Přejít na obsah

Kam se poděly kulaté světlomety z Yetiho


dagbetmen

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

Máme Yetíka s kulatými světly a je pravdou, že se nám od začátku líbil, je odlišný, originální a zároveň to nevypadá "ala Nissan Juke", to je fakt ulítlý, ale u Yetíka mi to tam pasovalo, celý design auta byl povedený. Ano, někomu se líbí, někomu ne, design u Yetíka budil vždy emoce, lepší než zapadnout "tuctově" do davu. Yeti, jako takový se nám líbí i nyní, ale ta originalita a ten úsměv co měl se nám líbil víc, jsme rádi, že máme první verzi našeho Yetíka, ani po čase se nám neokoukal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MICHAL5 - já se tedy musím přiznat, mě se Nissan Juke :kol-47:  velice líbí. K Yetimu. I první verze je zajímavá, ale s touto novou maskou mi připadá štíhlejší. A nový jednotný design všech škodovek se mi moc líbí.

A když už jsem u těch designových exotů - absolutně ulítlý mi přijde Multipla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Každému se líbí něco jiného. S Multiplou naprostý souhlas, ale Juke se mi fakt nezamlouvá, hold každý má jiný vkus (ikdyž mám taky kulatá světla, ale Yetíková mají pro nás větší šmrc i po těch letech). Tu jednotnost designu ovšem moc nemusím, ale pokud v budoucnu budeme pořizovat další auto, tak to neznamená, že se od Škodovky odkloním, je to hold trend, má to tak většina automobilek. Yeti je stále auto co se nám líbí, a to nejen, že je to "krabice". Ale po pravdě, každý z nás jezdí s jiným, jeden s kulatými a druhý s faceliftem, nic není věčné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...