Přejít na obsah

Hučení-vibrace při zatáčení


mara2005

Doporučené příspěvky

Čau lidi, mám následující problém na OI 66kw, r.v. 2003.Při zatáčení doprava v rychlostech od cca 40km/h se ozývá od přední části auta hučení a mírné vibrace do pedálu spojky (při lehkém sešlápnutí).Vyměnil jsem ložisko v náboji PP kola.Když jsem to jel projet, nabral jsem kamaráda kterej je přesvědčenej, že s tím má co dělat spojka.Hučení při zatáčení doprava vysvětluje tím, že se může přenášet po jiném silentbloku než při zatáčení doleva.Co si o tom myslíte?Díky moc za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím zda to bude to správné, ale já měl OI a při průjezdu po kruhovém objezdu vždy při mírném pootočením volantu doleva jako kdybych chtěl více zatočit se ozývalo kovové klepání, které se přenášelo do podvozku. Při mírném srovnání zatáčení se tento jev ztratil. Opět se to objevilo, když jsem lehounce cuknul volantem na kruhovém objezdu doleva. Dlouze jsem hledal a měnil, až jsem vyměnil uložení motoru, který se vždy při průjezdu levotočivou zatáčko ( objezd ) naklonil a vtom uložení dotkl druhého konce tohoto uložení což způsobovalo vibrace a hluk. Byla vychozená ta guma v tom držáku motoru.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...