Přeskočit na obsah

výměna zrcátek

9 reakcí v tomto tématu

#1 adamito

Nováček

• Members
  • PipPip
  • 34 Příspěvků:

Publikováno 17. září 2011 - 18:15

Zdravim chlapi koupil jsem si FL zrcátka na octavii ale stará mají jiné štekry, chci se zeptat jestli to pujde přepinovat ty nová a dát je tam? Mám Octavia 2007

#2 Kubrt

Uživatel

• Members
  • PipPipPip
  • 136 Příspěvků:

Publikováno 18. září 2011 - 08:57

Zobrazit příspěvekadamito, na 17. září 2011 - 18:15, řekl:

Zdravim chlapi koupil jsem si FL zrcátka na octavii ale stará mají jiné štekry, chci se zeptat jestli to pujde přepinovat ty nová a dát je tam? Mám Octavia 2007
Ahoj,já jsem je dával taky .Musíš ten štekr zapojit přímo do konektoru co je na motoru oken.konektor je stejnej s tím co máš na zrcátkách FL.

#3 paldous

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 605 Příspěvků:

Publikováno 18. září 2011 - 22:35

Ahoj,

ja bych potreboval poradit jak vyloupnout sklicka ve spetnych zrcatkach na FL OII, nema nekdo schema a popis jak je bez poskozeni vyloupnout ven? kde treba zatlacit resp potahnout?
dekuju za rady

#4 princess

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 418 Příspěvků:

Publikováno 25. září 2011 - 08:30

Cau taky jsem daval FL zrcatka,zrcatka vyloupnes kdyz je vytocis co nejvic k oknu a pak je podeberes ke konci a vyloupnes smerem k sobe,neboj se nic nepraskne :palec2:

#5 ufyn

Nováček

• Members
  • PipPip
  • 39 Příspěvků:

Publikováno 09. únor 2012 - 11:26

Zdravim, taky jsem koupil FL zrcatka a budu je menit, akorad by me zajimalo jestli funguje naklapeni skla

#6 princess

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 418 Příspěvků:

Publikováno 09. únor 2012 - 16:22

Samozdrejme ze vsechno funguje,pokud mas vyhrivane aj ted a treba s osvetlenim nastupniho prostoru tak kdyz je vymenis tak vse funguje jako u starych :kol-47: pokud mas stmivaci taky taky

#7 ufyn

Nováček

• Members
  • PipPip
  • 39 Příspěvků:

Publikováno 09. únor 2012 - 22:55

ok, ja ze jsem nekde cetl ze vsecho (vyhrev, klinkr, osvetleni) funguje, krom toho nastavovani skla..

#8 princess

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 418 Příspěvků:

Publikováno 10. únor 2012 - 15:44

Zobrazit příspěvekufyn, na 09. únor 2012 - 22:55, řekl:

ok, ja ze jsem nekde cetl ze vsecho (vyhrev, klinkr, osvetleni) funguje, krom toho nastavovani skla..

blbost,me funguje vsechno,nemusis se bat,never poveram :kol-47:

#9 ufyn

Nováček

• Members
  • PipPip
  • 39 Příspěvků:

Publikováno 10. únor 2012 - 22:50

tak to rad slisim, a ani prepinovat konektor si nemusel?
a jaky rocnik mas auto? pry od 08 to funguje ale u starsich prave ze ne..

#10 princess

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 418 Příspěvků:

Publikováno 18. únor 2012 - 22:28

blbost funguje to u vsech mam 2006 a konektor se zapojuje primo do jdnotky dveri,nic neprepinovavas,nemej strach s novymy zrcatkama je konektor delsi to proto aby dosahnul do RJ dveri stary konektor vypojis se zrcatek a s Rj dveri a novy konektor napojis primo do RJ dveri!!! Nic nepripinujes at vis!!! :kol-47: