Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

A ja bych toho Kardiaka docela i bral. To by v tom musel byt alespon 3.0 TDI 6ti valec aby to bylo o necem. Jinak je to pojizdna armara z venku. Kvituji ze pohodlna. Je ovsem otazka jestli to co Kodiaq nabizi to malo navic oproti klasice (O3,S3) za ty vyssi provozni, porizovaci naklady stoji. Popravde i kdyz se mi tam par veci nelibilo tak o malo vice me zaujala O3 fl 4x4 TDI 135kw DSG od Stana. Neni o tolik vice mene pohodlne a jizda s ni byla hbitejsi a tam ten vykon byl znat a i to DSG by se mi uz v takovem aute libilo. Ja nejsem sportovni ridic a vzdy dam radeji na pohodli a komfort.
Skodovky v techto vrcholnych vybavach maji opravdu co nabidnout. To jsem nikdy nepopiral a nehanil. To o co jde je kvalita co to pak vsechno kazi a Kodiaq nebude vyjimka. Jsem zvedav co si v tomto smeru pro sve zakazniky Skoda pripravila. A to nemyslim zle, ale je to bohuzel tak.
 
 

Tak jsem konecne pochopil smysl proc jsi na foru. Proste chces aby si te nekdo vsiml (i treba Boleslav) a dali ti nejakou tu Oktavku. A to pak budou ody na radost :D

Clinte dokud nas STK nerozdeli je mozna moc optimisticke. Nemecky zeleni chteji zakazat prodej nekterych naftovych aut plnici normu EU6, vjezd do mest zakazkou vsem
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 
Podvozek je fajn, to určitě. Ale když jsem seděl vzadu, tak mi vadil ten hluk od pneumatik. Neslyšíš motor, ale slyšíš hučení pneumatik (a to pěkně brutální), což je dle mého mnohem horší než slyšet zvuk toho, co Ti jede vepředu.

Sabizo, chybělo tam plato. Když jsem ho tam pak dal, nebylo už slyšet nic. Dělá to hodně.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jo, už mám zase chrochtáka a naskakuje tam poloviční spotřeba, nádhera. Ale taky hluk a drncání po nerovnostech. Holt prokletý sportovní podvozek. Zvykl bych si na toho kokodáka, jen kdyby méně žral. Takhle jsem byl furt na benzince.

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sabizo jenze nemecko je sakra blizko a pokud padnou v nemecku ceny aut, pac se jich budou zbavovat, tak to vsechno pujde do popelnice evropy - k nam. A jakmile je neceho moc, tak si toho vlada vsimne a zacne argumentovat, nemci to maji take, tak to musime take zavest.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se týče vzákazu dieslů ve městech Německa, tak stejně to může rychle dopadnout u nás, viz náš zákon o eko zonách který kopíruje Německý zákon. Stačí aby se dostali do vlády zelení nebo Piráti a další strany s eko myšlením a je malér na světě. On i stát se toho rád chytne, vidina příjmu z DPH za nová auta je velice lákavý a pak diesly budou prodejný leda tak na Ukrainu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...