LED do mlhovek OII (předface)
Publikováno 12. prosinec 2011 - 22:51
...to se ale pak už nedá moc počítat s mlhovkama co ? a nebo nějaké jiné řešení ? existují nějaké "blue žárovky" do mlhovek ? poraďte
Publikováno 13. prosinec 2011 - 10:02
Publikováno 13. prosinec 2011 - 13:02
Publikováno 13. prosinec 2011 - 13:56
nemusis delat face, staci RS naraznik a do nej denni z FIIRS jak jsem psal
Publikováno 13. prosinec 2011 - 17:56
Publikováno 13. prosinec 2011 - 17:56
Jinak do teho origo nárazníku mě žádné jiné řešení takto přes mlhovky nenapadá..leda tam dat toto ..ale zase ztratím funkci mlhovek...
Publikováno 13. prosinec 2011 - 18:57
Publikováno 13. prosinec 2011 - 19:06
Publikováno 13. prosinec 2011 - 19:30
Publikováno 13. prosinec 2011 - 19:50
Publikováno 14. prosinec 2011 - 13:36
Gracho, na 13. prosinec 2011 - 17:56, řekl:
Ozi Toretto, na 13. prosinec 2011 - 13:56, řekl:
Publikováno 18. prosinec 2011 - 19:15
Tak tady bych asi nesouhlasil. Mám Škoda Octavia II, MR 2008, třípolohový přepínač světel. Asi měsíc mám na OII nakódováno denní svícení přes mlhovky. Funguje to s funkcí Amerika, přičemž při zatažení ruční brzdy dochází ke zhasnutí tohoto denního svícení namísto hlavních světlometů které jsou v totmo případě stejně po tmě. Tedy: po klíčku se mi (v poloze přepínače světel 0) nerozsvítí přední světlomety a zadní světla jako například u funkce Skandinavia, ale jen a pouze mlhovky jako denní svícení, které mám nastaveny pro toto denní svícení na 60% svítivosti. Vše ostatní na vozidle je zhasnuté a na přístrojové desce svítí symbol potkávacích světel. Při přepnutí přepínače světel do polohy I. se rozsvítí už normálně světla obrysová a zadní světla a v poloze II normálně světla potkávací, palubovka, zadní, spz, prostě vše. Denní svícení při přepnutí přepínače světel z polohy 0 samozřejmě okamžitě zhasne. Mlhovky jdou zapnout pouze současně s obrysovými nebo potkávacími světly kdy svítí na 100% svítivosti, tak jak to má být. Je to tedy oproti dennímu svícení viditelný rozdíl a na přístrojové desce svítí v tomto případě i symbol mlhových světel. Nevím proč bych měl vidět problém v homologaci, když po připojení Vagu na vozidlo je denní svícení normálně uživateli programem nabídnuto jako možná funkce? Proč by to tam výrobce dával? A mohl by to tam dát kdyby světla nebyly s touto funkcí denního svícení kompatibilní? Nota bene když se jedná o výrobce z České republiky?
Publikace byla editována Miral1: 21. prosinec 2011 - 21:29
Publikováno 28. prosinec 2011 - 18:24
Publikováno 11. leden 2012 - 13:47
Publikováno 13. leden 2012 - 17:05
Publikováno 13. leden 2012 - 20:00
Publikováno 09. únor 2012 - 15:47
Miral1, na 18. prosinec 2011 - 19:15, řekl:
Tak tady bych asi nesouhlasil. Mám Škoda Octavia II, MR 2008, třípolohový přepínač světel. Asi měsíc mám na OII nakódováno denní svícení přes mlhovky. Funguje to s funkcí Amerika, přičemž při zatažení ruční brzdy dochází ke zhasnutí tohoto denního svícení namísto hlavních světlometů které jsou v totmo případě stejně po tmě. Tedy: po klíčku se mi (v poloze přepínače světel 0) nerozsvítí přední světlomety a zadní světla jako například u funkce Skandinavia, ale jen a pouze mlhovky jako denní svícení, které mám nastaveny pro toto denní svícení na 60% svítivosti. Vše ostatní na vozidle je zhasnuté a na přístrojové desce svítí symbol potkávacích světel. Při přepnutí přepínače světel do polohy I. se rozsvítí už normálně světla obrysová a zadní světla a v poloze II normálně světla potkávací, palubovka, zadní, spz, prostě vše. Denní svícení při přepnutí přepínače světel z polohy 0 samozřejmě okamžitě zhasne. Mlhovky jdou zapnout pouze současně s obrysovými nebo potkávacími světly kdy svítí na 100% svítivosti, tak jak to má být. Je to tedy oproti dennímu svícení viditelný rozdíl a na přístrojové desce svítí v tomto případě i symbol mlhových světel. Nevím proč bych měl vidět problém v homologaci, když po připojení Vagu na vozidlo je denní svícení normálně uživateli programem nabídnuto jako možná funkce? Proč by to tam výrobce dával? A mohl by to tam dát kdyby světla nebyly s touto funkcí denního svícení kompatibilní? Nota bene když se jedná o výrobce z České republiky?
Publikováno 09. únor 2012 - 15:53
PDAQUE, na 12. prosinec 2011 - 22:51, řekl:
...to se ale pak už nedá moc počítat s mlhovkama co ? a nebo nějaké jiné řešení ? existují nějaké "blue žárovky" do mlhovek ? poraďte
existuje toho vic, kukni tady co Swenny nabizi i s popisem ... akorat nevim, jestli jsou schopne svitivosti zastat i "funkci mlhovek" ...a celkem by me to i zajimalo, tak pokud mate nekdo zkusenosti, prosim napiste
http://forum.skodaho...ier-a-exterier/
Publikace byla editována smrczech: 09. únor 2012 - 15:54
Publikováno 10. únor 2012 - 15:06
Miral1, na 18. prosinec 2011 - 19:15, řekl:
Publikace byla editována _Denis_: 10. únor 2012 - 15:06
Publikováno 10. únor 2012 - 15:27
Publikováno 10. únor 2012 - 17:49
Publikováno 12. únor 2012 - 09:06
Mám přesně to samé denní svícení na mlhovek režim Amerika,plus na večer funkci Corner,přidána mlhová světla jako brzdová,zapnutá funkce panického brždění atd....prostě luxus..
Publikováno 12. únor 2012 - 14:32
Ataner, na 12. únor 2012 - 09:06, řekl:
Mám přesně to samé denní svícení na mlhovek režim Amerika,plus na večer funkci Corner,přidána mlhová světla jako brzdová,zapnutá funkce panického brždění atd....prostě luxus..
Corner se da nastavit aby ho sefovalo svetelne cidlo? Mi to "corneruje" i pres den a cidlo mam
Publikováno 12. únor 2012 - 14:36