Přejít na obsah

Svatební fotograf     Nejlevnější povinné ručení online     Chiptuning     Auto samolepky     Boudoir fotografie     Ubytování u letiště

Fotka

jozziho beruška FII classic

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
2625 odpovědí na toto téma

#1 jozzi

jozzi

OSTRAVSKÉ KOMANDO

• Uživatel
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 11 640 příspěvků(y)

Publikováno 26. duben 2011 - 18:23

Zdravim , řekl jsem si že taky ukažu svoje autičko.
Je to moje první , no vlastně druhé po Škodovce 120L s kterou jsem byl náramně spokojeny,ale moje rodina už tak ne :-) .
Volba padla samozdřejmě zase na škodovku

Je to Fabia II rok výroby 2007 kupovana jako nová (to bylo moje velké přáni) tim padem už ji mam skoro 4 roky :)
Motor 1.2 Htp 51kW ve výbavě classic , ono v te době mě omezovaly finance a nutně jsem potřeboval nové auto.
Barva podle mě perfektní , velmi praktická Cappucino metaliza

V tuto chvili už ma najeto cca 32 000km v době kupovaní měla krasne 4km

už 4 roky planuju menší upravy ,ale tak nějak jsem se k tomu nedostal :)
letos snad vyjdou nějake kolečka :) a menší drobnosti

Stav k datu 26.4.2011 a vlastně od začatku :D

1.jpg

2.jpg

A takhle vypadame dnes 6.5.2013 ;)

DSC_0059.jpg

DSC_0062.jpg

DSC_0063.jpg

co se udalo v exterieru :

- kola Elba 16"

- nabarvene třmeny (červena) bubny (černa)

- předni lizatko z verze "greenline"

- maska z verze ambiente / elegance

- denni sviceni z F2 vRS

- nalakovane kliky dveři

- sundane bočni ohranne lišty

- všehny směrovky osazene chromovanymi žarovkami 

- difuzor z F2 vRS

- koncovka vyfuku ze sportpaketu (puvodně byla na piškotově dračku ;) )

- sundane všehna označeni 

- ramečky RZ vyměněny za celočerne

- nova zkracena antena

Interier :  

stav Duben 2011

3.jpg

a 6.5.2013 ;)

DSC_0070.jpg

co se za tu dobu udalo v interieru :

- nespočet řadiček , aktualně už ani nevim ktera je v pořadi :D ale aktualni pohazi z seatu ibiza fr ;)

- třiramenny volant v perfo kuži  z chrom usměvem ;)

- našlapy pedalu vRS

- madlo ručni brzdy polo GTi

- palubni počitač

- budiky s maxidotem

- ručičky polo GTi

- radio VW RCD 210

- stříbrne ofuky ventilace s vnitřnim chrom proužkem z F2 facelift

- ovladani ventilace z Oll/Yeti/Caddy/Passat a buchvi čeho ještě :D

- komplet změněny podsvit na červeny plus bile budiky ;)

- chromovany ovladač světel z VW passat  

- upravena 12V zasuvka ;)

- specificke umistěni zdiřky AUX

- komplet vyměněny sedačky za šede provedeni z verze Ambiente

- předělane tapecy do černe latky plus střibrna madla ambiente/elegance

- originalni loketni opěrka

- prahove ohranne lišty

- přidana a upravena shranka na bryle aby se do ni vlezl plaskač rumu nebo větši bryle ;)

- dalkove ovladani centralniho zamykani v vystřelovacim kliči ;)

- kufr doplněny snad o vše co šlo , ono classic v roce 2007 byla vicemeně holota :D jako junior při F1 :D

Tento příspěvek byl upraven od jozzi: 06. květen 2013 - 17:28

#2 davidenqo

davidenqo

MISTR PARKOVAČ

• Uživatel
  • PipPipPipPipPip
  • 1 521 příspěvků(y)

Publikováno 26. duben 2011 - 21:04

pekna pekna :) vitaj v klube capucino :) velmi prakticka skoro nikdy nespinava farba :)

#3 ADLERos

ADLERos

OSTRAVSKÉ KOMANDO

• Uživatel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 845 příspěvků(y)

Publikováno 29. duben 2011 - 19:44

Taky tě zde vítám ;) .Už máš tip na nějáké ty bačkůrky pro auto?? :)

#4 jozzi

jozzi

OSTRAVSKÉ KOMANDO

• Uživatel
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 11 640 příspěvků(y)

Publikováno 29. duben 2011 - 20:10

Děkuju za přivitáni :-) .. no s barvou jsem važně max spokojeny,ono když jezdim u nas mezi šahtama tak to je i tak třeba co tyden oplahnout :-)

