Přejít na obsah

Sekundové lepidlo na palubovke


PaveloSK

Doporučené příspěvky

Bývalý majitel mal veľmi zaujímavy cit pre detail a vkus, preto si evidentne presne do stredu palubovky (nad stredný výduch) nalepil tento okrasný emblém. Samozrejme stopy po sekundovom lepidle sú vidieť kade-tade a taktiež sa trocha z neho ušlo na plast pri výstražnom trojuholníku (viď fotky). Preto ma zaujíma, či si myslíte, že by som bol schopný (a v tom prípade AKO?) to dať nejako rozumne dole alebo radšej s tým nehýbať, aby som to celé ešte viac nedomrvil a tým si viac nesprznil celú palubovku. Príde mi to ako sekundové lepidlo - aj keď kludne sa môžem mýliť a môže ísť o nejaké iné.

200620121748.jpg200620121749.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se povedlo vteřiňák kápnout na koženou sedačku, tak jsem v OBI koupil tzv. debonder - odstraňovač vteřinového lepidla asi za 75,-Kč Je to čirá kapalina která dokáže zředit vteřinové lepidlo případně změkčit až rozpustit a na pětkrát jsem ho nanesl na lepidlo, nechal chvilku působit, po chvilce to zrosolovatělo a po vrstvách jsem vše postupně odstranil beze stop na povrchu sedačky, musíš mít trpělivost, ale jde to, prodávaj to v lepších drogeriích, OBI, Hornabach, Baumarkt atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Žádný ostrý předmět, debonder jsem nanesl na papírový ubrousek a trošku ho nakápl na to zaschlé lepidlo, ubrouskem jsem to přikryl a nechal cca pět minut, no a po pěti minutách jsem tu zrosolovatělou vrstvu tím ubrouskem setřel a tak pořád dokola až dočista. A stopu mi to žádnou nenechalo, je otázka, zda lepidlo nerozleptalo vrchní vrstvu toho plastu na druhé fotce, tam by mohlo být něco vidět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...