:

Už to svieti ta kontrolka?

onehdá jsem zapl klíček a poté si uvědomil, že mám zamčenou zpátečku, takže vypnout, vytáhnout klíček, odemknout zpátečku, znovu klíček otočit ... a ejhle viděl jsem jí asi 2x krátce probliknout, takže asi nějaký studeňák, ale přístrojovku kvůli tomu táhat ven nebudu lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...