Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

A proto dnes státní školy najímají externí firmy který jim posílají paušální faktury 50 tisíc měsíčně aniž by se tam hlo prstem a když se prstem hned tak částky raketově stoupají. Málo si hýkal :-). Když si může státní škola dovolit platit IT firmě průměrně 100 litrů měsíčně, může dát vlastnímu IT pracovníkovi klidně 30 čistého, ale to by se na tom nikdo nenapakoval a v tom je ten problém proč jsi měl jen 6000 tisíc. Kdyby jsi udělal výhodný koncept doplňová tunerů za 500 000 ročně přičemž reálný náklad by byl 50 000 ročně a zbytek by sáli jednotlivé "mezivrstvy", tak by jsi byl výborný zaměstnanec a o benefit by ses nemusel obávat.
 
Ale ty evidentně nemáš kolektivní myšlení a týmové ducha, proto tě ignrovali pokud něco nepotřebovali o takové lidi prostě není ve státním zájem. Hlavně nesmíš být moc šikovný ! Čím větší trouba tím větší měsíční premie. Krutá realita a osobní zkušenost.

Praveze ta byvala skola si to unela spocitat, platili 10tis firme mesicne za vzdalenou správu a telefonicke konzultace (meli predplaceny nejaky hodiny), ale realne se min 1x mesicne ajtak ukazal a neco delal, takze 1000kc navic jen za dopravu a pak pripadne dalsi hodiny - clovek sikovnej, takze ok. Jenze je to drahy, tak si udelali misto a nabrali me. A jak vime, tak jakmile neni dokumentace, tak se pak tezko neco z nekoho vymaha atd... Pac uz nebyly ani 2tis na udrzbu kopirky jednou za 3 mesice, takze se to mam naucit az pan prijde. Chodil tam clovek co me mel na stredni na praxi, tak mi vse ukazal, ale rika, nemas naradi, stejne rozeberes H* a nemas ani ten speciální lux, bezne lux tim prachem vyzkratujes.... no nastesti to bylo v dobe kdy politici houfne statnim zamestnancum v tv pridali, takze me museli vyhodit pac nemeli z ceho financovat účetní a ani ucitele (ale byl to boj, nechteli dat odstupny, takze fakt boj, zkouseli na me finty at dam vypoved ja, ze to schvaleny atd, lzi, clovek by to fakt od nich necekal).
 
No jo... skvělé a dokonalé Německo, kde se mají všichni dobře! Hlavně tam mají lepší žrádlo a všichni jezdí v Meďourech. To potvrzuji. Ten čas, co jsem strávil v Hamburku, jsem si pořídil dvě auta, dva byty, loď a ještě půlku vesmírné rakety. 

Tak to ses ale blbej, na tu druhou pulku uz tady nevydelas.
ale tahle debata je fakt vtipná...ale já tomu říkam češství..cože sousedovo kráva víc dojí? tak ne tý naší abychom dali lepší stravu..tu sousedovo otrávíme....

Trosku to pripomina kurvitka v elektronice.
Já se ptal na silnici.. ne na okruhu že... já jen že většina z nás má auto na ježdění po silnici ne na zvětšování si pohlavního oudu ...tedy aspoň v to doufam...

Ja mel opacnej problem, ted co mam Dacii tak uz ho i do kalhot schovam.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tachometrových 231. Ale to bylo před 5ti lety, 20ti kily a z kopce dolů kdy už motor začal brzdit sám sebe... Inu diesel a jeho omezené otáčky a to to ještě celkem jelo, dneska už bych se na tuhle hodnotu nedostal. Ale na motorce 240 jsem jel, pak už mi to bylo nepříjemné.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatim jsem ty vaše čaje o pátý nějak moc nesledoval ale jsem od Mariánských Lázní.. takže pro nás západočechy, co moc dobře víme, že u Starýho Plzence začíná Asie, když to bude v rozumný dojezdový vzdálensoti a termínu tak klidně...ty vaše držky bych rád poznal

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.auto.cz/ani-skodou-rapid-liftback-nepocita-proc-patrne-nahradi-crossover-105870

 

Hele, konečně ten brak přestanou prodávat :-) 

 

Fannanek, pokud jsi z Mariánek, tak jim řekni jak je super restaurace ve skále v Chodové plané, nechtějí tam jed, že je to pro Pražáky daleko. Ani nejlepší vepřové koleno na světě je nepřiláká. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se konečně rozhoupal k tomu, abych si začal hledat nové auto. Fabia začíná umírat, neustále žere olej a z nějakého důvodu se mi do toho nechtějí dávat prachy.

 

Superb zítra začíná v dražbě na 89 tisících. Dal jsem si limit 120 tisíc na auto jako takové, abych mohl dalších 50 vložit do nutných věcí kolem auta.

 

Tak snad to nějak klapne. A pokud se mi to nebude líbit, půjde někam dál.

 

Collage 2017-04-25 12_22_06.jpg

Editováno: , autor: Sabiza
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Malta napsal:

na tom vrchním obrázku, to je smotaný střelený bag?

Jo, jo... šly ven vrchní hlavové airbagy a airbagy v zadních sedačkách. Auto dostalo menší ránu z pravé strany, takže je potřeba vyměnit pouze dveře (kupodivu to neodnesl B sloupek) a zadní blatník.

 

Kupodivu jsem přišel na to, že se ty airbagy dají sehnat za relativně solidní peníz. Bál jsem se, že budu muset do ŠA pro nové, ale je jich docela dost na bazarech a na Allegro.

 

Před hodinou, Petrrr napsal:

Posli odkaz na tu aukci abychom ti ho mohli vyfouknout. Clint hleda druhyho ropacka pro manzelku.

On už ropu určitě nebude chtít, ale mám pro něj Rapida. Dokonce v barvě, co máš Ty.

 

Fotodokumentace2-1.jpg

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 hodinami, Effendi napsal:

Ja b y už mal teplo v gatiach.... .Postrehol si aj okamžitú spotrebu ? Len pre zaujímavosť. 

 

Tak to jsem ani nestihl kolečkem přehodit údaj - byl docela provoz a já nejsem na takovou rychlost zvyklej.

Oči jsem měl přilepený hlavně na silnici před sebou (ani jsem to nefotil já).

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stan je zvyklej na Ikarus ten vuc jak 50 nejede.
Jo ten Rapid to je vonavka, funglovka skoro nejeta. Nebudu tahat drivi do lesa. Jednoho mam a mit dva to uz bych se zblaznil. Jako kdyz Ti dve slepice neustale ve stejnem ritmu klovou do hlavy. [emoji23]

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...