Přeskočit na obsah

Emilka

506 reakcí v tomto tématu

#1 LKS_

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 542 Příspěvků:

Publikováno 30. prosinec 2011 - 12:38

Zdravím všechny uživatele. Přemýšlím co udělat s mlhovkama. Chci se zeptat jaký máte názor na žluté kulaté mlhovky. Pravděpodobně bych je polepil folii a ještě jedna věc,jestli má někdo lakovanou nebo polepenou masku tj. jen rámeček, jak toho docílil. Maska u znaku v pohodě, ale spodní rámeček mi nešel a nešel demontovat. Spodní masku(rámeček) jsem si dodělal bohužel ve photoshopu..:-(

Náhled přílohy

• Obrázek přílohy: ret.jpg

#2 LKS_

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 542 Příspěvků:

Publikováno 30. prosinec 2011 - 23:50

Ještě bych rád dodal, že jsem čerstvým majitelem 1.2htp 51Kw :-)Emilka má najeto 51000, mám ji necelý měsíc a musím říct, že mi náramně sedí. Bohužel jsem musel prodat mýho starýho miláčka(viz. foto) s tím jsem si užil legrace a doufám, že i nová fábča bude sloužit, jako jeji starší bráška..

Náhled přílohy

• Obrázek přílohy: ret2.jpg

#3 Vlasta

Vize 2011

• SkodaKlub
  • 4 112 Příspěvků:

Publikováno 31. prosinec 2011 - 07:49

Ahojky na foru tak ať Emilka slouží min tak jak FI před ní. :kol-47:

#4 Richiis

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 422 Příspěvků:

Publikováno 31. prosinec 2011 - 12:28

Zdravím tě. Taky mám 51kw, a mužu říct že má jednu chybu a tou je spotřeba šileně zavislá na stylu jízdy. Při mírném sešlápnutí plynu se zněj stává nenasyta. Jinak je to auto naprosto super, však mrkni, a ohodnoť v komentáři :) Jinak můj verdikt na tvou fábku je takový. nelíbí se mi žlute mlhovky, černá maska je pěkná, ale světla.. ty maji obrovskou chybu. Bez těch čoček to vypadá divně. Jinak určitě good ! A výbava? Hoď více fotek

#5 LKS_

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 542 Příspěvků:

Publikováno 31. prosinec 2011 - 14:12

Ahojte, tak zukusím něco nafotit. Výbava je ambient a interiér je dvoubarevný. Pravda je, že když jí člověk trošku vytne, tak jde spotřeba dosti nahoru. Hold musí se člověk hlídat a když se hlídá, tak je spotřeba po městě a mimo město velice dobrá. Nevíš jakým způsobem se dají vyměnit čočky? Jedině za origo světla s čočkama nebo to zle vybastlit nějak jinak? Doma již mám připravený kratší pružiny, tak jsem zvědav, jak si Emilka sedne..:-) :kol-31:

#6 LKS_

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 542 Příspěvků:

Publikováno 31. prosinec 2011 - 18:03

Tak přidám nějaké fotečky. Tohle je první úprava ve photoshopu.. Je to dost divoké, ale zdalo se mi to svým způsobem zajímavý..Na druhé fotce jsme si byli s kamošem vyjet, tak jsem zak zkoušel v editoru, jak b mi vyhovovala snížená.

Náhled přílohy

• Obrázek přílohy: P1070083 kopie3.jpg
  • Obrázek přílohy: P1070203ret.jpg

#7 piskot

Veterán

• Moderator
  • 1 781 Příspěvků:

Publikováno 01. leden 2012 - 08:50

ať slouží, na všechny Tvé otázky tu už odpovědi jsou stačí hledat :) ohledně světel třeba v sekci elektrika :) a taky mrkni na ostatní auta členů, tam zas uvidíš další věci.

#8 jozzi

OSTRAVSKÉ KOMANDO

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4 790 Příspěvků:

Publikováno 01. leden 2012 - 10:52

Tak Tě tady vitam ,at holka slouži dobře alespon tak jak předešla :D a musim Ti pohvalit barvu :) ta je :kol-47:

#9 LKS_

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 542 Příspěvků:

Publikováno 01. leden 2012 - 11:16

Tak tedy já děkuji za přivítání a barva je dobrá?? :kol-28: to máš stejnou??Musím to tady pořádně projít, ještě nemám zdaleka pročtený všechny vlákna, tak se ptam asi na věci, ke kterým jsem se nedostal..

