Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

před 9 hodinami, FannanekH napsal:

jo jo vona ta škodofka neni uplně špatná co...

Tak o tom to alespoň u nás ve firmě není, kdo dá nejlepší cenu, od toho se auta koupí. Dělají na to výběrová řízení přes nějakou webovou stránku. Tož asi tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je levnější než oktavie :D:D ted nechápu lidi, co si koupí oktavii teda, když za tu cenu mají prasata....

za ty prachy bych to i vzal být tebou, pak to můžeš třeba za 3-4 roky vyhodit...

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koho sere nejake ico.. Vecina z nas sou tady pracujici zamestnanci. Kteri ne ze nemaji slevy, ale nic si neodepisi z dani. V konecnem dusledku platime vic dani nez nejaci icari atd. I kdyz je pravda, ze diky detem ja tech dani taky moc nezaplatim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak daně co odvedeš ze své hrubé mzdy, to je šílený.... A pak jdeš k zubařovi a stejně platíš na víc...Nebo si fakt nemocnej je ti blbě, a první 3 dny dostaneš totální hovno.... tak kde to jsme?

 

P.S. kup si už telefon, protože ta tvoje sračka to sem postuje 3x za sebou.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj a pak prijde ICar co sicialni neplati zadne zdravotni si plati nejake minumum 800kc a pritom dostane stejnou peci jako ja co platim jak mourovatej. Pak ten samej icar prijde do VW a ma 30% slevu a auto v podstate bez DPH. Ja kdyz uhadam 10% tak muzu radosti skocit z okna. To je ta spravedlnost. [emoji3]

To dela ten posranej TT ne telefon.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Petrrr napsal:

Jj a pak prijde ICar co sicialni neplati zadne zdravotni si plati nejake minumum 800kc a pritom dostane stejnou peci jako ja co platim jak mourovatej. Pak ten samej icar prijde do VW a ma 30% slevu a auto v podstate bez DPH. Ja kdyz uhadam 10% tak muzu radosti skocit z okna. To je ta spravedlnost. emoji3.png

To dela ten posranej TT ne telefon.

A ze taky nejedes na IČ, když je to tak super?:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vid. Taky se divim. Ja jsem ovsem clovek co rad pomaha. Tedy mym zamestnavatelum k lepsim autum, lepsimu bydleni, k luxusnim dovolenym a statu k lepsimu vyberu dani. Takovej jsem ja. [emoji3]
Kdyby byli vsichni ICari, nikdo by neplatil dane a brzo by to tu bylo jako dnes v Argentine.

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já mám přezutu už od půlky března, protože se na tom nedá jezdit. A už sem stačil projezdit 2 sady použitých gum

Ja mel taky 3 gumy na tyden, nastesti uz 5 let jezdim bez gum.

Dneska jste šmejdi tu účast pěkně odflákli. B)

Kdo zklamal :

 

Plačka, chlastal s Vencou u nádraží krabičák v bistru. Pancho, ten zničil zase kolo o obrubník a Fabie mu nevoněla. Pawouk se učil malou násobilku k maturitě, kterou stejně neudělá. Sidcz si zase spletl den, myslel, že je včera. Tomiikk píchal brejlaté patnáctky na diskotéce. Kokta neměl hotovou trvalou a měl v dětském pokoji nahatého nabíječe. Rádiuse nikdo nepozval osobně, ještě teď na to čeká. Sabiza se lekl sněhu, který stihl ráno roztát.

 

Takže díky Motosovi, Kočkaginovi za svezení stříbrným sršněm s vlastnostmi houpacího koně [emoji23], Ozimu díky a Stanovi, že oželel noční směnu na Ikarusu. Bylo to super a příště zajdeme na to kolínko [emoji6]

 

Kdyz ty ocas a nedas vedet...

já nikdy netvrdil opak.. po tom co jsem do ní přesedlal po osmi letech z Renaultu jsem ze spousty věcí unešenej..

Se nedivim, byt 3x v tydnu v servisu a mit kafco zdarma, taky by me unaseli.

Jo tak to je pěkná slevička - já ovšem nemohu využít slevu na IČO, takže už to tak hezký není.

Muzes a muze kazdy, udelej si zivnost, stoji to par kacek a hned ji pozastav - mas vyhrano. Muzes si udelat pausal za 50% ceny bez smlouvani a ted teda evidentne dostanes i slevu na VV, aniz bys o ni projevil zajem.

No tohle mám taky v plánu, ale mě přijde, že to profukuje i kolem oken a tohle to nevyřeší. 

Jo, sleva na VV to profukovani kolem oken podle me vyřeší, prejdes ze Skodovky do auta - VV.

 

Stringo jak prosimte muzes napsat ze notebook je na práci? Notebook na praci je notebook zapojeny do dokyny (pripadne propojeny s ni max jednim vodicem), v dokyne je pichly monitor, mys, klavesnice, internet (ale wifi v ntb je dnes uz taky v poho) a hlavne napajeni. Pripadne i dalsi periferie co ma clovek doma - treba tiskarna. A to se opet dostavame k tomu, ze takto zapojeny notebook je vlastne klasicky stolni počítač.

 

 

V otazce mobilu jsem na tom byl obdobne jako Pawouk, argument nabijet jednou za 14 dni VS obvykle kazdy den... ale pak jsem si pořídil Iufouna 4 (tehda vybehovka, byl uz 4S), pac ty dva az tri dny da, navic maly displej 3.6' a kompaktni rozmery. Tim jsem zjistil ze smartfoun je fajn. Clovek si neco procte v tramvajce, pripadne zahraje... ale ten system, to je zlo. Tak jsem presel na 4' Android a bylo jasno - dalo se s tim pracovat lip - napriklad fotky byly vetsi a dalo se lepe zoomovat atd. A dneska mam uz placacku jak ostatní a nemohu si to vynachvalit. Navic na 5' displeji se da uz rozumne pripojit na RDP a nouzove neco opravit - vhodne kdyz ma clovek pohotovost a nema u sebe tablet. Notebook tak v podstate uz vubec nepotrebuju a jen lezi v batohu. Beru si ho jen na prehravani filmu u rodicu a treba ted jsem byl na dovolene a tam jsem bral uz jen tablet - VPN domu, VLC a filmy se smazily jak bych to delal na ntb... takze dnes je ntb uz prezitek a argument typu ze je vhodny i na prenos dat je taky blbost, v dobe cloudu (a sifrovani dat; coz by mel kazdy soudny clovek na ntb delat tak jako tak) a externich úložišť (fleska, hdd). Maximalne na word je ntb lepsi nez tablet, ale zase jsme u te ergonomie, ktera je k h*, takze na rozsahle upravy ve wordu ntb jako nouzovka ok, na drobnou zmenu tablet staci a prohlizeni wordu a excelu na tabletu na schuzkach praktikuju uz dnes a je to v poho.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rádiusi, tak probůh nejsi blbej snad a čteš forum, což vidím, podle tvých reakcí na naše příspěvky. Takže zcela určitě nemineš půlmetrové červené upozornění v našem vláknu, že se chystá a hlavně kdy se chystá náš pravidelný sraz.....;)

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radius to Clinte ale čte týden po srazu [emoji23]

Notebook je na práci pohodlnější než foun nikde jsem nepsal nic o tom, že je to jiné než klasické PC... Jinak já mám 5,5" foun a jak píšeš, dneska na tom udělám skoro všechno...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...