No přemyšlel , přemyšlel , určitě nepujdu do nějakch většich, ono hodně jezdim po polsku a tam misto kol bych spíše doporučil pasy, bylo by to praktičtějši na ten jejich tankodrom , každopadně mam jedny pěkne vyhlidnute,ale vrta mi hlavou jestli je tam narvu :-) jsou to sice 15" ale J8 , no musim vyskošet a uvidim

#5 jozzi

jozzi

OSTRAVSKÉ KOMANDO

• Uživatel
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 11 640 příspěvků(y)

Publikováno 02. květen 2011 - 18:00

Ještě fotečka interieru,no jak bych řekl klasický classic z roku 2007 :)

Jinak letos mam v planu jak už jsem psal kolečka, pěkní , ne moc velký :( ono při použivani auta ani jyny nejdou
Koženy volant :) ať se mi lip řídi :)
Pěkne,pohodlné a hlavně praktické autopotahy :) už vybrané
A dálka k DO plus samozdřejmě ňáke blbosti co rozpočet dovoli :)
na fotce je jedna z nich :) ono celkem jsou 4 :)

Přiložené miniatury

• Fotografie0029.jpg
  • Fotografie0028.jpg

#6 Vildaz

Vildaz

Nováček

• Uživatel
  • PipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 02. květen 2011 - 18:11

Zdravim te, pekna holka. Presne te chapu s tou vybavou, jsem na tom nejak podobne, taky se ji snazim zkraslovat.

#7 Vlasta

Vlasta

Vize 2011

• Člen ŠKODA Klubu
  • 4 557 příspěvků(y)

Publikováno 02. květen 2011 - 20:54

Ahojky na foru,taky mam džundu od novoty a vybavu O na druhou,ale postupně dovybaveno.

#8 martinsticky

martinsticky

Uživatel

• Uživatel
  • PipPipPip
  • 281 příspěvků(y)

Publikováno 03. květen 2011 - 11:04

Taky tě tu vítám na foru se svým autíčkem , chválím výběr barvy na téhle se dobře schová špína alesponˇ zdálky :) a autíčko se zkrášlovat musí jinak to nejde ,člověk tomu ani neodolá ;) tak přeju další štˇastné kilometry :palec2:

#9 jozzi

jozzi

OSTRAVSKÉ KOMANDO

• Uživatel
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 11 640 příspěvků(y)

Publikováno 04. květen 2011 - 13:42

Moc děkuju za přivitani :-) ohledně barvy ona je važně vzhledově čista ikdyž je špinava (akorat z dálky :) ) ono u nas to ani jinak jak špinave nejde :D

for vlasta : na džundu sem se koukal už dřív a je to paráda ,perfektně dovybavena a musim se přiiznat že pujdu ve stejnem směru, ono pro mě moje fabča to je jak milenka , pořad ji něco dopřavam ,ještě že to přitelkyně dobře snáši kol5

jinak z jineho soudku ,dneska mi přišel katalog a vzornik z MADu , vypada to perfektně , hlavně ten vzornik se jim vyved :prc: s toho jsem smal dobre čtvthodinky,tedka mě čeká vybírani , se těším jak mimino .

#10 jozzi

jozzi

OSTRAVSKÉ KOMANDO

• Uživatel
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 11 640 příspěvků(y)

Publikováno 18. květen 2011 - 08:40

Se musim pohlubit :-) včera mi přišla očekavana řadička,kráááásna koženááá (tímto chci poděkovat uživateli Nalim ) , samozdřejmě jsem nevydržel a šel ji hnedka po ranu zamontovat ,je to kráásny pocit mit trohu kuže do ruky :-) .
Fotky samozdřejmě dodam ,a taky se rad podělim s postupem vyměny, jelikož tenco je tady na foru se mi zda trohu haoticky,ale když i am člověk v ruce tak to pohopi natotata.

:palec2:

Ještě by to chtělo koženy volantííík :prc: jen nevim jaky :p ... Laka mě facelift, v perforovnane kůži :prc: kráááááááásne 3 ramínko , ale žádne značky Rs :prc:

#11 jozzi

jozzi

OSTRAVSKÉ KOMANDO

• Uživatel
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 11 640 příspěvků(y)

Publikováno 18. květen 2011 - 17:29

A slibovane fotečky,jen prosim omluvte kvalitu,sem tak nak mel u sebe jen sluzebni mobil :feve:

Jo abych nezapomněl,moje dojmy z kožene šaltrpaky jsou jen pozitivni a zda se mi ze je naka větší,možna to je jen takovy vlastní pocit ,ale pro jistotu si ji proměřím :)

A ještě si mi vspomnělo jak už jsem lital s telefonem o autě že sem si pořidil další užitečnou blbustku, hle dražak na bryle :prc:

