Přejít na obsah

Benzin z polska-kvalita cerpaci stanice


Petrkiller

Doporučené příspěvky

A PKN orlen dodava i benzine? Me to zatim na ten benzin jede vpohode..zitra rano bude rozhodujici jak to pojede :)

Ano, on je totiž jejich vlastníkem. Jestli se to tak dá říci. Benzina s r.o. je 100% vlastněná Unipetrolem a.s. No ten má ty mafiánské akcie na majitele, takže člověk neví kdo to vlastní. Ale jelikož jsou v dozorčí radě a jednatelé firmy samí poláci, tak bych to směřoval tím směrem.

Já si do Těšína skočím asi tento víkend. Přece jenom to bude dobrá záminka navštívit kamaráda. -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je stejne jako v chalupkach .. ja o vikendu asi letim znova do chalupek stejne musim pres ostravu .. minule me litr N95 vysel na skvelych 28,50 :palec2:

Jo jinak bych moc neveril takovym serverum ceskybenzin a tak .. kdyz tam vidim jak se ty ceny meni .. jeden den tam je 28,60 a druhy 34 pak zas 30 .. asi konkurence z ceska prichazi o zakazniky a tak si tam hazi ceny jak se jim zachce ..

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem ceny benzínu zase tak moc nikdy neřešil. S Fábií jsem jezdil dva roky k Hypernově v Místku ( při nákupu nad 400,- 1Kč/litr sleva na PHM ) a nikdy nebyl problém. Teď, když mám TDI, bych rád dal motoru to nejlepší. A ta Verva je poněkud dražší. A téměř 6ti korunový rozdíl na litru se mi vyplatí se projet do Těšína. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo to my jsme natankovali u Hypernovy taky jak rikas za 1kč slevu .. pak znova a znova a najednou HTP prestalo jet .. a menili tam cosik a rekli nam ze to je spatnym benzinem a od te doby na hypernovu ani nahodou .. a to mas jen 6kc na 1litr? Benzin je rozdil i 8 korun myslim u 98octanoveho benzinu .. teda moc jsem to nepocital ale zda se mi ze to tak je .. ja se uz taky radeji projedu do polska na nase benzinky uz jen foukat kola .. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a to mas jen 6kc na 1litr? Benzin je rozdil i 8 korun myslim u 98octanoveho benzinu

Takže dneska Benzina Plus Místek - Verva Diesel 60 - 35,50 ... takže to máme přesně 6,-/litr. N98 je u nás cenově hodně přestřelen, takže bych se nedivil i tak velkému cenovém rozdílu. :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Tak v tom případě na tom byla Verva ON nejlépe. 20.9. - 5.25 Zl, 1.10. - 5.29 Zl. Takže zase tak hrozné to nebylo. :)

Edit: Kartu na sbírání "punktů" jsem si pořídil, ta sleva 10 grošů je pokaždé? Nebo je to jen akce?

Editováno: , autor: nuff
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

k te kartě Vitay :-) . za každe tankovani dostavate nake body, popripade za nake hovadinky na benzince taky,treba za tekutinu do ostrikovacu,kafe, no proste za skoro vsehno co se da poridit v obhode, popripade za myti auta,pak se to da vymenit za predmety nabizene v Vitay clubu . Nejlepsi je se zaregistrovat na www.vitay.pl , pak samozdrejme zsynhronizovat kartu z uctem (do 30 dnu) jinak se ucet vymaze. Jinak tu akci 10 grosu min za litr mam dojem ze meli do minuleho tydne , ale oni jo sezonne obnovujou. Jinak dneska cena Cieszyn Orlen kolem hrbitova 95 za 5,19 ON za 5,17

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...