Přejít na obsah

Manual Fabia I


muhehes

Doporučené příspěvky

Prave kdyz uz na neco narazim :) tak to neni aktivni .. a vetsina odkazu nefunguje :), .. na strankach skodovky jsem si vsiml toho manualu, ale problem je ze je k novejsi verzi :) a ja hledam presne pro moje auto :) tot fabia 1.4 16v 2004, protoze jsem bohuzel dostal v nemecky verzi :( a to neumim ani zblechtnout :(( a ta dilenska prirucka je k nenalezeni :(, fabku mam teprv par dni, a potreboval bych se sni lepe seznamit :), a kdyz se neco naskytne tak sam i opravit :) (viz. leva stahovacka zadniho okna a levej reprak u ridice, vyhrivana sedacka u ridice) to jsou moje vrasky :( ktere bych chtel casem odstranit:) ale bez te sikovne knizecky to proste nejde :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano byl bych moc rad :) jakmile nemam k autu vsechnu potrebnou dokumentaci tak jsem takovej nesvuj :) kort kdyz se moc nevyznam v tom co mi pise pocitac .. jsou tam treba dva mody 1 pru. spo. atd

2 : pru pso. okam. spo.. atd ... v tomhle se nijak nevyznam.. a prave v tech novejsich manualech uz maj tu ridici jednotku trochu jinou a zabrazuje se jim to mezi budikama ... me jen v tom malym ramecku u otacek. proste v tom mam gulas a potreboval bych si udelat poradek :) proto jsem se rozhodl najit brozurku kterou nikde nemuzu najit :D abych tady tohle sikovny forum nemusel zasypavat zbytecnejma otazkama :) kazdopadne diky za vsechny prispevky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ty manuály si budou dost podobné nečekej žádné zásadní odlišnosti, nicméně nějaké drobnosti tam najdeš, např. třeba ten starší (co jsem ti dal na uložto), má v sekci výměny žárovek i výměnu halogenky v mlhovce, vyobrazena je ta před faceliftem (nekulatá) a v new návodu třeba výměna žárovky v mlhovce zcela chybí.

Editováno: , autor: Malta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 3 roky později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...