Přeskočit na obsah

Kombíková 1,8 TSI

201 reakcí v tomto tématu

#1 stanmar

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 444 Příspěvků:

Publikováno 18. říjen 2011 - 12:59

Konečně jsem se dočkal nového vozu...Je to O II Fc combi 1,8 TSI
Nebudu se nijak rozepisovat co to má vše ve výbavě ,snad jen pár věcí které jsou navíc oproti Eleganci :

paket Elegance+ (příprava pro telefon, 16"Al kola Crateris,4 ramenný kožený multifunkční volant-objednal jsem ale 3 ramenný,samozatmavovací vnitřní zpětné zrcátko,dešťový senzor,el.sklopná zpětná zrcátka)
funkce Corner u mlhovek
černý střešní nosič
funkční paket Jumbo BOX
SunSet
prahové lišty
a potom už klasika :
gumové koberce
zamykání zpátečky
prodloužená záruka
plnohodnotná rezerva

Obrázek přílohy: 01.JPG Obrázek přílohy: 02.JPG Obrázek přílohy: 03.JPG Obrázek přílohy: 04.JPG
Obrázek přílohy: 05.JPG Obrázek přílohy: 06.JPG Obrázek přílohy: 07.JPG Obrázek přílohy: 08.JPG
Obrázek přílohy: 09.JPG Obrázek přílohy: 10.JPG Obrázek přílohy: 11.JPGObrázek přílohy: 12.JPG
Obrázek přílohy: 13.JPG Obrázek přílohy: 14.JPG

#2 David C3

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 836 Příspěvků:

Publikováno 18. říjen 2011 - 13:28

Moc krásná jen Já bych si tam dal ještě DSG :-)

#3 nuff

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 459 Příspěvků:

Publikováno 18. říjen 2011 - 13:43

Paráda. Bílá Octě vyloženě sluší. Ať slouží bílý šíp. :palec2:

#4 Shanik

Nováček

• Members
  • PipPip
  • 26 Příspěvků:

Publikováno 18. říjen 2011 - 13:48

Nádhera :) ve vínové barvě a se sportovnimi sedačkami by byla uplně podlé mého gusta :)

#5 Pawouk

Veterán

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1 460 Příspěvků:

Publikováno 18. říjen 2011 - 14:53

Nazdar pane bratře! Tak tě tu vítám mezi nás TSÍčkáře. Máš to pěkný,až na tu bílou barvu. ;) Nechť ti kára dlouho služí bez nehod a poruch! No a také ji pořádně zajeď,ať ji pak můžu otrhat drápky. :smich:

#6 bitttpower

Veterán

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 935 Příspěvků:

Publikováno 18. říjen 2011 - 14:55

Moc pěkny kousek se super motorem.Tak at ti děla jen samou radost :palec2:

#7 Clint

uživatel

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1 012 Příspěvků:

Publikováno 18. říjen 2011 - 17:25

Tak jsi se konečně dočkal, gratuluji...Bílá je moc pěkná, umytá :smich: ...Jinak výbava je parádní. Mě utekl multif. volant, když jsem ho chtěl narychlo doobjednat, auto už bylo vyrobený. Tak jsem teď namontoval RS tříramenej s perforovanou kůží a vypadá naprosto luxusně. Píšeš, že máš čtyřramenej, ale na fotkách je tříramenej?

DSG bylo vymyšleno právě pro motor 1,8 TSI, je sedmistupňové, musí to bejt nádhera v zátahu, žádné přerušování manuálním řazením....ale, na druhou stranu, svezl mě otec v novém Polu GTI, které se jinak než s DSG nedělá a ten zvuk a chování DSG je takové divné, nějak mi to ke sportovnímu motoru nesedělo a hlavně, je po zábavě...čili zas až tak nelituju, že mám také manuál.

Motor, co k tomu říct, bavili jsme se o tom před tvým objednáním vozu...prostě s tímhle motorem nešlápneš vedle. Neustále si užívám sportovní chování této 1,8 TSI a TDI zůstávají nekompromisně za mnou. Nedávno jsem jel takovej táhlej kopec po dálnici, předjel jsem všechno co bylo přede mnou, ale kouknu do zrcátka a za mnou taky oktávka, drží se jako klíště...řikám si kurva, co to je, že nemůžu ujet, uhnul jsem do pravého pruhu, ale on stále v závěsu v levém. Až na rovině jsem ubral na 140 a nechal ho ze zvědavosti předjet. No a co myslíš??? octavia RS :smich:

Publikace byla editována Clint: 18. říjen 2011 - 17:27

#8 fuego

Uživatel

• Members
  • PipPipPip
  • 247 Příspěvků:

Publikováno 18. říjen 2011 - 17:55

velmi pekna octavka :palec2:

#9 TSI

Uživatel

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Příspěvků:

Publikováno 18. říjen 2011 - 18:28

Další bílá Octávka - gratuluju. Bílá je nejlepší barva, pak ještě vínová a možná černá. lol

#10 Pawouk

Veterán

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1 460 Příspěvků:

Publikováno 18. říjen 2011 - 18:43

Ále kdepak bílá,červená,to je barvička! :p :smich:
to Clint: ten 4 ramenný volant byl v tom paketu Elegance plus,brácha to nechal změnit na 3 ramenný. ;)

#11 TSI

Uživatel

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Příspěvků:

Publikováno 18. říjen 2011 - 18:59

Na červenou jsem nějak zapomněl, ta je taky dobrá.

