Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

U nás silničáři vyznávají krédo, že dokud padá, tak nemá cenu pluhovat a tak pluhují až padat přestane. u nás sněží cca 3,5 hoďky a ačkoli koukám na hlavní tah městem, ještě neprojeli. Zatím napadlo asi 10-15 cm sněhu.:kol-66:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..když neumíš jezdit na sněhu, tak co do toho auta vůbec lezeš :doh

Ja si to naopak uzivam na snehu! Bojim se ale ostatnich, samej pip, kterej autoskolu snad protahl nekomu kadakem a nebo pres pusu.

Sem se na jizni spojce vlacel 60, kdyz se da jet mnohem vic, protoze nejaka lopata usoudila ze pojede v levym a tak jely dva strudly vedle sedle. A pak prijde po dlouhy dobe odbocka na Letnany a lopata se zaradi do prava kde si vynuti misto a pak strudl predemnou rychle prida a tesne pred odbockou se sere doprava, aby nejeli zas na Prahu, tohle ja uz znam a tam cekam kdy me nekdo zbori. Uz nechavam misto predemnou na 2 auta. A dnes se k tomu jeste pridaly lopaty s mlhovkama v kolone.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejvíce mě právě fascinují neřidiči svých 4X4 aut, které jim zdobí zadnici jejich auta za 3/4 mega a více.(superby 3 4X4,ochcávky 4X4 a různé hnusné SUV). Jedou 60km/h po rovné okresce, která je suchá a totálně bílá ze soli. Na dálnici to samé, pak předjíždí sotva 100km/h rychlostí v levém pruhu, hrozný ovce.

a musím říci, že je daleko menší provoz a hlavně v zimě nekopou cesty.

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám zejtra zase noční a má padat celou noc :(  Pojedu sockou s přestupem, ráno po náročné noční si vždycky na dálnici chci schrupnout a to není dobře. Navíc určitě nebude uklizená. Lepší usnout v autobusu než za jízdy při řízení....

  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám zejtra zase noční a má padat celou noc [emoji20]  Pojedu sockou s přestupem, ráno po náročné noční si vždycky na dálnici chci schrupnout a to není dobře. Navíc určitě nebude uklizená. Lepší usnout v autobusu než za jízdy při řízení....

Jen nekecej, vsadim se ze Ochcavka maximalne cvaka, ale netoci a v servisu je horda radoby techniku a koukaj na to.

Jinak 9.5 roku od koupe, to to utika. Musim rict ze to bylo krasny auto, ten lak, ty svetla ciry... no po 5ti letech (celkem ji tedy bylo 10) uz tak pekna nebyla.
4e3ad71bd97ed56d05e1448947c82b43.jpg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prej auto, to byl taky hroznej krap ta o1 v rotacce. za 220000km a 7 let. 3x vaha vzduchu, turbo, silentbloky motoru upadli, 4x loziska, stahovacky padali. 

Vaha vzduchu tam umirala jak na bezicim pase. A to s tim otec jezdil pomalu jak pawouk.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo byly to držáky, strejc na 1,9 TDI 82kW (myslím) nalítal skoro 400tis km. A to nebyla nová. To je uplně neuvěřitelné. Nedávno ji prodával dál.....A s motorem nic. Co si pamatuji, tak mu naposledy někde v Itálii vylítla poloosa...

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam jeste i dvojkovou 1.9 TDi (jezdi s ni manzelka) a akorat jsem menil kompresor klimy a chladic klimy, jinak doted vse puvodni. Najeto 240 tis. Vcera tedy vybita baterka, ale to je tim, ze manzelka jezdi jen popojizdecky a topi si sedackou :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak me potkalo co mohlo, spise drobnosti, ale sralo to. Napriklad zlobily zamky dveri - 2x kabel, 2x KO mikrospinac v zamku (drahej spas - vymena zamku, dnes se to da uz doma repasovat, gm maji podobne mikrospinace) a jedny dvere se zase obcas odmitaly odemykat - coz se nepodarilo vyresit. Horsi je kdyz nezamykala. Zatuhly sterace - bezna zavada. Kazdou chvili varena dira ve vejfuku a privareni tlumiče. V prdeli přední naprava - generalka. V prdeli teplotni cidla. Cisteni turba - pote mene, ale stale obcas skocila do nouzaku, hlavne v lete 30+ a na jednom tahlym kopci. Podezrivam EGR. Zadni bubny porad na cisteni - piskaly a pomalu co rok to novy prasatka - tam se kazily furt. Jedno jaka znacka. Minimalne 2x do roka meneny obrysovky - praskaly. Nejlepsi byly v SPZ ty w5w, denni sviceni v lete zpusobilo doslova roztaveni lepidla kolem gumy, takze se dalo jit uz jen pres kufr dovnitr. Predni svetlomety evidentně taky nebyly delany na sviceni v lete a taky se pekne deformovaly. Naklapeni svetlometu taky meneny jak na bezicim pase - plastovy kolecka. Naopak co drzelo - vaha vzduchu a stahovacky - FL mel uchyty skel jiz kovove, pred FL mely plastove.

Clinte rikas ze jsem mel jeste auto, ale kdyz to srovnam s dnesnim Hyundaiem, tak ikdyz Okta byla elegance, tak mela asi 1/10 vybavy Hyundaie a kdyz to srovnam s Dackou, tak je to take nesrovnatelny - uz jen ty airbagy a radio ktery umi BT a hlavne kvalitni repro, to byla u 01 bida. Tempomat atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A pravda, ruplo mi i pero pravy predni, zavady ABS (2 kola, myslim leva strana) a odesel spinac vyhrevu zadniho skla. Ale loziska, nabojea tlumice puvodni pri prodeji 10let/217tis. A to mi rikali 5 let, ze jsou loziska uz spatny a malinko vrcej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...