Publikace byla editována LKS_: 01. leden 2012 - 11:24

#10 LKS_

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 542 Příspěvků:

Publikováno 01. leden 2012 - 11:23

Tak už jsem tu Tvoji naše l:-) máš pravdu!!! pěkná barva :kol-28:

#11 jozzi

OSTRAVSKÉ KOMANDO

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4 790 Příspěvků:

Publikováno 01. leden 2012 - 12:16

Mam mam a nemužu si ji vynahvalit, kua, v lete to myju snad jednou za tyden , ted v zimě to je jine kafe,kdyz jezdim mezi sahtamam tak by to potrebovalo alespon 4x za den :D .

Jinak by to chtělo trošku vic foto,třeba interieru a trošku popis co se vybavy a palnu tyce :D :kol-47:

#12 LKS_

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 542 Příspěvků:

Publikováno 01. leden 2012 - 13:50

Tak počasi v těchto dnech e opravdu humus. Pořád se něco z té oblohy sliná.... škoda jen, že když emču umyju, tak je hned špinavá- hlavně zadek. Před Emijsem měl fabku sedana a to byla bomba-zadek se skoro vůbec nešpinil..Bohužel už měpomale opuští horlivé umývání po každé jízdě. Už aby vykouklo sluníčko a pěkně si to vychutnával. Jinak co se plánů týče, tak jsem zde zminoval, že už mám připravený kratší pružiny, chtěl bych nějak trošku doladit přední masku(zatím nevím jestli tam mám dát foliii. jako? nebo lak) Nedávno jsem si ji nechal přečipovat :kol-28: a jediné co mám na fabii nového jsou zimní gumy s plechama a na zadku podložky, které jsem si nechal dělat v práci. Na jaře přemýšlím nad černou střechou a po zimním období zase o letních alu. Mám doma originál alu atria 16", tak nevim jestli je nechat stříbrné nebo je nechat při výměně pneu přestříkat buď na černou nebo nějakou titanovou nebo carbonovou barvu. Časem možná lehce zatmavit zadní sklo a zadní difusor, ale zatím nevím jestli odmilotecu nebo origo škoda. Pravděpodobně nic víc byc s Emilkou dělat nechtěl. Tady zkusím nahrát pár foto interiéru a fotku před barakem.

Náhled přílohy

• Obrázek přílohy: 01012012041.jpg
  • Obrázek přílohy: 31122011036.jpg

#13 jozzi

OSTRAVSKÉ KOMANDO

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4 790 Příspěvků:

Publikováno 01. leden 2012 - 18:53

Tak takovy interier jsem moc často neviděl :D jinak pokud bys chtěl origo difuzorek tak piškot měl / ma přistup, přesně v tuto chvili nevim ,ale stači se poptat :)

S tou maskou,pokud chceš měnit jen ten chrom,tak uplně stači folie, určitě by to chtělo z jednoho kusu,trohu času tomu věnovat a pořadny fen :D no a mělo by to jit :D

#14 LKS_

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 542 Příspěvků:

Publikováno 01. leden 2012 - 20:07

Dobrý no, pokusím se jak bude trocha času poptat. Interiér je z důvodu toho, že nic jiného nebylo a dobře maskuje chlupy z našeho pejska ( japan chin)
Akorát nevím, jakou folii zvolit. zatím jsem měl příležitost se setkat s foliemi, se kterými to stálo fakt za houbelec..

#15 LKS_

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 542 Příspěvků:

Publikováno 01. leden 2012 - 22:57

Tak sem ještě napíšu a přídám fotky letního obotí. Škoda jen, že nemá člověk víc peněz aby kolamohl střídat. Sešli se mi doma dvoje alu. Originální atria 16 a brocky B6- ty jsem po dlouhém zvažování prodal :kol-26: s tím, že jsem si myslel že origo tomu budou slušet lépe, atak se chci zeptat co si myslíte o barvě do které bych chtěl kola nechat nalakovat(atria). :kol-27: viz. foto

Náhled přílohy

• Obrázek přílohy: retff.jpg
  • Obrázek přílohy: Obraz2290d.jpg

#16 drag84

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 439 Příspěvků:

Publikováno 02. leden 2012 - 07:31

Ahoj. Fólia, ktorá nesklame je Oracal 751. V exteriéri vydrží 7 rokov. Ak chceš čočky, tak jedine vymeniť celé svetlomety. Pripájam foto Atrii v tmavej farbe.