#12 Clint

uživatel

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1 012 Příspěvků:

Publikováno 18. říjen 2011 - 19:10

Zobrazit příspěvekTSI, na 18. říjen 2011 - 18:28, řekl:

Další bílá Octávka - gratuluju. Bílá je nejlepší barva, pak ještě vínová a možná černá. lol
Bílá je nejlepší tak do garáže :smich: , soused jí má a nadává na tu barvu kudy chodí....

Nejlepčí je samozřejmě stříbrná, klasika a na slunci září jak samotné slunce za jasné oblohy :palec2: ...a není na ní vidět špína....chachá

ona tabílá časem ztrácí lesk, nějak matní a pak to vypadá jak auto od obvoďáka lol

Publikace byla editována Clint: 18. říjen 2011 - 19:11

#13 Clint

uživatel

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1 012 Příspěvků:

Publikováno 18. říjen 2011 - 19:19

Ale o červené a bílé jsem uvažoval také, to se přiznám...byly bezpříplatkové, černou jsem zavrhnul hned, vidím jak vypadá po užívání u nás v práci. Ta bílá je fakt pěkná umytá, bez much a bordelu a ta červená je taková sportovní, hodí se hodně k TSI motorům...

#14 Pawouk

Veterán

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1 460 Příspěvků:

Publikováno 18. říjen 2011 - 19:53

Zobrazit příspěvekClint, na 18. říjen 2011 - 19:10, řekl:

Bílá je nejlepší tak do garáže :smich: , soused jí má a nadává na tu barvu kudy chodí....
ona tabílá časem ztrácí lesk, nějak matní a pak to vypadá jak auto od obvoďáka lol

Ty voe,po tom,cos tady napsal,si asi půjde hodit špagát s tou bílou barvou. :smich: :smich: :smich:

#15 Clint

uživatel

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1 012 Příspěvků:

Publikováno 18. říjen 2011 - 20:01

:smich: ...jj, od obvoďáka .... :smich: S tim se nedá nic dělat, pak už jen zbejvá dát za okno cedulku "lékařská služba"

#16 Pawouk

Veterán

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1 460 Příspěvků:

Publikováno 18. říjen 2011 - 20:11

A teď už vážně,ten 3 ramenný volant bych bral. Ovšem bez toho rolovacího čudlíku na ovládání palubního počítače. Nějak mi přijde lepší ta kolíbka na páčce od stěračů. :)

#17 Clint

uživatel

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1 012 Příspěvků:

Publikováno 18. říjen 2011 - 20:14

Ono s těma barvama je to strašně težké. Navíc ty nejlepší odstíny má VW. Pak je tu spešl lakování, ale to mě upozorňovali v prodejně, že časem bude problém s případnou opravou laku. No a ty barvy taky nebyly nijak zázračné, taková oranžová, zelená brčál....no člověk si nevybere. Ještě tak zelená highland, ta bejvala pěkná...

Bílá...no comment (bílé auto jsem měl, vím co je s tím práce, aby nějak vypadalo,každá moucha, každý hovno, asfalt, po zimě náletová koroze....před třemi lety ještě bylo bílé auto neprodejné...co bude za tři roky???? )

Černá....každej škrábanec je na ní vidět, rovněž špína...navíc combi....připomíná mi to kapánek havrany v akci. :)

Modrá...pastelová modrá....vypadá lacině, hodí se pro českou poštu a na Avie....

Červená....no sportovní barva, ale vyniká hlavně na menších vozech...

Kapučíno....taková špinavá stříbrná, viděli jste ji, jak vypadá když je fakt auto špinavé?? ...a je jich jak máku.

Graphite, antracit......není špatná, ale auto jsem v této barvě měl, čili zavrhnuto.

Stříbrná....každej musel mít po revoluci auto stříbrné, navíc je maj i policajti...ale praktická barva a na slunci krásně září, není vidět špína. Je jich jak máku.

