Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

A vidim, ze Pancho jak rychle a dobre zacal s tou dietou, tak stejne tak rychle s ni skoncil. Skoda. Ja mu veril vypadalo to s nim nadejne. Ztratil jsem muj velky vzor.

zkusil sem to funguje to. Zijeme jen jednou. Tak si clovek musi užívat dokud to jde a ne se trápit blbostma. A do hrobu ja jit tělo zhuntovane.
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja byt dnes zase po roce na kole. Prvni vyjizdka kopcovity teren 26km. Tedy kolo me taky uveze, ale ta vaha co sebou vozim se docela pronese a je to proste znat. Nejede to tak lehce jako kdysi pred 20kg.
Pancho, to se rika dobre dokud je clovek zdravej, ale az budes mit cukrovku jako krava, ze se ti ani nepostavi pero tak zrovna ty budes v prdeli, tvuj rajon prevezme nekdo jiny. [emoji3]

  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petrrr těžko. Co říkal, tak má malého kašpárka, než se jde vychcat, musí ho čtvrt hodiny hledat. Ty tvoje holky Pancho jsou už namlsané šiškou uheráku, Petrrr nemá šanci. Navíc už je Petrrr na dlouhej šuk starej, fousy plesnivý, děravá teplákovka, prázdná šrajtofle a smradlavé ponožky. [emoji23]

Dovedeš si představit, že by tvojí nabíječce Petrrr místo píchání vyprávěl, jak stojí kinderkárka za hovno a jak mu rezne pod gumou?

 

 

 

 

 

 

 

  • Pozitivní 4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...