Přejít na obsah

Kolize s houkajicimi policisty


mike_k

Doporučené příspěvky

Kdo nese vinu, kdyz se clovek srazi s houkajicimi policisty? Malem se mi to stalo, nastesti jen malem. Padla zelena, klasicky jsem se podival, jestli jeste nekdo nedojizdi na cervenou a jel a nejednou hosi policejni zabrzdili jen opravdu tesne od mych bocnich dveri. Houkani jsem vubec neslysel, za coz mozna mohla kombinace dobreho odhlucneni auta a pusteneho radia. Tvarili se, ze jsem nejvetsi kokot pod sluncem ale jeli jsme dal a nic z toho nebylo. Docela by me zajimalo, kdo by nesl pripadnou vinu. Oni me nesmi ani s houkackou ohrozit a ja jim musim dat prednost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Suri. nemmáš pravdu, že musí furt houkat. Důležitej je puštěný zapnuté VZ ( „výstražné zařízení ), tedy výstražné světlo modré barvy (modrý maják) doplněné zvláštním zvukovým výstražným zařízením (houkačkou). Vždyť i sanitky a hasiči nehoukaj pořád a maj přednost. I mi zme jezdili jen na majáky bez sirén. Dovedeš si představit ten kravál třeba o půnoci??

 

Jinak ještě jeden detail mají přednost při tankování pohonných hmot i když nemájí zapnutý VZ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás to tak asi nebude , 2010 sa stala dosť blbá nehoda u nás /šofér a doktor mrtvy/ vodička nedala prednosť sanitke , tiež v noci a na svetlách , vyjadrenia zo zákona mimo iné boli také že bez zvukového znamenia nesmie porušovať rýchlosť ani prednosti v jazde ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píšou kluci u nás stačí blikat,ale jen blbec při dojetí a předjíždění aut,jízdě po městě v deních a večerních hodinách cca do 22h a pak podle zavažnosti situace nehouká.

 

K situaci prvního příspěvku pokažde když jedu na červenou je nutno auto skoro zastavit a pak pokračovat dál až pokud mám jistotu,že všichni o mně vědí,protože může být řidič sluchově postiženej a tu přednost mi zkrátka nedá.Je to o tom kdo má co v hlavě,když tam máš nasráno uděláš pruser jedna dvě,to že musím s majákama přemejšlet i za jiné je prioritní to samé dělám na motorce taky se snažím předvídat kdo mne vidí a kdo mi tam z vedlejší strčí nos,já zas miluju,když dojedu třeba 4 auta první tři uhnou protože koukaj do zrcátek a i slyší sirenu a ten čtvrtej přede mnou si myslí,že uhejbaj jemu a začne je předjíždět v době kdy já jsem vedle něho a mužu Vám říct,že je to už tak pravidelné,že to očekávam při každém kličkování mezi auty. :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...