Přejít na obsah

1.4 63 kw motor "nakřivo"


Doporučené příspěvky

Zdravím, je v pořádku, aby tento motor byl uložen takto "nakřivo" (viz foto)? Ptám se proto, že v rámci záruky se přetěsňovali úniky oleje a motor s převodovkou byl dle servisu venku. Bohužel předtím jsem si nevšiml jestli je motor uložen rovně či takto. Děkuji Vám za info.

post-61247-0-23597100-1357416807_thumb.j

Editováno: , autor: Josako
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja ti už neviem spraviť foto, kedže auto už nemám. Ale mal som to úplne podobne. Veľa robí aj stavba FII, keď smerom od nosníku k stredu kapoty sa zvyšuje výška karosérie, o to viac to vynikne že tá prava strana motoru viac padá. Pokiaľ ma pamäť neklame, tak podobne to mala aj FI 16V.

Editováno: , autor: Thief1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Abych to uzavřel, sklon motoru je dle dvou autorizovaných servisů Škoda OK. Musím pochválit přístup servisu AUTO Branka na Proseku, ačkoliv se u nich auto nekoupilo, ochotně ukázali ke srovnání nový vůz se stejným motorem a zdarma zkontrolovali, zda je uložení motoru OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Jo, když se člověk přikrčí a podívá se přes horní hranu masky na motor, tak to vypadá takhle blbě. Je to následek předepnutí motorovýho silentbloku, aby po nastartování při zachycení setrvačnosti rotujících hmot motoru nebyl trvale našponovanej. Něco podobnýho měly už fávořiti...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 9 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...

I když mám Tsičko, tak se přidávám a hlásím, že mám motor taky trochu nakřivo. Z úrovně masky je to vidět nejvíc. Nejdřív jsem na to u novýho auta čuměl jak puk, ale po přečtení některých příspěvků jsem usoudil, že to je snad ok. Leda by se mechanici v MB ožrali a pár aut složili blbě :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...