No a zbytek nestojí za řeč :D

No a vyberte si teď barvu.....já z toho hodně dlouho nespal, to mi věřte. Vybrat barvu, byl ten nejhorší a nejobtížnější úkol při výběru auta. :palec2:

#18 Clint

uživatel

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1 012 Příspěvků:

Publikováno 18. říjen 2011 - 20:16

Zobrazit příspěvekPawouk, na 18. říjen 2011 - 20:11, řekl:

A teď už vážně,ten 3 ramenný volant bych bral. Ovšem bez toho rolovacího čudlíku na ovládání palubního počítače. Nějak mi přijde lepší ta kolíbka na páčce od stěračů. :)
Bez rolování to dneska nejde. Já se taky bál, aby mi to nevadilo, chytám volant občas za ty příčky....a tak bych mohl lehce něco začít ladit....

#19 Pawouk

Veterán

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1 460 Příspěvků:

Publikováno 18. říjen 2011 - 20:21

Šmarjá,to je úplnej psychologickej rozbor barevného spektra ŠkodaAuto. :smich: :smich:
To by byl taky důvod,že bych to nechtěně rozladil,mě se to rolování v PP nějak nezdálo v citlivosti,prostě na páčce jednou zmáčknu kolíbku a mám to přepnutý. Možná jde jen o zvyk. ;)

#20 nuff

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 459 Příspěvků:

Publikováno 18. říjen 2011 - 22:04

Když tady tak rozebíráte ty barvy, tak pro mě je nejhorší barva co Škodovka nabízí ta kastrólová modrá ( obyč základ ). Clint to přirovnání celkem vystihl. Jinak snad již všechny barvy se na octu hodí a vyloženě ji sluší. Máme hold krásné auta no. :smich:

#21 šulda

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 381 Příspěvků:

Publikováno 18. říjen 2011 - 23:30

Ale prd velebnosti, auto nejezdí na barvu ale na palivo lol Každýmu se líbí něco. Bělobu sem taky měl a když se o to bude starat tak bude hezká pořád a to platí u každý barvy. Jiná věc je špína a blbové co odíraj auta na parkovištích :aggressive: Mě se bílá líbí, jen bych tam dal pár prvků v černý. Červená je moc laciná, stříbrnou má každej poděs, modrá je uniformovaná atd. proto sem se o barvu při koupi nezajímal a doufal že mi nevyberou růžovou :smich: Pěkná okťule, jen se mi u těch FL nelíbí ty přední světla, jen u Scouta je skousnu, tam vyniknou drobet jinak asi kvůli tomu plastování.

#22 Clint

uživatel

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1 012 Příspěvků:

Publikováno 19. říjen 2011 - 06:44

No a zase mě se ty FL přední světla líbí mnohem více, než ty nudné předešlé ;) Spolu s novou maskou to dělá oktávku nyní mnohem mohutnější a výraznější.

#23 stanmar

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 444 Příspěvků:

Publikováno 19. říjen 2011 - 07:58

Díky za reakce....
abych to nějak shrnul :

Bílá barva se mi libí což o to ,nehledě k tomu,že k tomu měla co říct i má partnerka (kdo jest ženatý,tak to jistě zná :smich: ),jinak jsme ještě uvažovali o černé.Souhlasím se šuldou,že auto jezdí na palivo a ne na barvu.Každopádně kdybych se nebál vybočovat z řady,určitě bych si vybral nějakou fleetovou barvu..ale sami asi všichni víte jací šmejdi běhaj po světě...

Na multifunkční volant si taky zvykám,hned se mi podařilo při otáčení zmáčknout tlačítko a hodit si menu do angličtiny, ale jde jen o zvyk.

DSG ne a to nejen pro příplatek,ale pokud jde dobře řadit manuálně a notabene 6 stupňovou převodovku,tak na to se těším nejvíc.Osobně s ním ovšem nemám zkušenost a rozhodně to bude jiná káva oproti tomu co mám v pracovním stroji (BUS)

Clinte a Pawouku s doktorama snad nic mít nebudu,ale až mi káru někdo omete,tak budu zralej na chocholouška a rovnou mě povezou na Jipku :smich:

#24 Clint

uživatel

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1 012 Příspěvků:

Publikováno 19. říjen 2011 - 08:12

Naštěstí zase pro tebe, bílá jde velmi snadno opravit ;) Jo, já se snažím také parkovat rozumně, necpu se do úzkých míst, neparkuju vedle starejch škopků (těm je jdno, jestli ti to vometou, nebo vobouchaj dveřma)...no ale když ti někdo bude chtít auto poškodit záměrně, nic nenaděláš...Souhlas, u nového to mrzí mnohem víc.

#25 stanmar

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 444 Příspěvků:

Publikováno 19. říjen 2011 - 08:19

Souhlasím s tím,že je třeba parkovat s rozumem,ale když to někde stojí,tak stejně přijede nějaká lopata a řachne ti do toho a pak jsou oťukané dveře od dveří kolikrát to nejmenší co tě může potkat. Holt v garáži to auto pořád stát nemůže ,leda že by to bylo v muzeu.