Ono s těma barvama je to strašně težké. Navíc ty nejlepší odstíny má VW. Pak je tu spešl lakování, ale to mě upozorňovali v prodejně, že časem bude problém s případnou opravou laku. No a ty barvy taky nebyly nijak zázračné, taková oranžová, zelená brčál....no člověk si nevybere. Ještě tak zelená highland, ta bejvala pěkná...
Bílá...no comment (bílé auto jsem měl, vím co je s tím práce, aby nějak vypadalo,každá moucha, každý hovno, asfalt, po zimě náletová koroze....před třemi lety ještě bylo bílé auto neprodejné...co bude za tři roky???? )
Černá....každej škrábanec je na ní vidět, rovněž špína...navíc combi....připomíná mi to kapánek havrany v akci.
Modrá...pastelová modrá....vypadá lacině, hodí se pro českou poštu a na Avie....
Červená....no sportovní barva, ale vyniká hlavně na menších vozech...
Kapučíno....taková špinavá stříbrná, viděli jste ji, jak vypadá když je fakt auto špinavé?? ...a je jich jak máku.
Graphite, antracit......není špatná, ale auto jsem v této barvě měl, čili zavrhnuto.
Stříbrná....každej musel mít po revoluci auto stříbrné, navíc je maj i policajti...ale praktická barva a na slunci krásně září, není vidět špína. Je jich jak máku.
No a zbytek nestojí za řeč
No a vyberte si teď barvu.....já z toho hodně dlouho nespal, to mi věřte. Vybrat barvu, byl ten nejhorší a nejobtížnější úkol při výběru auta.