Přeskočit na obsah

samolekpa LPG

9 reakcí v tomto tématu

#1 mara00

Uživatel

• Members
  • PipPipPip
  • 104 Příspěvků:

Publikováno 08. únor 2012 - 16:03

Zdravim,jelikoz mam auto dotazene z Italie nemam nikde samolepku LPG a pritom Technickou to proslo co delal dovozce ..:D
nemohu sehnat tu samolepku ..chtel bych venkovni pac ze vnitr lepit na vyhrivani skel se mi nechce ...nemate nekdo? PROSIM?
otvor na tankovani mam v otvoru na tankovani benzinu ....takze to nemusi byt oznaceno? leda to nalepit na vicko nadrze ...?

#2 kimmi

Uživatel

• Members
  • PipPipPip
  • 262 Příspěvků:

Publikováno 08. únor 2012 - 16:35

Nechce sa mi veriť že by montážne strediská LPG nemali túto samolepku.Neviem ako v česku ale na slovensku ju musíš mať nalepenú na zadnom okne v hornom rohu,ja mám dve aj starú guľatú-žltú (nechcelo sa mi ju dávať dole) aj novú kosoštvorcovú-zelenú.Zadaj do google samolepka LPG,vytlač,zalaminuj,prilep zvnútra priesvitnou páskou a máš. Neboj sklo ti bude vyhrievať aj tak.

#3 karel.lpg

Veterán

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 964 Příspěvků:

Publikováno 08. únor 2012 - 17:04

dle předpisů musí být vozidlo označené samolepkou LPG v pravém horním nebo dolním rohu zadního skla, taktéž přípojka,i když je pod víčkem u benzínu...u nás za to dávají policajti 2 litry pokutu...

#4 PauLofWoCC

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 791 Příspěvků:

Publikováno 08. únor 2012 - 18:33

Tu nálepku ti prodá kdekdo, protože na ní zpravidla bývá reklama :kol-31:

#5 mara00

Uživatel

• Members
  • PipPipPip
  • 104 Příspěvků:

Publikováno 08. únor 2012 - 18:58

jasny...asi v italii to neni povinne ...spisse mi jednalo jestli musi byt aji na vicku tej nadrze ...- to je hnus ...original lpg to tam ma taky??
ja prave dneska cetl svet motoru a tam je clanek o LPG a presne jak pise Karel ze davaji policajti 2tis pokutu a ja si jezdim bez nalepek ...mno budu ji muset nekde objednat ...

#6 Haniss

Uživatel

• Members
  • PipPipPip
  • 259 Příspěvků:

Publikováno 09. únor 2012 - 07:06

Zajdi do nějakého servisu kde montují LPG a slušně je popros. Mohli by dát bez problémů obě nálepky, mají na tom reklamu tak proč si trošku nepomoct :-)

#7 slant

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 336 Příspěvků:

Publikováno 09. únor 2012 - 08:45

viem ze ju asi za 40 centov predavaju aj na LPG pumpe kde chodim tankovat. preto myslim ze sa to da zohnat aj na beznych benzinkach

#8 tomakecTD

Nováček

• Members
  • PipPip
  • 46 Příspěvků:

Publikováno 09. únor 2012 - 10:06

Fakt je za to pokuta? Já to na autě nemám nikde, víčko mám zespoda nalakované, nikdo vůbec nepozná, že tam lpg je...Jezdím tak 4 roky a nikdy sem za to pokutu nedostal. Jen teda na STK tu nálepku nalepím za sklo. Jinak nálepky mám doma myslím dvě. A Fedor to prodává myslím za 10kč u nás.

#9 mara00

Uživatel

• Members
  • PipPipPip
  • 104 Příspěvků:

Publikováno 09. únor 2012 - 13:45

uz jsem je sehnal ...ale na nadrz lepit nebudu ...dam jen na sklo a to nerad ....pac to je hnusny ..jen nechapu ze v EU to byt nemusi ale u nas ano ...

#10 silarm

Profesional

• Members
  • PipPipPipPip
  • 480 Příspěvků:

Publikováno 14. únor 2012 - 20:17

jo taky me ta samolepka pekne vytaci... hnusne zlute kolecko...