Přejít na obsah

Originální kompresor a sprej na opravu pneumatik


The_DoctoR

Doporučené příspěvky

Dobrý den. Sháním tento kompresor (originál škoda) s označením 8D0 012 615 B. Kde bych ho mohl sehnat a kolik asi stojí? Měl byse dávat ke každé nové Fábii II jako povinná výbava. Díky. Adam

PS: Foto byse také hodilo :)

Editováno: , autor: Pawouk
Upraven název vlákna.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sháníš sprej, nebo kompresor???  Přečti si někdy svůj příspěvek a jeho nadpis, než ho odešleš! Toto není poprvé. Číslo dílu je kompresor. A jestli ho hledáš, tak se třeba podívej do bazaru zde na foru. A co takhle použít Google? Nebo se zeptat v nejbližším dealerství Škoda? Sakra chlape, zlobíš. kol1

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak ti to počká do konca zimnej sezóny, tak ti môžem ti predať svoje. Plánujem nahradiť opravnú sadu plnohodnotnou rezervou.

P.s.: Máte niekto odskúšané, či sa do kufra Fabie HB zmestí koleso 205/45 R16 vrátane zdviháka a kľúča v tom plastovom/polystyrénovom držiaku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tento nesmyslný sprej a kompresor vozím s sebou jako takovou zálohu z nouze. Samozřejmě jsem si koupil plnohodnotnou rezervu... Ten kompresor je dobrý na dohuštění mého biku, když přijedu na závody... a jsem líný hustit ručně. Jinak to mlíko je naprd.... Klidně daruji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Když jsme u těch kol a pneumatik, tak ani moc neodbočím od tématu, nebudu zakládat nové.

Myslíte že elektrický utahovák/povolovák v odkaze je použitelný, nebo je lepší jednoznačně vzduchový s kompresorem a tuto myšlenku zavrhnout ? Neřeším konkrétní typ, ale jestli jsou tyto elektrické do garáže použitelné, dělám tři auta v rodině, pomohlo by to.

 

http://aukro.cz/elektricky-razovy-utahovak-850w-extol-premium-i4113541045.html

Editováno: , autor: dick
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Najlepšie je kúpiť kvalitný momentový kľúč, na ktorom sa dá presne nastaviť maximálna sila. Tie stoja okolo 100 €.

Ak ale chceš niečo automatické na uľahčenie práce, tak postačí aj elektrický uťahovák/povolovák. Čo som čítal a videl na videu, tak na domáce použitie úplne postačia aj elektrické ktoré sa zapájajú do 12V zásuvky auta. Dôležité je, aby sa dala presne regulovať sila. Čo ja viem, tak u Škodoviek by mal byť moment uťahovania 120 Nm, takže by som hľadal taký uťahovák/povolovák, ktorý sa dá nastaviť presne na túto hodnotu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na moment mám lámací momenťák, jde mi pouze o to, jestli ten elektrickej povolovák/utahovák udělá-urychlí bez problémů svojí hobby garážovou práci při sezónním přezouvání. Prostě jestli je v domácím garážovém prostředí alespoň trochu konkurenceschopnej vzduchovému.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Radšej si zožeň rezervné koleso. Ten kompresor ledva stačí na nafúknutie matraca, neviem si predstaviť že by som tým mal tlačiť do kolesa 2 bary.
Ďalia vec je to, že okrem ľahkého defektu napr. od klinca je tá opravná sada tak na dve veci. Ja som už musel volať v noci priateľov s Fabiou aby mi požičali rezervu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...