Přiložené miniatury

• 18052011006.jpg
  • 18052011.jpg
  • 18052011003.jpg

#12 Vlasta

Vlasta

Vize 2011

• Člen ŠKODA Klubu
  • 4 557 příspěvků(y)

Publikováno 18. květen 2011 - 18:51

Pěkný blbustky jsis pořídil,

#13 jozzi

jozzi

OSTRAVSKÉ KOMANDO

• Uživatel
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 11 640 příspěvků(y)

Publikováno 18. květen 2011 - 19:08

Když ja si strašně rad hraju :)

A ještě takovy mini navod k te vyměně :

Červene šipky jsou mista kde je uhycena manžeta u tunelu ,mě se osvěčily na vycvaknuti dřevěne koliky na pradlo ,jen to tam zlehka narvat ono to samo vyskoči.
Zelena šipka to je misto kde je ten otačeci zamek , stači otočit směrek hodinovych ručiček a je odemčeno (když je paka v autě) a v protisměru hodinovych ručiček se to zamyka. No lehke jak facka :prc:

Přiložené miniatury

• 18052011.jpg
  • Fotografie0040.jpg

#14 drag84

drag84

Profesional

• Uživatel
  • PipPipPipPip
  • 445 příspěvků(y)

Publikováno 18. květen 2011 - 21:11

Mňa by zaujímalo, či sa ti dá ten držiak na brýle zatvoriť, keď tam máš brýle. Mne sa to totiž nedá - brýle sú príliš 3D a tak mi je to úplne na ho*no.

#15 jozzi

jozzi

OSTRAVSKÉ KOMANDO

• Uživatel
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 11 640 příspěvků(y)

Publikováno 19. květen 2011 - 10:09

Naštěsti da,jsem fanda do bryli,všehny mam dioptriicke (i ty slunečni ) a ty jsou jedine ktere mi tam z cca 20 vlezly,ony tam jsou jen tak tak akorat ,takze zavřit to de... popravdě už přemyšlim žebych tomu vyříznul dno aby se tam všehny vlezly... v pondeli v praci to asi hodim na cncko at to kluci poresi , mam dojem ze rozsirovani toho kastliku tu uz nekde na foru bylo :)

#16 galeo

galeo

Profesional

• Uživatel
  • PipPipPipPip
  • 461 příspěvků(y)

Publikováno 19. květen 2011 - 13:27

Mňa by zaujímalo, či sa ti dá ten držiak na brýle zatvoriť, keď tam máš brýle. Mne sa to totiž nedá - brýle sú príliš 3D a tak mi je to úplne na ho*no.

Mňa by zase zaujímalo, ako dlho vydrží pri bežnom používaní ten 2-háčik, do ktorého sa zacvakne držiak, lebo ako som na to pozeral, tak je to ako z Kindervajca.. :feve: a či sa to dá vymeniť, keď sa poláme..

#17 jozzi

jozzi

OSTRAVSKÉ KOMANDO

• Uživatel
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 11 640 příspěvků(y)

Publikováno 20. květen 2011 - 18:02

No dneska jsem sis s nim pohral a popravdě on nejen že vypada jak z kindervajca ,ale mam dojem ze ho tam aj našli :p :) ,takovy obyč nic moc plast,ale doufam že to chvilku poslouži, jinak jsem to prohlidnul,no teoreticky se vyměnit da,ale nevim kde bych ho sehnal :feve: . Ještě že mi zustala ta puvodni krytka :prc:

Jinak pro orientaci mam dojem že se jedna o ten haček ( viz červene kolečko ) lol.gif' class='bbc_emoticon' alt='lol' />

Přiložené miniatury

• Fotografie0043.jpg

#18 skofa1.2

skofa1.2

Uživatel

• Uživatel
  • PipPipPip
  • 65 příspěvků(y)

Publikováno 26. květen 2011 - 22:19

Ahoj dík za přivítání a taky přeji hodně km bez problémů jinak pravda je,že na tvé barvě neni moc vidět lehká nečistota. On ji má kolega v práci a když stojej náhodou vedle sebe ( moje a jeho) a počasí není zrovna nakloněno,vypadá na dálku to moje jako prase,ale jen na dálku ;) A co se týče schránky na brýle, taky nechápu podle jakých to ten konstruktér vymýšlel.
Asi používal tekovej ten cvykr bez nožiček lol.gif' class='bbc_emoticon' alt='lol' /> ,ale taky sem jedny nakonec sehnal co se vejdou (tip top) :) .

