Přejít na obsah

Vyšší otáčky volnoběhu po startu


Musar

Doporučené příspěvky

AHOJ mám Octavii 1.8 20v a už delší domu mě trápí jedna nepříjemnost. Když nastartuji motor tak mám první 3-4 minuty vyšší otáčky volnoběhu nějakých 1200 a po 3 - 4 minutách se otáčky vrátí do normálu kde mají být teda na nějakých 750 ot.

A je jedno jesli startuji když je venku teplo nebo teď, když je chladněji.Nevíte někdo čím by to mohlo být???? Díky za odpověd :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 10 měsíců později...

Zdravím všechny. Rád bych se připojil do diskuse. Mám podobný problém. Auto (AGN) mi prakticky téměř po každém startu, kdy není motor ohřátý na 90, spustí sytič a navíc to na sytič jede hodně dlouho cca 5 min. Tedy nedělá to jen ráno při úplně studeném motoru, což by bylo v pořádku, ale i po kratším stání kdy motor ještě zcela nevychladl. Na diagnostice se nic nenalezlo a v servisech tvrdí, že je to v pořádku. Já si z pozice laika myslím, že když má voda v motoru 35 °C, venku horko k padnutí, tak není důvod, aby motor běžel na volnoběh 5 minut na 1.200 ot/min po dobu 5 min. Navíc se všichni otáčí, protože to dělá hroznej randál a smrdí to... Nemáte s tímto někdo zkušenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...