Náhled přílohy

• Obrázek přílohy: f22.jpg
  • Obrázek přílohy: f53.jpg

#17 LKS_

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 542 Příspěvků:

Publikováno 02. leden 2012 - 10:22

Hmmm.. docela se mi to líbí :kol-28: ty máš teď letní alu jaký? Já jsem si tu na fotce spletl s tvoji fabi.. dal bych si asi o něco světlejší barbu ještě anebo úplně černé.. Jinak moc pěkná rakera:-)

Publikace byla editována LKS_: 02. leden 2012 - 10:25

#18 LKS_

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 542 Příspěvků:

Publikováno 03. leden 2012 - 17:52

Zdravím všechny :-) dneska mám velikou radost, konečně došlo na namontáž sport pružin:-) Emča lehce ztvrdla,ale v rámcimezí:-) přikládám fotky, asi si to možná časem sedne.. foceno mobilem, takže kvalita nicmoc.. :kol-31: svezení je teď úplně o něčem jiném.

Náhled přílohy

• Obrázek přílohy: 03012012065.jpg
  • Obrázek přílohy: 03012012061.jpg

#19 Vlasta

Vize 2011

• SkodaKlub
  • 4 112 Příspěvků:

Publikováno 03. leden 2012 - 20:50

Tak ať to jezdí a sedí mne to čeká na jaře,aspoň teda doufám.

#20 LKS_

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 542 Příspěvků:

Publikováno 03. leden 2012 - 21:29

to:Vlasta ahoj, a od jakého výrobce budeš dávat podvozek? Snad bude jezdit. Zatím jsem spokojen. v reálu to vypadá o 100% líp. Teď mne jen trošku trápí černý boční lišty, ale těm dámještě čas:-) vše nejde hned.. :kol-33:

#21 Vlasta

Vize 2011

• SkodaKlub
  • 4 112 Příspěvků:

Publikováno 03. leden 2012 - 23:05

Tak abych pravdu řek zaleží na fin. jaké budou nejlevnější varianta je JOM a zatím to na ni vypadá.

#22 Richiis

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 422 Příspěvků:

Publikováno 08. leden 2012 - 20:49

Jo, souhlasim z jozzim ! Určitě kup difuzor a origo koncovku výkufu od piškota. Difák je myslím za 1500,- cena perfektní, taky ho vemu, až bude čas, a nějaká ta almužna navíc

#23 Richiis

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 422 Příspěvků:

Publikováno 08. leden 2012 - 20:49

Jen je škoda že ty tam nemáš přímo tu šablonu na ten difuzor, takže to budeš mít asi složitější.

#24 LKS_

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 542 Příspěvků:

Publikováno 08. leden 2012 - 21:52

Hold budu si s tím muset vyhrát:-) Teď čekám na Piškota, až se mi ozve jestli ho sehnal, či ne:-) docela se na něj těším, ale ještě nevím jestli ho hodit do černé lesklé nebo do nějaké jiné barvy. Koncovku výfuku budu řešit asi až po zimě. Šablona se snad sežene. Pořád polemizuju co bude lepší, jestli černá, bíla nebo zelenožluta střecha :kol-28: už jsem zkoušel ve photoshopu nasadit alu atria co mám na leto, tak až nebudu v práci, tak sem dám nějaké fotky:-) škoda, že atrie nedělaji v rozměru 17" ..

Ještě musím říct, že co se tyče chipu, tak jsem zatím velice spokojen, spotřeba velice dobrá a Emi jezdí jako zpraku.. :kol-28:
Sport. pružiny- zatím paráda asi po 500 km, je to tvrdší, ale auto reaguje o 50% lépe a myslím, že i o 50% lépe vypadá :kol-28: .

#25 Richiis

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 422 Příspěvků:

Publikováno 14. leden 2012 - 17:20

Difuzor nech určitě takový jaký je :) Jinak 16" atria jsou super, já bych moc rád 16" trinity. Zelenožlutá střecha ? = Hardcore ! Neblázni. Kde jsi chipoval motor, a na kolik?