#19 jozzi

jozzi

OSTRAVSKÉ KOMANDO

• Uživatel
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 11 640 příspěvků(y)

Publikováno 19. říjen 2011 - 18:05

Ja vim ja vim , dlouho jsem tu nic nepsal , všem se timto omlouvam :-D . Samozdřejmě že jsem nikde nespal ale pracně pracoval :-) . Mame podzim takže prace na zahradě od cypa a zakazek v praci jakbysmet :-D ale ma to svoje vyhody.

Na autě se taky změnilo par věci :-) však posudte sami :-) .

Jinak už am io přozuto :prc: takže si to šviham led ne led snih ne snih , doufam že nasněži :p . Moje už nadava že to prkno pořad voskuju :p

Jo a omlouvam se za kvalitu fotek,v životě by mě nenapadlo že tel za 15 litru foti tak příšerně :p .

Jo dole je malinke porovnani , sem si dovolil lol.gif' class='bbc_emoticon' alt='lol' /> :p :prc:

Přiložené miniatury

• IMG_0311.JPG
  • IMG_0317.JPG
  • Fotografie0030.jpg
  • IMG_0307.JPG

#20 pipista78

pipista78

Uživatel

• Uživatel
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 19. říjen 2011 - 18:49

No pekne veci si si doplnil páči sa mi to, super že si sa rozhodol pre dance rádio i ja ho mam je to pekne a netreba vyberať panel.... :palec2: :palec2:

#21 Vlasta

Vlasta

Vize 2011

• Člen ŠKODA Klubu
  • 4 557 příspěvků(y)

Publikováno 20. říjen 2011 - 09:44

Pěkná práce,ještě bych si sehnal horejšek palubovky se zavíracím kastlíkem,dole bych tu díru i nechal.Tohle na FII pořád nemužu nějak skousnout,spodek mi nevadí to měl džunda taky,ale ta díra na hoře to bych škodovce hodil na hlavu. ;)

#22 martinsticky

martinsticky

Uživatel

• Uživatel
  • PipPipPip
  • 281 příspěvků(y)

Publikováno 20. říjen 2011 - 18:13

no s těmi zavíracími kastlíky palubovky bude trochu problém :feve: protože se mění celá palubka toto nelze dodělat ale mě se tohle taky nelíbí vypadá to docela lacině a je to od škodovky šetření na nepravém místě , u Dacie šetření budiž ale u Škody no nevím.... ;)

#23 Tom077

Tom077

OSTRAVSKÉ KOMANDO

• Uživatel
  • PipPipPipPipPip
  • 1 906 příspěvků(y)

Publikováno 21. říjen 2011 - 13:42

JJ povedené vylepšování ... ale s tím kastlíkem to Škoda fakt přehnala ... ale tady na bazaru někdo nabízí celou palubovku do FII i s kastlíkama ... tak kdyby jsi přemýšlel ... tak si projdi tady bazar .... ;)

#24 Richiis

Richiis

Veterán

• Uživatel
  • PipPipPipPipPip
  • 1 306 příspěvků(y)

Publikováno 22. říjen 2011 - 13:31

Pěkná, což je pravda! Jen na jaře kup kola. 15" na 44kw stačí. Viděl bych to na originály co mám já "antares" nebo by byly pěkné kola "comet".. Ale 100 lidí, 100 názorů. A motůrek? Daří se mu? Opět jako u každého majitele HTP se ptám na olej.. Měníš po 8 tisícíích? Nebo na to pečeš? Ten volant je bestovní.. ten má děda na Voktávce v eleganci .. A další upravu bych viděl na mlhovky

#25 jozzi

jozzi

OSTRAVSKÉ KOMANDO

• Uživatel
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 11 640 příspěvků(y)

Publikováno 22. říjen 2011 - 15:03

Dekuju dekuju dekuju za hvalu. No volantik je bozi, nebe a dudy v porovnani z tim gumoplastakem. Co se tyce palubovky uz nad tim laboruju, jednak kvuli nestasne prihode v rodine mam deuhou fabcu lec po fejsu na nd. Holka byla bourana na zadek takze predek je ok. Takze palubka by byla :-) jen najit cas se toho hytnout, a pokud se vzmuzim tak bude i facelift ikdyz ten muj predek se mi libi vic.

Co se tyce kol, antaresy by se mi libily, ale mam na oku bbs ka z golfa 3 vr6. , vypadaj moc dobre, jen jsem zvedavy jake to bude na aute :-) . Na jare du skouset :-) .

Jeste k tem mlhovkam, uz mi strasi v garazi ramecky na kulate hmlovecky, akorat ze misto nej tam poputujou svetylka pro deni sviceni z noveho rska, nak to tam musim napasovat :-) . Uvidime zima je dlouha .

Jo abych to doplnil uz mam i radicku z faceliftu jen se mi holka inprehnuje, hold kuze je kuze :-).