Přejít na obsah

Octavia II vs. LED žárovky


Stringo

Doporučené příspěvky

diky za odpoved.

Ja se spise soustredil na to, aby to nepsalo chybu zarovky nez na vykon.

ale davat 5 kilo za zarovku me uz prijde dost, to se spokojim s tou zlutou:-) bo stim ze mi sviti kontrolka, ted sem tak zkousel co sem doma nasel a svitilo to prave pekne, tak me to nejak chytlo, ze bych to vymenil, ale za ty penize asi nee.

Z toho ali me to prijde za 3 kila hodne, na to ze je to z prave z ali, ale uvidim:-) to je ta jak ma M Zoul ne?? ta se zda byt overena, tu bych i bral:-)

Editováno: , autor: PcGamer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 1 rok později...

Ahojte, rozhodol som sa do Octavie II, r.v. 2006 namontovať LED žiarovky:

- do stretávačiek Osram LEDriving HL spolu s odporúčaným predradným odporom pre Canbus Osram LEDCBCTRL103 50W

- do parkovačiek Osram LEDriving SL 2825DWP W5W 6000K  s odporúčaným predradným odporom pre Canbus Osram LEDCBCTRL101 5W

 

Mám však problém so zapojením a umiestnením predradných odporov. Ten LEDCBCTRL103 50W má konektor, ktorý pasuje rovno na hmlovky, neviem ho však zapojiť na H7. Samozrejme som rozmýšlal, že konektory odcvaknem a napojím priamo na káble. Lenže rozmýšlam, kde - vo vnútri svetla ten predradný odpor asi nemôžem mať, asi by sa tam všekto roztopilo od tepla. Kam odporúčate to umiestniť / kam ste to dávali ostatní? Priamo na kábel od svetla zvonka svetla? 

Ešte mi napadlo - neexistuje nejaký "predlžovák" na kábel od svetla? Že by som tie Canbusy napojil na ten a ten by som zapojil pred svetlo? Ako ste riešili vy predradné odpory k žiarovkám na Octavii II? 

Vopred ďakujem za rady a odpovede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som teraz dával do O3 Osram blinkre a cúvacie svetlá a aj bez odporu nehlásilo chybu, takže byť tebou najskôr vyskúšam ich zapojiť, či vôbec bude hlásiť chybu a ak áno tak potom ten odpor dať alebo cez diagnostiku vypnuť kontrolu tých svetiel. No ešteby sa dalo spraviť tak, že vyberieš piny z konektora na odpore, a prestrčíš ich cez ten gumenný uzáver na svetlách a znova dáš konektor, a tým pádok budeš mať odpor mimo svetiel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak buď to odstaviť tou diagnostikou alebo ako som písal, cez ten gumenný kryt na svetle prepchať iby piny cez malu dierku čo spravíš a na druhej strane znova napinovať, ja som podobne mal tak spravený vývod z parkovačiek do svetiel v narazníku. a tie odpory my mohli isť pripevniť na kovovu časť pri svetlách aj keď neviem či ti káble dosiahnu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nakoniec som Canbus odpory nacvakal na kábel vedúci k svetlu zvonka, tesne pred konektorom.

 

Mám ešte otázku - pokazil sa mi jeden 5W odpor a mám tu ešte 21W, ktorý som pôvodne plánoval použiť inde. Môžem tento 21W odpor použiť na obrysovú žiarovku? Ak tomu dobre rozumiem, samotný odpor je rovnaký a rozdiel je iba v chladiči / maximálnom výkone, ktorý ten odpor vydrží. Alebo sa mýlim?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
V 6. 6. 2018 na 17:34, Stringo napsal:

Musí být CAN bus, nebo vložit extra odpor, nebo nechat vypnout kontrolu žárovek.

ako vypnout kontrolu? kdo to robi? alebo nejaky navod? dakujem

Editováno: , autor: fuly
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahojte. Přidám jeden dotaz. Objednal jsem si do zpátečkových světel LEDky. Svítí suprově,chybu to nehází,nicméně po zařazení zpátečky,když se LEDky rozsvítí mi to poblázní parkovací senzory. Pokud senzory zapnu tlačítkem,fungují. Pokud je zapnu pomocí zařazení zpátečky a ledky se rožnou,parkováky pípají jak smyslu zbavené a detekují překážky jak vepředu,tak vzadu. Po vrácení žárovek vše funguje správně. Někdo nějaké zkušenosti s tímto? Popř. jaké ledky vám ve zpátečce fungují? Octavia II předfl...

 

objednával jsem tyto : https://www.rabex.cz/led-auto-zarovka-ba15s-144-led-4014-canbus-p21w-1156-bila/

 

Díky za rady. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 rok později...
  • o 9 měsíců později...

Zdravim, chtel bych se tu zeptat jestli uz nekdo resil a popripade vyresil problikavani ledek po zapnuti auta vymenil sem halogenky za ledky h7 T10 a denni sviceni vse ledky problem je ze po namontovani ledek a po zapnuti motoru mi 5krat problikne leva i prava strana T10tek neky denni sviceni

 

 

Octavia 2 Fl diky vsem za odpoved

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...